Captain Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2008 Καλησπερα παιδια.Υστερα απο ψαξιμο στο ιντερνετ πιστευω οτι εφτασα σε ενα συμπερασμα.Η μητρικη μου εχει καποιες επιλογες στο bios για τις οποιες οσο και αν εψαξα δε βρηκα καποια εξηγηση.Μηπως ξερει καποιος τι ακριβως ειναι τα ακολουθα και τι κανουνε???Fsb termination voltageSB 1.5V Voltagecpu,nb,sb,voltminder led selectionDram controller voltage ref Channel A&BDram clk skew on channel A&Bοσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι που να λεει ειναι το και το.αν καποιος γνωριζει ασ παραθεσει καποιο λινκ η εστω εν ολιγοις τι ακριβως κανει....THANKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Οκτώβριος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2008 Fsb termination voltage aka VTT χοντρικά κάποιο ρεύμα στο cpu όσο πιο ψηλά πας πρέπει να ανέβει για να είσαι stable SB 1.5V Voltage το default ρεύμα που έχει το South Bridge της μητρικής σου λογικά cpu,nb,sb,voltminder led selection Asus μητρική έχεις ?Dram controller voltage ref Channel A&B δεν ξέρω αλλά δεν θα χρειαστεί να τα πειράξεις ποτέ Dram clk skew on channel A&B χρειάζεσαι τον Gv εδώ κάνει μεταπτυχιακό πάνω τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Οκτώβριος 18, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2008 και εγω πτυχιακη κανω και πρεπει στα πλαισια της να δωσω μια πληρη εξηγηση στα ακολουθα.η μητρικη μου ειναι ASUS P5E αλλα της περασα biοs της ASUS Rampage Formula.ξερω οτι δε θα χρειαστει να τα πειραξω αλλα πανω κατω τι ακριβως να ειναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2008 Αν είχες την κανονική ASUS Rampage Formula αυτές οι επιλογές θα ενεργοποιούσαν κάποιεςλειτουργίες της μητρικής .Μια που η δικιά σου είναι μια Ρ5Ε φλασαρισμένη αυτές οι λειτουργίες υπάρχουν στο biosαλλά όπως είναι φυσικό δεν υπάρχουν πάνω στην μητρική σου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Οκτώβριος 19, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 για ποιες επιλογες τωρα μιλας?για ολες οσες εγραψα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Οκτώβριος 19, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 τα skew δεν τα έχει το δικό σου board νομίζω αλλά αφού πας για πτυχιακή βρες ένα board απλό με λίγες επιλογές να το παρουσιάσεις η πέρνα το δικό της bios πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Οκτώβριος 19, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 το Vfsb ομως και το SB 1,5V τα εχει στανταρ ομως?η εξηγηση που εβαλες φιλε λες καλυπτει?γιατι εψαξα και google και δεν βρηκα κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Οκτώβριος 19, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 α αδερφέ είναι για πτυχιακή δεν νομίζω να καλύπτουν μόνο αυτά που είπα δεν ξέρω κιόλας TEE έχω τελειώσει ούτε πως γίνετε μια πτυχιακή δεν ξέρω για παραπάνω ψάξε τα datasheets από ένα μοντέρνο cpu έχει επεξηγήσεις για τα ρεύματα μέσαhttp://download.intel.com/design/processor/datashts/318732.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Οκτώβριος 19, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 εγινε φιλε καλως.θα το ψαξω και απο εκει αν λεει κατι.βασικα και στο manual της P5E δεν εχει επεξηγηση απλα λεει ποιες ειναι οι δυνατες τιμες που μπορει να παρει το καθε στοιχειο.ασε.οκ.μπορει ακποιος αλλος να τα ξερει και να με βοηθησει.παντως ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.