AN7 OverClocker Ιούλιος 28, 2005 #21 Ιούλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 το καπακι σε Load, ειναι +3 με +5 απο το νερο, που ειναι ο πυρηνας, ειναι αλλη υποθεση. αυτη τη στιγμη, 28.6 στο νερο, 29.5 στο καπακι, 32 λεει η dfi στα 1325@1.184. H dfi σε idle δίνει λιγότερο και σε load παραπάνω....μετρημένο με σένσορα δίπλα στον πυρήνα...πόσο να έχανα?2-5 βαθμούς?winnie εδω, και σιγουρα το θεμα δεν ειναι το πότε αλλα το ενδεχομενο να το παρεις στο χεριΑυτός είσαι και όσο μεγαλώνει το vcore τόσο μεγαλώνει το ενδεχόμενο
AN7 OverClocker Ιούλιος 28, 2005 #22 Ιούλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice ειναι τραβηγμενο αλλα στο κατω κατω πως μπορουμε να μιλαμε για τραβηγμενα που οι μισοι εδω εχουν φρεον?ολοι τραβηγμενοι ειμαστε ο καθενας με τον τροπο τουεχω αδικο?αυτα ειχε ο αποστολης αυτα εκανε και δεν εκανε ζημιακαι εσυ με το δικιο σουν να φυλαγεσαιναι , ειναι πολυ 24/7 και 1,7 και με στοκ αλλα αποτι φαινεται δεν ειναι και μοιραιοξαναλεω , εχω 35 βαθμους μετρημενους στο νεροκαι σιγουρα δεν εχει +10 στο cpu..υπερβλαλεις , το πολυ +3-+4 που ελεγε και η dfi Κοιτα...όπως είπα ο κα8ένας ας κάνει ότι θέλει...δεν έχει δικό μοu cpu στο κάτω κάτω...Όπως είπα και απο πάνω...H dfi σε idle δίνει λιγότερο και σε load παραπάνω....μετρημένο με σένσορα δίπλα στον πυρήνα...πόσο να έχανα?2-5 βαθμούς?
.38-.45 Ιούλιος 28, 2005 #23 Ιούλιος 28, 2005 συνεχιζεις και μιλας για πυρηνα, αρα μιλας για επεξεργαστη χωρις καπακι. ακομα και ετσι, τελικα παλι δε μετρας τον πυρηνα στο σημειο που μετραει ο επεξεργαστης. η μετρηση γινεται με διοδο εσωτερικα, οποτε στο εξωτερικο μερος του πυρηνα που μετρας, πιστευω πως θα εισαι πολυ πιο μακρια απο τους 2 με 5 που λες.αν και για μενα, μικρη σημασια εχει αν η μετρηση ειναι +2 ή +10 απο το πραγματικο. το να μετρησεις θερμοκρασιες, ειναι επιστημη απο μονο του. εχω μαθει να εμπιστευομαι τα νουμερα που δειχνει η dfi. οταν αρχιζει και 50αριζει το τσιπ, σκυβω και εχω ετοιμο το δαχτυλο στο reset.
BeetleJuice Ιούλιος 28, 2005 #24 Ιούλιος 28, 2005 τι προτεινεις δηλαδη?τελικα ποσο μεσα πεφτει η dfi?
.38-.45 Ιούλιος 28, 2005 #25 Ιούλιος 28, 2005 οι μετρησεις που κανουμε, ειναι σημειακες. σε διαφορετικα σημεια, θα παρουμε και διαφορετικα νουμερα. το ποσο μεσα ή εξω πεφτει η dfi, δεν το ξερουμε, και δεν υπαρχει και τροπος να το μαθουμε, παρα μονο αν μας το πει η ιδια. το πως μεταφραζει το νουμερο που δινει απο τη διοδο ο επεξεργαστης, και το πως μετραει αυτη η διοδος. υπαρχουν επεξεργαστες, που δεν μετρανε καν θερμοκρασια, αλλα βαση πινακα απο το εργοστασιο για το φορτιο, δινουν ενα νουμερο.το περιεργο για μενα, ειναι πως το "οριο" των 50 βαθμων, το εβλεπα και με τα socketA, εκει ισως λιγο πιο χαμηλα, στους 45.
DarkSaga Ιούλιος 29, 2005 #26 Ιούλιος 29, 2005 και κάτι ακόμα....πώς γίνεται ένα τσιπ να αντέχει τα άπειρα... 72+ σε defaultκαι σε Oc να σκάει στα 50-?????παρατήρηση και σε A64 και στον Mobile SocketA που είχαμπορεί να υπολογιστεί αυτό το όριο και αν ναι πώς?
.38-.45 Ιούλιος 29, 2005 #27 Ιούλιος 29, 2005 msi??εδειχνε τις ιδιες θερμοκρασιες, για 3200+ @2550/1.65 και 3500+@2750/1.75το νερο στον 3500+ ειχε 2 βαθμους επανω, αλλα για την msi Ολα ιδια ηταν.
AN7 OverClocker Ιούλιος 29, 2005 #28 Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 συνεχιζεις και μιλας για πυρηνα, αρα μιλας για επεξεργαστη χωρις καπακι. ακομα και ετσι, τελικα παλι δε μετρας τον πυρηνα στο σημειο που μετραει ο επεξεργαστης. η μετρηση γινεται με διοδο εσωτερικα, οποτε στο εξωτερικο μερος του πυρηνα που μετρας, πιστευω πως θα εισαι πολυ πιο μακρια απο τους 2 με 5 που λες.αν και για μενα, μικρη σημασια εχει αν η μετρηση ειναι +2 ή +10 απο το πραγματικο. το να μετρησεις θερμοκρασιες, ειναι επιστημη απο μονο του. εχω μαθει να εμπιστευομαι τα νουμερα που δειχνει η dfi. οταν αρχιζει και 50αριζει το τσιπ, σκυβω και εχω ετοιμο το δαχτυλο στο reset. Ναι γιατι ειναι κακο να μιλάω για cpu χωρίς καπάκι?(3500+ clawhammer)Δεν νομίζω να χάνω τόσο πολύ όσο λές....και όταν λέμε διπλα στον πυρήνα ίσα ίσα που δεν τον ακούμπαγε....μην ξεχνάμε ένα σώμα ειναι με το pcb....Εμπιστεύεσαι τις θερμοκρασίες της dfi?πρέπει να είσαι από τους λίγους...Σε phase την βρίσκεις λογική την συμπεριφορά της?
apostglen46 Ιούλιος 29, 2005 Author #29 Ιούλιος 29, 2005 Λοιπόν καταρχην ουδεποτε ειπα οτι πρεπει ολοι να βαλετε 1,7 24/7 με ΒΟΧ.....Το μονοπου ειπα ειναι οτι αφου εγω τρεχω με 1.7 24/7 με ΒΟΧ εσεις που εχετε νερο και φρεον με το να δινεται νουμερα με 1,5 ταση ειναι σαν να χαηδευετε τον επεξ...Τωρα οτι φοβοσουνα να δωσεις 1,8 με φρεον ειναι χαζο αφου οι αλλοι τρεχουν ετσι 24/7Οι 939 δεν χανουν υπερχρονισμο με το πολυ ρευμα αυτο ειναι φαινομενο των π4 κανενας ΑΜΔ δεν το εχει παρουσιασει...Τωρα οσον αφορα το τραγεγλαφικο με τον παλιο μου επεξ στον υπολογιστη του αδερφου μου ετρεχε 1,5 χρονο στους 75++ γιατι εκανε οβερβολταζ η μητρικη στο 1,75 το κουτι ηταν κλιστο και ο αδερφος μου δεν ηθελε να βαλει ανεμιστηρα(1,65 στοκ ρευμα 0.18μ επεξ)Λοιπον εγω εχω 4 μηνες and counting με 1,7 και ΒΟΧ 24/7(Οταν λεω 24/7 εννοω τις καθημερινες μου ριθμησεις κανα 15αωρο δουλευει καθημερινα)Οι επεξεργαστες δεν ειναι απο ζαχαρη παντως δεν ψοφανε με την μια εγω πιστευω οτι αυτος εχει την 5αετια αλλα και αυτο να μην εχει σιγουρα θα ζησει αλλον ενα χρονο μεχρι να πουληθει και να ηρεμησει....Εγω το συστημα μου γουσταρω να το εχω στο 100% των δυνατοτητων του που μπορω να εκμεταλευτω σε οπιαδηποτε εργασια που καλητε να φερει εις περας......Τωρα αν εσεις πιστευεται οτι δεν πρεπει να ζοριζεται τα συστηματα σας στις καθημερινες σας ρυθμισεις αυτο ειναι απολυτα σεβαστο αλλα οχι να ποσταρουμε και νουμερα με 1,5 ρευμαΕπισης δεν πιστευω να ειναι εργαλειο δουλιας ενας υπολ που μπορει να κυνδινευει απο κοραπσιον του σκληρου λογο υπερχρονισμου την ωρα που τραβατε benches......Εχει και λαπτοπ το σπιτι αμα παθει τπτ αλλα οταν εδινα 1,7 στον επεξ και 3,3 στις μεμς χωρις ψυχτρες και πεθανε τελικα το τροφ το πιο δυσκολο ητανε να βρεις τι πεθανε μη εχοντας ενα αλλο 939 desktop στο σπιτι ΥΓ:Ειμαι αποφοιτος της σχολης SeanKon γιαυτο και εχω αυτα τα πιστευω...
.38-.45 Ιούλιος 29, 2005 #30 Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 11:43] Ναι γιατι ειναι κακο να μιλάω για cpu χωρίς καπάκι?(3500+ clawhammer) λολ, δε σε ειπα καμπουρη, απλα ηθελα να σιγουρευτω οτι μιλας για επεξεργαστη χωρις καπακι.πως εννοεις το "διπλα στον πυρήνα ίσα ίσα που δεν τον ακούμπαγε"; αλλο το "διπλα στον πυρηνα, δεν τον ακουμπαγε" και αλλο το "αισθητηρας στον πυρηνα". αν δεν τον ακουμπαγε, ή τελος παντων ηταν πολυ κοντα, η θερμοκρασια που σου εδειξε ειναι μακρια απο την πραγματικη. αν τον ακουμπαγε, ειναι πιο κοντα. οπως και να ειναι, κοντα ή μακρια, λαθος ειναι και οι δυο. ειναι ενδειξη και οχι αποδειξη. εμπιστευομαι τη θερμοκρασια της dfi: ξερω οτι οταν δω 50αρες, το restart ειναι κοντα. τωρα, αν το 50 που δειχνει ειναι 40 πραγματικα ή 70, λιγο με ενδιαφερει. μηχανημα σταθερο να εχω να κανω τη δουλεια μου, και απο κει περα...τι εννοεις με το "Σε phase την βρίσκεις λογική την συμπεριφορά της?" ;σε αυτο που λεει ο apostglen46 για τις θερμοκρασιες και το χαιδεμα στις τασεις, εχει δικιο. με το φρεο θα παει χωρις ρευμα. αν αποφασισεις να το σκισεις ομως, το θελει το ρευματακι του. εχω ακομα socketA, που ψηνονται με 60-70 βαθμους, και δεν εχουν κανενα προβλημα.
BeetleJuice Ιούλιος 29, 2005 #31 Ιούλιος 29, 2005 αποστολη καλε μου φιλε γιατι φαγωθηκες με το 1,5 ? ειπα εγω οτι δεν θα δωσω παραπανω ? πολυ απλα ετυχε εκεινο το σκορ να το βγαλω πριν δωσω παραπανω ταση για εκεινο το σκορ παλευα , εκεινο πετυχα , και τωρα αν ειναι να παω για παραπανω θα δωσω κιαλλο εγω τουλαχιστον για 1,75 δεν θα τον λυπηθω με νερο μου κανει εντυπωση που κολησες με το 1,5 αφου στο δευτερο σκορ που ποσταρισα ειναι ευδιακριτο το 1,63 πραγμα που δειχνει οτι δεν πηγα να βγαλω απο την μιγα ξυγκι , εφαγε ρευμα αλλα οχι και με το καλιμερα 1,7 , οταν θαρθει η ωρα του θα το σωσουμε και αυτο... :D τωρα κατι αλλο τι εννοειται οτι κανετε ρεσταρτ στους 50? λεει το sm 50 βαθμους και κλεινετε το πισι? πλακα μου κανετε? οταν ειπα οτι το πισι μου ειναι εργαλειο σημαινει οτι δεν το εχω μονο για μετρησεις αλλα δουλευω κιολας με αυτο να μην μπορω να παιξω ενα παιχνιδι δεν με χαλαει αλλα υπαρχουν και αλλες δουλειες που χρειαζομαι ενα δυνατο πισι η dfi εχει προνοησει οτι θα πεταγατε πανω φρεον? ε? γιατι ενας αισθητηρας μεσα στον πυρηνα δεν μπορει να εχει την ιδια γραμμικοτητα σε ολο το φασμα των θερμοκρασιων αυτο το υπολογισατε?
AN7 OverClocker Ιούλιος 29, 2005 #32 Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 λολ, δε σε ειπα καμπουρη, απλα ηθελα να σιγουρευτω οτι μιλας για επεξεργαστη χωρις καπακι.πως εννοεις το "διπλα στον πυρήνα ίσα ίσα που δεν τον ακούμπαγε"; αλλο το "διπλα στον πυρηνα, δεν τον ακουμπαγε" και αλλο το "αισθητηρας στον πυρηνα". αν δεν τον ακουμπαγε, ή τελος παντων ηταν πολυ κοντα, η θερμοκρασια που σου εδειξε ειναι μακρια απο την πραγματικη. αν τον ακουμπαγε, ειναι πιο κοντα. οπως και να ειναι, κοντα ή μακρια, λαθος ειναι και οι δυο. ειναι ενδειξη και οχι αποδειξη. Ελεος...λ¨εμε ισα ισα που δεν τον ακουμπαγε...δλδ μιλάμε για 1 χιλιστο αποσταση....τι εννοεις με το "Σε phase την βρίσκεις λογική την συμπεριφορά της?" ;Την συμπτεριφορα των θερμοκρασιων...σου φαίνεται λογικη η συμπεριφορα από -20 πχ να πάει μπαμ στους 0?σε αυτο που λεει ο apostglen46 για τις θερμοκρασιες και το χαιδεμα στις τασεις, εχει δικιο. με το φρεο θα παει χωρις ρευμα. αν αποφασισεις να το σκισεις ομως, το θελει το ρευματακι του. εχω ακομα socketA, που ψηνονται με 60-70 βαθμους, και δεν εχουν κανενα προβλημα. Ρε γμτ...αυτό με το 1,8 ειναι τροπος του λέγειν....και 1,8 του έδωσα για bench κανονικά και 1,85 αλλά όχι για καθε μέρα.....Όσο για το socket a....είναι άλλη διάσταση...με 0,13μ και τόσο χοντροκομμένο τσιπ ακομα και 2ν για κάθε μέρα μια χαρά είναι...
AN7 OverClocker Ιούλιος 29, 2005 #33 Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceτωρα κατι αλλοτι εννοειται οτι κανετε ρεσταρτ στους 50?λεει το sm 50 βαθμους και κλεινετε το πισι?πλακα μου κανετε?οταν ειπα οτι το πισι μου ειναι εργαλειο σημαινει οτι δεν το εχω μονο για μετρησεις αλλα δουλευω κιολας με αυτονα μην μπορω να παιξω ενα παιχνιδι δεν με χαλαει αλλα υπαρχουν και αλλες δουλειες που χρειαζομαι ενα δυνατο πισιη dfi εχει προνοησει οτι θα πεταγατε πανω φρεον? ε?γιατι ενας αισθητηρας μεσα στον πυρηνα δεν μπορει να εχει την ιδια γραμμικοτητα σε ολο το φασμα των θερμοκρασιωναυτο το υπολογισατε? Και εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό....Όσο για το φρεον και την dfi...δεν είναι ο αισθητήρας μονο αλλά η δφι ου μεταφράζει τα δεδομένα του αισθητηρα...και δεν μιλαμε για αισθητηρα της πλακας με 5 ευρώ...αλλά για μέσα στον πυρήνα ε....άρα σαφώς και πρέπει να έχει σωστές θερμοκρασίες σε όλο τα φάσμα...
BeetleJuice Ιούλιος 29, 2005 #34 Ιούλιος 29, 2005 για το θεμα του αισθητηρα μην το κουραζετε , εχει δικιο ο 38 45 με κλειστα ματια το αυθεντικο διοδακι ειναι πρωτον ενταφιασμενο μεσα στο τσιπ αρα κανει την καλιτερη μετρηση δευτερον ειναι ποιοτικα καλιτερο απο το διοδακι της πλακας που θα χρησιμοποιησει ο καθενας μας τριτον οσο κοντα και να εισαι αλλο το κοντα , αλλο το μεσα εσυ ο ιδιος ισχυριστικες για +10 διαφορα απο μπλοκ μεχρι το καπακι που στο κατω κατω εφαπτονται και εχουν φαει και διπλο λαπινγκ με arctic kit και arctic silver τωρα λες οτι εισαι 1 χιλιοστο ΜΑΚΡΙΑ απο το κεφαλι και ισχιριζεσαι καλιτερη μετρηση αποτι ΜΕΣΑ στον πυρηνα? ελα ρε συ.... :D
.38-.45 Ιούλιος 29, 2005 #35 Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 15:07] τωρα κατι αλλοτι εννοειται οτι κανετε ρεσταρτ στους 50?λεει το sm 50 βαθμους και κλεινετε το πισι?πλακα μου κανετε? δεν το κανω μονος, αλλα ερχεται σε λιγο. μετα τους 50, οσοι 64αρηδες ειχα, ηταν (και ειναι) ασταθεις, ειτε με αερα ειτε με νερο. Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 15:07] γιατι ενας αισθητηρας μεσα στον πυρηνα δεν μπορει να εχει την ιδια γραμμικοτητα σε ολο το φασμα των θερμοκρασιωναυτο το υπολογισατε? αυτο λεμε, οτι δεν ξερουμε πως μετραει αυτο το πραγμα, για να πουμε αν η dfi και η καθε μητρικη μετραει σωστα.@ΑΝ7 OverClockerενα χιλιοστο, ειναι ενα χιλιοστο μακρια απο τον πυρηνα. αυτο που λες, απο τους -20 στους 0, δεν το εχω δει με φορτιο. απο idle σε load το εχω δει, και εξηγηται ανετα απο την ψυκτικη ισχυ. ακομα και με αερα ή νερο παντως, εχει τετοιες διαφορες, τις οποιες δε μετρας με τιποτα στο καπακι. αυτο ισως εχει να κανει με τον αισθητηρα που βρισκεται στο εσωτερικο του πυρηνα, και τη διαχυση της θερμοκρασιας στο καπακι αλλα και το περιβλημα του πυρηνα. οι διαφορες των 20 βαθμων στον πυρηνα, θα ειναι πολυ μικροτερες περιφερειακα. + αυτο που λεει ο BeetleJuice, οτι μπορει ο αισθητηρας να μην ειναι γραμμικος. καθε αισθητηρας εχει τα δικα του χαρακτηριστικα λειτουργιας, και συγκεκριμενες κλιμακες που παιζει καλα. κανεις δε μας ειπε πως ο αισθητηρας αυτος ειναι απο τους -40 ως τους +70. σε αυτο που λες για το socket a εχεις δικιο, το εβαλα ομως σαν παραδειγμα. αντεχουν τα τσιπ στις θερμοκρασιες, και δε νομιζω πως εχουν ιδιαιτερο προβλημα.
BeetleJuice Ιούλιος 29, 2005 #36 Ιούλιος 29, 2005 εγω πιστευω δεν μπορεις να εισαι τοσο ακριβης σε θερμοκρασιες που κυμαινονται τοσο πολυδεν μπορεις να εχεις +/- 0,1 απο -20 μεχρι +70σιγουρα θα χρειαζεται κατι σαν καλιμπραρισμα το οποιο ενδεχομενως να μην υπαρχειεπιπλεον δεν μπορω να ξερω αν εχει δικιο η dfi ή η amdφταιει ο αισθητηρας ή η αναγνωση ?ποιος ξερει....
AN7 OverClocker Ιούλιος 29, 2005 #37 Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από apostglen46 [Σήμερα, στις 12:41] Λοιπόν καταρχην ουδεποτε ειπα οτι πρεπει ολοι να βαλετε 1,7 24/7 με ΒΟΧ..... Το μονοπου ειπα ειναι οτι αφου εγω τρεχω με 1.7 24/7 με ΒΟΧ εσεις που εχετε νερο και φρεον με το να δινεται νουμερα με 1,5 ταση ειναι σαν να χαηδευετε τον επεξ... Κοιτα κανεις δεν ειπε ότι θα σκίσεις έναν επεξεργαστή και θα τους δώσεις μονο 1,5...και 1,8 θα δώσεις και 1,9 άμα λάχει...... Απλά το 1,7 για κάθε μέρα σε νερό και αέρα είναι λίγο σαν να παίζεις με την τύχη σου κάθε μέρα με το αν θα ανοίξει.... Τωρα οτι φοβοσουνα να δωσεις 1,8 με φρεον ειναι χαζο αφου οι αλλοι τρεχουν ετσι 24/7 Όπως είπα ήταν τρόποςτουλέγειν το 1,8Οι 939 δεν χανουν υπερχρονισμο με το πολυ ρευμα αυτο ειναι φαινομενο των π4 κανενας ΑΜΔ δεν το εχει παρουσιασει... Μην εισαι τόσο σίγουρος...δες λίγο στο xs... Τωρα οσον αφορα το τραγεγλαφικο με τον παλιο μου επεξ στον υπολογιστη του αδερφου μου ετρεχε 1,5 χρονο στους 75++ γιατι εκανε οβερβολταζ η μητρικη στο 1,75 το κουτι ηταν κλιστο και ο αδερφος μου δεν ηθελε να βαλει ανεμιστηρα(1,65 στοκ ρευμα 0.18μ επεξ) Τι....σε 0,18 1,65? :jump: :worship: :worship: :worship: :tomato: πολύ θα το ήθελε αυτό η AMD.....ο tbid ήταν 1,75...από το tbred και μετά ήταν με 1,65 και 0,13 Λοιπον εγω εχω 4 μηνες and counting με 1,7 και ΒΟΧ 24/7 (Οταν λεω 24/7 εννοω τις καθημερινες μου ριθμησεις κανα 15αωρο δουλευει καθημερινα) Οι επεξεργαστες δεν ειναι απο ζαχαρη παντως δεν ψοφανε με την μια εγω πιστευω οτι αυτος εχει την 5αετια αλλα και αυτο να μην εχει σιγουρα θα ζησει αλλον ενα χρονο μεχρι να πουληθει και να ηρεμησει.... Κοιτα με 1,7 και boxed 5ετια ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΛΑ.... Και έρχεσαι στα λόγια ,ου...ποιος θα τον πάρει όταν έχει φάει 1,7 για κάθε μέρα με boxed? Εγω το συστημα μου γουσταρω να το εχω στο 100% των δυνατοτητων του που μπορω να εκμεταλευτω σε οπιαδηποτε εργασια που καλητε να φερει εις περας......Τωρα αν εσεις πιστευεται οτι δεν πρεπει να ζοριζεται τα συστηματα σας στις καθημερινες σας ρυθμισεις αυτο ειναι απολυτα σεβαστο αλλα οχι να ποσταρουμε και νουμερα με 1,5 ρευμα Πίστεψέ με...ακόμα δεν χρησημοποιείς το 100% του υπολογιστή σου Κοιτα ειναι δικαίωμα του καθενός να ποστάρει αποτελέσματα με όσο ρεύμα θέλει...δεν βρίσκω λόγο να τον αναγκάσουμε να χώσει σον και καλά 2v....
apostglen46 Ιούλιος 29, 2005 Author #38 Ιούλιος 29, 2005 o cpu itan tbred και το 0.18 ηταν τυπογραφικο που εκανα κατα λαθος 0,13 και 1,65 ειναι...Δλδ για να χρησιμοποιησουμε ολοι απολυτα τον υπολογιστη μας πρεπει να εχουμε φρεον??Κανενας δεν εχει προβλημα να αγορασει επεξ που εχει φαει 1,7 ιδικα για να τον δουλεψει στοκ αφου εχει 3 χρονια εγγυηση
AN7 OverClocker Ιούλιος 29, 2005 #39 Ιούλιος 29, 2005 Όπως είπα ΑΛΛΟ ΤΟ sokcet a και άλλο το 939Ρε φίλε θα με τρελάνεις...Είπα εγώ τίποτα για φρέον?Και δεν μιλάω σε o/cabilityΕγώ μιλάω για τα 25χχ μηζ που έχει...είναι κάτι σαν 4000+....νομίζεις ότι σε κόβει στα παιχνίδια η σε τίποτα 3δμαχ στουδιο?Αυτό μιλάω εγώ για το 100%Ποιο το νόημα να του σκας 1,7 για καθε μερα?Όπως και να το κάνουμε..θα προτιμήσει κάποιον άλλο που δεν ειναι ταλεπωρημένο....
hipro5 Ιούλιος 29, 2005 #40 Ιούλιος 29, 2005 ’ντε ας κάνει κάποιος και κάνα split στο θέμα τώρα.......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.