Jump to content

Είναι/δεν είναι....

apostglen46

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

A7N συμφωνω μαζι σου θεωρητικα

αλλα οφειλω να πω οτι ο αποστολης οντως τον ειχε τιγκα στο ρευμα με στοκ ψυκτρα 24/7 και αντεξε μη σου πω και χρονο

και αν δεν τον καιγαμε αλλιως δεν θα καιγοταν απο θεμα θερμοκρασιας εγγυημενα

παντως Α7Ν επειδη γνωριζω και την δικη σου εμπειρια θα ηθελα να μου πεις ποσο θα εδινες για λιγο

ας πουμε για ενα δεκαλεπτο-τεταρτο για κανα bench , να ξερω και εγω που θα πηγαινω...

το μηχανημα εχει πολυ φαι ακομα , θα δειτε και αλλα συντομα

ηδη το λειτουργικο ας πουμε ειναι νεκρο σχεδον , παλι καλα που βγηκαν και αυτα , θα επανελθω...

Αρχική απάντηση από apostglen46 [Χθες, στις 22:10]

Ρε χαμενε ακομα τον χαηδευεις τον venice????1,5 vcore???Ακομα να μαθεις οτι το 1,7 ειναι για 24/7 με νερο???εγω 3 μηνες με 1,7 και ΒΟΧ και δεν εβγαλε αχνα

Συγνώμη αλλά πώς δουλέυεις 1.7 με BOX ?

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

A7N συμφωνω μαζι σου θεωρητικα

αλλα οφειλω να πω οτι ο αποστολης οντως τον ειχε τιγκα στο ρευμα με στοκ ψυκτρα 24/7 και αντεξε μη σου πω και χρονο

και αν δεν τον καιγαμε αλλιως δεν θα καιγοταν απο θεμα θερμοκρασιας εγγυημενα

παντως Α7Ν επειδη γνωριζω και την δικη σου εμπειρια θα ηθελα να μου πεις ποσο θα εδινες για λιγο

ας πουμε για ενα δεκαλεπτο-τεταρτο για κανα bench , να ξερω και εγω που θα πηγαινω...

το μηχανημα εχει πολυ φαι ακομα , θα δειτε και αλλα συντομα

ηδη το λειτουργικο ας πουμε ειναι νεκρο σχεδον , παλι καλα που βγηκαν και αυτα , θα επανελθω...

Κοιτα 1,7 για κάθε μερα με box....δεν θα το ηθελα ουτε για τον χειροτερο εχθρο μου...

Μπορει να "έτυχε" και να άντεξε αλλα σκέψου...απο 1,4 σε 1.7....μιλάμε για 21,42% αύξηση στην τάση σε 0,09μ....me stock HSF...

Καταλαβαίνεις ότι είναι υπερβολικο...

Για benchs θα έδινα με νερό το ΠΟΛΥ 1,7 αν πάντα θες να κρατήσεις για λίγο καιρό το cpu σου ;)

Εδώ έγώ για max shot έδωσα 1,8 με το phase για 3 λεπτά και πάλυ το φοβόμουνα.....

Plz ΑΝ7 με λενε και οχι Α7Ν..δεν είμαι asus...abit ειμαι :p

@αποστολο

Πράγματι...με στοκ και 1,7 πόσους βαθμούς βλέπεις?50++?δεν τον λυπάσαι?Στα πόσα mhz παίζεις?

Λοιπον καταρχην μιλαμε για 2 επεξ αρα δεν "ετυχε" απλα "πετυχε" και ο ενας εκλισε 3 μηνες ο αλλος τωρα παει για τον 4ο,αυτο το εχει δει και ο Κωστας λαιβ μαλιστα τον ενα τον σκοτωσαμε μαζι :p

Ειμαι ευτυχης στους 55 βαθμους συμθωνα με την ΜΣΙ αλλα η ψυχτρα μου φενεται χλιαρη και ετσι και αλλιως δεν με νοιαζουν οι θερμ.

Και πραγματικα θελω να μου βρεις εναν πολυ καλο λογο να λυπηθω επεξ που με ολο αυτο το ρευμα εχει κολησει στους 2550......

Αλλα και καλα να πηγαινε παλι δεν θα τον λυπομουνα....

Κανω o/c απο 11 χρονων και ο π3 450 δεν ψωφησε ακομα..

Οι επεξ εχουν μια μεση διασκεια ζωης 10 χρονια αμα δεν ανεβασεις ρευμα,Εγω δεν εχω κρατησει επεξ πανω απο 2 χρονια στο "πειραματοζωο" multimedia pc αλλα ο παλιο μπανανας το μονο που καταφερε ηταν να μου στειλει στο δι@ολο ενα 350αρι που εκλισε 2 χρονια ζωης....

Αυτον τον κοβω να αντεχει 5αετια

Δεν ψοφανε με τπτ λεμεεε

ΥΓ:Αμα ειχα την ψυξη σου θα εχωνα 1,85 24/7

Κοιτα επειδή όμως εγώ δεν θα κρατήσωτα κομμάτια για μια ζωή και θέλω να τα πουλήσω....δεν παίζει να τον σκοτώσω έτσι...

Να σου πώ κάτι...και 2v να ρίξεις εμένα στα @@@ μου εγώ απλά σου λέω ότι πάνω από 1/1.5 χρόνια ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ.....

Ρώτα όποιον σοβαρό o/cer θες...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ 1,7 για κάθε μέρα ΜΕ ΣΤΟΚ....κάποια στιγμή θα ψοφίσει και σε κόβω να αναρωτιέσαι γιατι ψωφισε....

....βασικα ετσι οπως τα λεει ο Αποστολης ειναι απο μια πλευρα αποδεκτα ....αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση πιστευω οτι εχει δικιο ο AN7 ....ειναι πολλα τα 1.7v και η μαμισια ειναι για τον πο ...και απλα μπορει να μην πεθανει "συντομα" αλλα ειναι λιγο κριμα ο κακομηρης να ψηνεται με 55-60c καλοκαιριατικα....εγω θα σου ελεγα τουλαχιστον βαλε μια XP90/120 .....και θα ανασανει λιγο....και μπορει να κερδισεις και κανα mhz......;)

Να σου πω δλδ και θελω να μου πειτε σοβαρα τωρα ΠΟΙΟΣ O/CER κραταει επεξ πανω απο 1,5 χρονο overclocked??

3 χρονια εγγυηση εχουν και κατι να παει στραβα παιρνω αλλον και τον κραταω νορμαλ αφου δεν θα ειναι πια το multimedia pc...

Και μην αποκαλειτε κακομοιρη τον επεξ που με απογοητευσε ετσι ικτρα

Κανένας δεν τον κρατάει πάνω από χρόνο αλλα ΟΣΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ....γιατι μπορεί αύριο να πας να μπουτάρεις και να δεί το cpu τον ουρανο με τα άστρα(μακριά από μάς) ή να μην έχει το ίδιο o/cability(παλι μακρια απο μας) οπότε δεν το ρισκάρει ακόμα και αν είναι μπανανα γιατι μετά θέλει να τον πουλήσει....

Θα πέρνεις όμως πιστωτικό συνέχεια από το ίδιο μαγαζί...που μπορει να μην φερνει καλα κομμάτια ;)

να θυμισω οτι ο αποστολης ειναι μολις 15 χρονων και εχει πολυ περισσοτερη εμπειρια στο o/c απο πολους εδω περα γιατι οτι μηχανημα διαθετει το παει στο 99% των δυνατοτητων του

επισης να πω οτι 1,7 με στοκ για 24/7 ειναι οντως πολυ , το να εχεις χλιαρη ψυκτρα δεν ειναι παντοτε καλο , ενδεχομενος η θερμοαπαγωγη απο cpu προς ψυκτρα να εχει προβλημα και η ζεστη να μενει απο κατω

προσωπικα λυπαμαι οντως να βλεπω 60 βαθμους σε cpu αλλα ημουν μαρτηρας οταν ανοιξαμε τον tbird του αποστολη και δεν μπορουσαμε να βγαλουμε την ψυκτρα με γυμνα χερια

εκεινο το cpu δουλευε 60 βαθμους το λιγοτερο ουτε και ξερω για ποσα χρονια και ακομα δεν εχει χαλασει

αρα και παλι ο αποστολης δικαιωνεται

1,7 και 24/7 με νερο δεν βρισκω λογω να γινει , του πινεις το αιμα για να σερφαρεις ας πουμε?

δηλαδη κοβεις χρονο ζωης απο το cpu χωρις να θες τοση δυναμη?

ειναι σαν να πηγαινεις για τσιγαρα και να εχεις το τουρμπο σε max πιεση

τωρα κρινοντας απο την υδροψυξη μου , και μαρτυρας μου ο hellrider , εμενα ο δικος μου ο cpu με 1,73 και bench δεν ειδε ΠΑΝΩ ΑΠΟ 38 βαθμους με 33 περιβαλλον

το νερο μου ειναι σκυλι και αντεχει τρελα βατ

οποτε σε αυτην την περιπτωση δινω δικιο στον αποστολη γιατι αποτι φανηκε οντως για bench τα 1,7+ ειναι χαιδεμα οταν εχεις καλο νερο

στο θεμα πωλησης διαφωνω , απαξ και κατι ειναι μεταχειρισμενο ειναι μεταχειρισμενο

και αν κρινεις οτι το κακομεταχειριστικες τοσο που δεν πωλειται , καφτο και καντο ρμα

στο θεμα "ας καει" εκει σηκωνει πολυ συζητηση

κανεις δεν θελει να μεινει χωρις μηχανημα στα καλα καθουμενα , για οσους φυσικα εχουν το καλο πισι σαν εργαλειο δουλειας και οχι μονο για κοντρες

εμενα προσωπικα η οποια ζημια μου κοβει τα χερια και εχω και αλλα 3 πισι στο σπιτι (πολυ μικροτερα φυσικα)

εγω επισης δεν εχω σκοπο να δωσω το venice σε ενα χρονο και αμφιβαλω αν θα τον δωσω και σε 2

ειρηνη παιδακια , μην τσακωνομαστε

και φυσικα ειμαστε εκτος θεματος εντελως...

:daisy: :daisy:

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 01:03]

να θυμισω οτι ο αποστολης ειναι μολις 15 χρονων και εχει πολυ περισσοτερη εμπειρια στο o/c απο πολους εδω περα γιατι οτι μηχανημα διαθετει το παει στο 99% των δυνατοτητων του

Σίγουρα αλλά όχι από όλους;)

προσωπικα λυπαμαι οντως να βλεπω 60 βαθμους σε cpu αλλα ημουν μαρτηρας οταν ανοιξαμε τον tbird του αποστολη και δεν μπορουσαμε να βγαλουμε την ψυκτρα με γυμνα χερια

εκεινο το cpu δουλευε 60 βαθμους το λιγοτερο ουτε και ξερω για ποσα χρονια και ακομα δεν εχει χαλασει

αρα και παλι ο αποστολης δικαιωνεται

Πώς δικαιόνεται?

Που ένα cpu 0.21 ή 0,18 που μαμά τάση ειχε 1,75 αν θυμάμαι ακόμα καλα και δούλευε για κάθε μέρα στους 60 φεύγα βαθμούς?

Ξέρεις πόσα τέτοια cpu δουλεύουν στου 70 φεύγα ακόμα και τώρα μεπάνω από 1,9?

Έτσι διακιώνεται?

1,7 και 24/7 με νερο δεν βρισκω λογω να γινει , του πινεις το αιμα για να σερφαρεις ας πουμε?

δηλαδη κοβεις χρονο ζωης απο το cpu χωρις να θες τοση δυναμη?

ειναι σαν να πηγαινεις για τσιγαρα και να εχεις το τουρμπο σε max πιεση

Εδώ συμφωνούμε απόλυτα ;)

τωρα κρινοντας απο την υδροψυξη μου , και μαρτυρας μου ο hellrider , εμενα ο δικος μου ο cpu με 1,73 και bench δεν ειδε ΠΑΝΩ ΑΠΟ 38 βαθμους με 33 περιβαλλον

το νερο μου ειναι σκυλι και αντεχει τρελα βατ

οποτε σε αυτην την περιπτωση δινω δικιο στον αποστολη γιατι αποτι φανηκε οντως για bench τα 1,7+ ειναι χαιδεμα οταν εχεις καλο νερο

Αυτό είναι λάθος ένδειξη by dfi ;)

Μην κοιτάς σε idle αλλα σε load ;)που θα ήταν 55 φεύγα

στο θεμα πωλησης διαφωνω , απαξ και κατι ειναι μεταχειρισμενο ειναι μεταχειρισμενο

και αν κρινεις οτι το κακομεταχειριστικες τοσο που δεν πωλειται , καφτο και καντο ρμα

Διάβασες γιατι μπαίνω στο θέμα πώλησης?

Μαλλον όχι ;)

στο θεμα "ας καει" εκει σηκωνει πολυ συζητηση

κανεις δεν θελει να μεινει χωρις μηχανημα στα καλα καθουμενα , για οσους φυσικα εχουν το καλο πισι σαν εργαλειο δουλειας και οχι μονο για κοντρες

εμενα προσωπικα η οποια ζημια μου κοβει τα χερια και εχω και αλλα 3 πισι στο σπιτι (πολυ μικροτερα φυσικα)

Με 1,7 σε 0,09 cpu και stock hsf....δεν είναι καθόλου δύσκολο....

εγω επισης δεν εχω σκοπο να δωσω το venice σε ενα χρονο και αμφιβαλω αν θα τον δωσω και σε 2

wanna bet?

η υδροψυξη μου μετρηθηκε με αισθητηρα βυθισμενο στο νερο και ψηφιακο οργανο

κανενα λαθος δεν υπηρχε

οι σωληνες ολες κοντα στους 35 βαθμους με το χερι και το μπλοκ επισης

ξερω πως ειναι υδροψυξη με 45 βαθμους , ετσι ηταν η παλια μου

σε γενικες γραμμες δεν διαφωνουμε πολυ απλα πιστευω οτι αν καποιος εχει την νοοτροπια του αποστολη δικαιωματικα εχει καθε λογο να δινει τοσο ρευμα

στο κατω κατω δεν εχει καψει κατι μεχρι τωρα απο ρευμα και θερμοκρασια

αρα κατα καποιον τροπο δικαιωνεται για την επιλογη του....

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Χθες, στις 14:18]

Εδώ έγώ για max shot έδωσα 1,8 με το phase για 3 λεπτά και πάλυ το φοβόμουνα.....

μια χαρα επαιζε 24/7 για 2-3 μηνες με 1.85 με το Phase. μετα ηρθε η ΔΕΗ και μου 'κλεισε το σπιτι.

και με νερο ομως, ειχε για μηνες 1.82 24/7 και δεν επαθε τιποτα.

Ρε κοιτα...45 στον νερό ειναι +10-15 φεύγα στο cpu

Δεν με νοιάζει τι κάνει ο καθένας....δικαίωμά του....αλλά μην μας πήσει τώρα ότι το 1,7 με stock για κάθε μέρα....ειναι απόλυτα φυσιολογικό...ΕΛΕΟΣ

Αρχική απάντηση από .38-.45

μια χαρα επαιζε 24/7 για 2-3 μηνες με 1.85 με το Phase. μετα ηρθε η ΔΕΗ και μου 'κλεισε το σπιτι.

και με νερο ομως, ειχε για μηνες 1.82 24/7 και δεν επαθε τιποτα.

Claw h winnie/venice/sandy?

Για claw σαν 0,13 τρώγεται...αλλα στους άλλους....είσαι και εσύ μουτρο....

Δεν ειπα ρε παιδια ότι στους 3 μήνες πάπαλα.....απλά ότι ΜΠΟΡΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕΙ

ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ.....

ειναι τραβηγμενο αλλα στο κατω κατω πως μπορουμε να μιλαμε για τραβηγμενα που οι μισοι εδω εχουν φρεον?

ολοι τραβηγμενοι ειμαστε ο καθενας με τον τροπο του

εχω αδικο?

αυτα ειχε ο αποστολης αυτα εκανε και δεν εκανε ζημια

και εσυ με το δικιο σουν να φυλαγεσαι

ναι , ειναι πολυ 24/7 και 1,7 και με στοκ αλλα αποτι φαινεται δεν ειναι και μοιραιο

ξαναλεω , εχω 35 βαθμους μετρημενους στο νερο

και σιγουρα δεν εχει +10 στο cpu..υπερβλαλεις , το πολυ +3-+4 που ελεγε και η dfi

το καπακι σε Load, ειναι +3 με +5 απο το νερο, που ειναι ο πυρηνας, ειναι αλλη υποθεση. αυτη τη στιγμη, 28.6 στο νερο, 29.5 στο καπακι, 32 λεει η dfi στα 1325@1.184.

winnie εδω, και σιγουρα το θεμα δεν ειναι το πότε αλλα το ενδεχομενο να το παρεις στο χερι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.