Vadergr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2005 Ο αδερφος μου θελει να του φτιαξω ενα νεο pc και εχουμε καταληξει στα εξης...1)Venice 3200+2)9250 (δεν παιζει καθολου)3)1 δισκος και ενα recorder.Τα υπολοιπα νομιζω δεν αφορουν το θεμα.Θελω να μαθω αν το innovator 400watt psu που δινεται μαζι με το κουτι, μπορει να σηκωσει κανονικοτατα το παραπανω συστημα σε default.Κανενα o/c απολυτως.Ξερει κανεις κατι?Προφανως ο bro δεν σκοπευει να δωσει πολλα λεφτα συνολικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούλιος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Χλωμό να έχεις πρόβλημα αν και δεν ξέρω τι σόι τροφοδοτικά είναι τα innovator. Αν θες κάποιο καλό και φτηνό, προτίμησε κατ' εμέ το Chieftec στα 360W, είναι σκυλί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 29, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Το ειχα το 360 που λες και ειναι σκυλι.Αλλα θελω συνδοιασμο με κουτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούλιος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Ε τότε πάρε το innovator, και μούφα να είναι αντί για 400 θα βγάζει καμιά 300άρα πραγματικά και τα πράγματα που θες να βάλεις και με ucar θα δούλευαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Ιούλιος 29, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Εγώ λέω να πάρεις το κλασσικό κουτί που προτείνει ο Κοπρίτης (αντε πάλι), των 50 ευρώ και το Chieftec των 360 και αντί για 50Ε θα δώσεις 80 και θα τα έχεις για μια ζωή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 καλυτερα το τσιφτικο , ειναι δοκιμασμενο πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από power [Σήμερα, στις 00:12] Εγώ λέω να πάρεις το κλασσικό κουτί που προτείνει ο Κοπρίτης (αντε πάλι), των 50 ευρώ και το Chieftec των 360 και αντί για 50Ε θα δώσεις 80 και θα τα έχεις για μια ζωή. ρε συ θα νομιζουν οτι παιρνω ποσοστα απο την Heroichi & Chieftec.... περα απ'την πλακα ειναι πολυ καλος συνδυασμος... αν και μονο για λογους αντοχης στο χρονο και σε ισως σε καποια πιθανη αναβαθμιση, θα προτεινα τουλαχιστον το 420 τροφοδοτικο της εταιρειας... αλλα και παλι εισαι σε κατηγορια best value/money! Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Ιούλιος 30, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 Κοπρίτη είμαι παθών γι'αυτό στο λέω.Έχω 2 κουτιά για πέταμα και 1 τροφοδοτικό επίσης.(είχα και άλλο ένα και το πέταξα επιτόπου).Τα παραπάνω είναι αρκετά φτηνά και ιδιέταιρα ποιοτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Ιούλιος 30, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 Για απλή χρηση στο συγκεκρημένο σύστημα αρκεί άνετα το ενσωματομένο τροφοδωτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούλιος 30, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 Εγώ πιστεύω ότι θα στο σηκώσει. Εγώ είχα αρχικά ένα JJ 350W και δούλευε σαν σκυλί το οποίο το e-shop το είχε 35E. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.