AN7 OverClocker Ιούλιος 30, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Για το βάρος. Κάτι που παρέβλεψα... Η ψύκτρα ήταν πιο βαριά εκεί esdee εμένα η γνώμη μου είναι ότι αυτά δεν είναι φορητά... ’μα δείς το turbo-x που έλεγα είχε πάχος σαν τα πρώτα λαπτοπ που βγήκαν... ’μα το λαπτοπ δεν έχει cpu με μαχ 50 watt ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΠΤΟΠ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 30, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Κάτι που παρέβλεψα... Η ψύκτρα ήταν πιο βαριά εκεί esdee εμένα η γνώμη μου είναι ότι αυτά δεν είναι φορητά... ’μα δείς το turbo-x που έλεγα είχε πάχος σαν τα πρώτα λαπτοπ που βγήκαν... ’μα το λαπτοπ δεν έχει cpu με μαχ 50 watt ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΠΤΟΠ δεν ειναι και ετσι ακριβως ... ο αλλος μπορει να θελει να εχει απλα ενα φορητο γραφειο. εγω που θελω ομως εκει στο λεοφοριο των κτελ να βλεπω το initial D δεν χρειαζομαι κατι παραπανω απο 12.1". αλλα θελω 3+ ωρες αυτονομια! υπαρχουν πολλα λαπτοπ για καθε αναγκη subnotebook με τρελες αυτονομιες και ελαχιστο βαρος (και περιορισμους στο hardware) γομαροnotebook με περιορισμενη αυτονομια και μεγαλο μεγεθος αλλα μπορεις να παιξεις battlefield 2 ανετα (το HP αυτο που δοκιμασα ειχε x600 !) τωρα ο CPU των 1000euro σε notebook ειναι υπερβολη μονο και μονο γιατι μου φαινεται λιιιιγο οχι δυσκολο αλλα εξεζητημενο να χρειαζετε να χρησιμοποιεις autocad πχ μεσα στο αεροπλανο η στο ξενοδοχειο. τουλαχιστον εγω χρειαζομαι πολυ λιτα πραγματα σε τετοιες περιπτωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 30, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από esdee δεν ειναι και ετσι ακριβως ... ο αλλος μπορει να θελει να εχει απλα ενα φορητο γραφειο.εγω που θελω ομως εκει στο λεοφοριο των κτελ να βλεπω το initial D δεν χρειαζομαι κατι παραπανω απο 12.1". αλλα θελω 3+ ωρες αυτονομια!υπαρχουν πολλα λαπτοπ για καθε αναγκηsubnotebook με τρελες αυτονομιες και ελαχιστο βαρος (και περιορισμους στο hardware)γομαροnotebook με περιορισμενη αυτονομια και μεγαλο μεγεθος αλλα μπορεις να παιξεις battlefield 2 ανετα (το HP αυτο που δοκιμασα ειχε x600 !) τωρα ο CPU των 1000euro σε notebook ειναι υπερβολη μονο και μονο γιατι μου φαινεται λιιιιγο οχι δυσκολο αλλα εξεζητημενο να χρειαζετε να χρησιμοποιεις autocad πχ μεσα στο αεροπλανο η στο ξενοδοχειο. τουλαχιστον εγω χρειαζομαι πολυ λιτα πραγματα σε τετοιες περιπτωσεις Σίγουρα...αλλά αυτά δεν είναι λαπτοπ.....υβριδικα είναι..Πές μου τώρα ότι με ένα dothan/Turion και μια nv43/46 δεν μπορείς να παίξεις Battlefield2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 30, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 για μένα η χρυσή τομή είναι αυτό που πήρα, centrino + gpu μεσαίας κατηγορίας. όποτε δεν το χρησιμοποιείς, δουλεύεις τον cpu στα 600MHz και την gpu 100/120, και όταν θες να παίξεις π.χ. κάποιο παιχνίδι, το τσιτώνεις. και αυτονομία και απόδοση και σχετικά νορμάλ βάρος (3 κιλά). δε λέω ότι είναι το υπερφορητό, αλλά κάθε μέρα που το κουβαλάω, προσωπικά δε με κουράζει από κει και πέρα, τα 12.1 είναι σε άλλη κατηγορία φορητότητας λάπτοπ με x2, raid κλπ, είναι μάλλον .... αφόρητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.