Παπ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2005 Γεια σας παιδια. Πριν λιγο καιρο αγορασα την ΑΤΙ RADEON 9800SE γιατι ειχα μια Nvidia MX440. Τωρα ομως που εχω βαλλει παιχνιδια οπως το San Andreas ή το Hitman 3 μου κολλαει. Οταν ειχα την παλια την καρτα το GTA μου επαιζε με τερμα κατω τα γραφικα. Τωρα ειτε τα κατεβασω ειτε τα ανεβασω τερμα το ιδιο κολλημα μου κανει. Λετε να φταει το service pack 2 που εχω. Το προβλημα δεν νομιζω πως ειναι στην καρτα αλλα των windows γιατι παλιοτερα που επαιζαν τα παιχνιδια ειχα service pack 1!!!! Εσεις τι λετε;; Το συστημα αποτελειτε απο : Celeron 2.3---->> 3.0(overclocked) ATI RADEON 9800SE 256MB 512MB DDR RAM Ακουστε τωρα το πιο παραξενο. Οταν κατεβαζω τερμα κατω την ενταση απο το παιχνιδι και οχι απο τα ηχεια κολλαει πιο λιγο!!! :woot: Παρακαλω βοηθηστε με!!! Ευχαριστω!!! :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Παπ Γεια σας παιδια. Πριν λιγο καιρο αγορασα την ΑΤΙ RADEON 9800SE γιατι ειχα μια Nvidia MX440. Τωρα ομως που εχω βαλλει παιχνιδια οπως το San Andreas ή το Hitman 3 μου κολλαει. Οταν ειχα την παλια την καρτα το GTA μου επαιζε με τερμα κατω τα γραφικα. Τωρα ειτε τα κατεβασω ειτε τα ανεβασω τερμα το ιδιο κολλημα μου κανει. Λετε να φταει το service pack 2 που εχω. Το προβλημα δεν νομιζω πως ειναι στην καρτα αλλα των windows γιατι παλιοτερα που επαιζαν τα παιχνιδια ειχα service pack 1!!!! Εσεις τι λετε;; Το συστημα αποτελειτε απο : Celeron 2.3---->> 3.0(overclocked) ATI RADEON 9800SE 256MB 512MB DDR RAM Ακουστε τωρα το πιο παραξενο. Οταν κατεβαζω τερμα κατω την ενταση απο το παιχνιδι και οχι απο τα ηχεια κολλαει πιο λιγο!!! :woot: Παρακαλω βοηθηστε με!!! Ευχαριστω!!! :T: αυτο γινετε μονο στο san andreas οι και σε αλλα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Ιούλιος 29, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Γενικα σε ολα τα παιχνδια... ακομα και στα πιο χαμηλα... γι'αυτο λεω πως μαλλον δεν φταει η καρτα. Ενα αλλο ειναι το Hitman 3 και το JUiced πο σε αλλους κατωτερους υπολογιστες παιζουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Παπ Γενικα σε ολα τα παιχνδια... ακομα και στα πιο χαμηλα... γι'αυτο λεω πως μαλλον δεν φταει η καρτα. Ενα αλλο ειναι το Hitman 3 και το JUiced πο σε αλλους κατωτερους υπολογιστες παιζουν!!! για δοκιμασε να βαλεις αλους drivers μπας και φτεει αυτο............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Ιούλιος 29, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Εχω περασει του πιο καινουργιους drivers αλλα και παλι τα ιδια... ειναι απιθανο να φταιει το service pack 2 ;;; Ωχ τι θα κανω... 125 ευρω ειναι αυτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 29, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 σου πέρασε απ' το μυαλό να γυρίσεις το σελερόνι στα default; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Παπ Εχω περασει του πιο καινουργιους drivers αλλα και παλι τα ιδια... ειναι απιθανο να φταιει το service pack 2 ;;; Ωχ τι θα κανω... 125 ευρω ειναι αυτα!!! δοκιμασε και λιγο πιο παλιους....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Ιούλιος 29, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 spc αυτο δεν το σκεφτηκα ισως φτιαξει.. d.j. alexx που θα τους βρω τους πιο παλιους;;; συνηθως τα site βαζουν τους καινουργιους!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιούλιος 29, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 12:35] σου πέρασε απ' το μυαλό να γυρίσεις το σελερόνι στα default; Συμφωνώ απολύτως. Σε τέτοια κολλήματα κυριότερη αιτία είναι οποιουδήποτε είδους o/c έχει υποστεί το σύστημα. Εφόσον είναι όλα default και σου ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα τότε το εξετάζεις εκ νέου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 29, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 πες μας και το υπολοιπο συστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Ιούλιος 29, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Μητρικη : Gigabyte με τσιπακι της ιντελ 865 και τροφοδοτικο 280 watt(που δεν νομιζω να παιζει ρολο) Δεν νομιζω να υπαρχει τιποτα αλλο...εγω θα τον κατεβασω αλλα αν μου κανει τα ιδια;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 29, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Παπ [Σήμερα, στις 12:41] spc αυτο δεν το σκεφτηκα ισως φτιαξει.. d.j. alexx που θα τους βρω τους πιο παλιους;;; συνηθως τα site βαζουν τους καινουργιους!!!!! εντο καρντια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Ιούλιος 29, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Μπραβο ρε d.j. tiesto εισαι ο καλυτερος!!!! Παω να τα δοκιμασω ολα αυτα να βαλλω και το servce pack 1 και να δω το αποτελεσμα!! Υπαρχει περιπτωση η καρτα να εινα μουφα;;; Αλλα η 9800 να ειναι μουφα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 29, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Παπ Μητρικη : Gigabyte με τσιπακι της ιντελ 865 και τροφοδοτικο 280 watt(που δεν νομιζω να παιζει ρολο) Δεν νομιζω να υπαρχει τιποτα αλλο...εγω θα τον κατεβασω αλλα αν μου κανει τα ιδια;;; Θα δοκιμάσεις ένα-ένα τα κομμάτια.Αν και η αγορά ενός αξιοπρεπούς τροφοδοτικού (30-40 ) ίσως πρέπει να προηγηθεί σε κάθε περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Ιούλιος 29, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Δεν νομιζω να φταιει η καρτα γιατι με 9200 παιζω san andreas και παιζει μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Ιούλιος 29, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Οχι το τροφοδοτικο που θα παρω θα ειναι μαρκας γιατι την εχω παθει αρκετεσ φορες με καποια Qtec. Αστο καλυτερα!! Παω να τα δοκιμασω!! Σε λιγο αν ξαναβρω προβλημα θα ξαναστειλω!! :woot: :woot: :woot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Ιούλιος 29, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Παιδια δεν ξερω τι να πω αλλα ειστε ΑΛΑΝΙΑ ρε π***** μου!!!Τελικα κατεβασα τον Σελερον και παιζουν μια χαρα ολα τα παιχνιδια;;; Αυτο ομως πρεπει να μου δημιουργει υποψιες ή οχι;;;Ευχαριστω παιδια για την πολυτιμη βοηθεια σας!!!!:clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούλιος 30, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2005 Εγω λεω οτι πρεπει να ελεγχεις καλυτερα την σταθεροτητα του επεξ αλλη φορα αλλα εχω την υποψια οτι το τροφ κλαταρισε οταν τοθ εβαλες την 9800 ή οτι οταν ειχες χαμηλα τα σεττιγκς ζοριζοταν λιγοτερο ο επεξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Ιούλιος 31, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 Πάντως η καρτα γραφικών σου πηγαίνει χαμένη στο Celeron...Ψαξε για κανεναν μεταχειρησμενο P4 (για να μπαινει χωρις τη παραμικρή αναβαθμηση) και θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα επιδώσεων.Ένας northwood P4 2400 533fsb μπαινει επιτοπου στη μητρικη σου... βλέπε τις πωλήσεις κατα καιρους εμφανίζωναι ευκαιρίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπ Αύγουστος 1, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Εγινε παιδια ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες!! Kaynd αυτο με την cpu το εχω σκεφτει και θα το αλλαξω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.