Jump to content

Περι αναβάθμισης ο λόγος...

JiMk

Recommended Posts

ρε 7800tgx και FX-5x, και λες και στον unseen να σου κανει ενα phase change και τελος....

αφου θα τα σκασεις που θα τα σκασεις.. τουλαχιστον να το φχαριστηθεις.

Τοσα $$$ εχεις πεταξει στο βρωμοπισο. κανε δυναμικη επανοδο μη μασας!

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 13:33]

ρε 7800tgx και FX-5x, και λες και στον unseen να σου κανει ενα phase change και τελος....

αφου θα τα σκασεις που θα τα σκασεις.. τουλαχιστον να το φχαριστηθεις.

Τοσα $$$ εχεις πεταξει στο βρωμοπισο. κανε δυναμικη επανοδο μη μασας!

λολ ένας που μιλάει σωστά.:p Κοίτα αν τα είχα γιατι όχι.

Και πάλι αν είχα αυτά τα θα πήγαινα σε P4, 2GB RAM ktlp για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο, και απο "κλόκια" όσο πάνε αμοντάριστα.

Ο Π4 δεν ειναι σε καμια περιπτωση καλυτερος απο τον Α64.....

Τωρα αμα παιζεις τοοσο πολυ παιχνιδια.......Περιμενε λιγο να πεσουν οι τιμες στις 7800 γιατι εχει αρκετη διαφορα απο την 6800......

Στα αλλα με βρισκεις απολυτα συμφωνο.....

Το τροφ σου ειναι ΟΚ μην μασας...

Το μαξιμαιζερ δεν θα σου χριαστει με την ΔΦΙ

ΥΓ:Ο cpu να ειναι venice

Αρχική απάντηση από apostglen46

Ο Π4 δεν ειναι σε καμια περιπτωση καλυτερος απο τον Α64.....

Τωρα αμα παιζεις τοοσο πολυ παιχνιδια.......Περιμενε λιγο να πεσουν οι τιμες στις 7800 γιατι εχει αρκετη διαφορα απο την 6800......

Στα αλλα με βρισκεις απολυτα συμφωνο.....

Το τροφ σου ειναι ΟΚ μην μασας...

Το μαξιμαιζερ δεν θα σου χριαστει με την ΔΦΙ

ΥΓ:Ο cpu να ειναι venice

1. Ο Α64 δεν ειναι σε ολες τις περιπτωσεις καλυτερος

2. η 7800 δεν προκειτε το επομενο 4 μηνο να πεσει

Κανενας επεξ δεν ειναι καλυτερος σε ολα απο εναν αλλο διαφορετικης αρχιτεκτονικης απλώς αφου παιζει κυριως παιχνιδια ο Α64 ειναι σιγουρα καλυτερος και εχει και καλυτερη 64βιτ υποστιριξη(οταν μας θυμιθουν οι εταιριες λογισμικου)....

Ηταν λαθος διατυπωση ομως.......

Αρχική απάντηση από esdee

:o

Κατάλαβα τι σκέφτεσαι, αλλά ο Τζιμάκος μας σου πέφτει λίγο βόρεια (Έδεσσα). Όχι ότι δε σε έχω ικανό να του χτυπάς την πόρτα με το χαμόγελο στα χείλη και τα κάνιστρα παραμάσχαλα βέβαια...

Βασικα αυτο που με μαγευει ειναι οτι και οταν ειχα προτοπαρει τα δικα μου kingston hyperX bh5 λογο MSI τα ειχα δωσει στο hipro5 για δοκιμη και μου τα επεστρεψε με 247-243 @ 3.2 γραμμενα επανω ...

στο DFI τωρα οι ιδιες μνημες ειναι 270 τσιτα ολα σταθερες σε μεμτεστ :S

(ελα μωρε , 2 βηματα ειναι η Εδεσσα)

Τόσο καλά πάνε ρε παιδιά? πρέπει να υπάρχουν και καλύτερα σίγουρα.

@ esdee, Φαντάσου ότι αυτά στην Asus έτσι, που έχει τρελό undervoltage και γενικά δεν έχει τα καλύτερα ρεύματα σαν μητρική, στο DFI δε ξέρω τι ρεύματα έχει, αλλά ίσως πάνε καλύτερα.

Ψύχονται απο thermaltake copper heatspreaders πιασμένα με "μανταλάκια" (ψάξε παλιότερο thread) απο κάτω ceramique και απο πάνω 2χ5cm φανάκια :). Πάντως αν θες ανταλάζουμε, μου δίνεις 4χ512 UTT και σου δίνω 2χ512 ΒΗ-5 :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.