Jump to content

Please, μια βοήθεια για φτηνή κάρτα

nikos66

Recommended Posts

Ετοιμάζομαι να πάρω καινούριο υπολογιστή και έχω μπερδευτεί με την κάρτα γραφικών. Δεν πρόκειται να την πειράξω καθόλου, δεν παίζω ιδιαίτερα παιχνίδια (εντάξει, πού και πού έρχεται το ανηψάκι μου και με κολλάει σε κάνα MaxPayne :innocent: , αλλά μέχρι εκεί) και ψάχνω μια φτηνή λύση. Για να καταλάβετε, αυτή τη στιγμή έχω μια Asus 9550 GE, από την οποία είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αν μάλιστα δεν ήταν AGP, δεν θα είχα πρόβλημα να τη βάλω στο καινούριο μηχάνημα.

Κοιτάω από το πλαίσιο και έχω διαλέξει αυτές εδώ. Έχω απορρίψει τις φτηνότερες (6200 ή X300), γιατί, αν κατάλαβα καλά, ίσως να μην είναι καν καλύτερες από την 9550 μου και, όσο να ναι, ψυχολογικά δεν μου πάει το νέο Pc να έχει χειρότερη κάρτα από το παλιό.

ASUS ATI EAX600 PRO/TD - 128MB - 94 ευρώ

ALBATRON nVidia GeForce 6600E - 128MB - 100 ευρώ

GECUBE ATI X600XT 256MB - 101,99

ALBATRON nVidia GeForce PC 6600 - 105 ευρώ

Ψάχνοντας γενικά στο νετ διάφορα reviews, αποκόμισα την εντύπωση ότι η καλύτερη είναι η x600xt και ότι καλά θα ήταν να αποφύγω την 6600. Διαβάζοντας εδώ πέρα άλλα τόπικς όμως είδα κάποια παιδιά να λένε ότι η 600xt είναι τελείως μούφα.

Τι λέτε;

Αρχική απάντηση από Seeker

Αν κάνεις overclocking μια 6200 ίσως σου βγεί καλύτερη.

Ναι, μου το έχουν πει πολλοί αυτό, και σε πιστεύω, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με overclocking και το πισί είναι πρωτίστως για τη δουλειά μου, οπότε δεν είμαι σε φάση πειραματισμών και μάθησης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.