MasterDAL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2005 Η πολυαγαπημένη και λατρεμένη 19αρα μου (LG 915ft+) αποφάσισε στο κλίμα των ημερών να κατέβει σε απεργία ή απλά να πάει διακοπές. Δεν ξέρω πιο από τα δύο έκανε, πάντως το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δεν δουλεύει. Αρχισε το βράδυ να θολώνει λίγο και να τρεμοπαίζει, στην συνέχεια έκανε μία δυο φορές κάτι που θύμιζε λίγο απομαγνητισμό και μετά έκλεισε. Βάση του γεγονότος ότι τα 3 χρόνια της εγγύησης έχουν περάσει και του ότι το service της αντιπροσωπίας είναι στην Αθήνα και δεν υπάρχει εξουσιοδοτιμένος αντιπρόσωπος στην Θεσσαλονίκη, ξέρετε κανένα μαγαζί εδώ που κάνει service σε οθόνες? Φυσικά ελπίζω να έχει καεί κανένας μετασχηματιστής ή κάτι άλλο παρόμοιο γιατί αν είναι η λιχνία χέσε μέσα...Παρακαλώ για τα φώτα σας...
Maximus Ιούλιος 28, 2005 #2 Ιούλιος 28, 2005 Δοκίμασες να ρωτήσεις την Alman μήπως και ξέρουν κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα που να κάνει service? Το τηλ. τους αν θυμάμαι καλά είναι 210 2409150. Για μαγαζί στη Θεσ/νίκη δεν ξέρω...κατέβα καμιά βόλτα Εθνικής Αμύνης μπας και ξέρει κανένας από τα μαγαζιά εκεί...
MasterDAL Ιούλιος 28, 2005 Author #3 Ιούλιος 28, 2005 Ηταν το πρώτο που έκανα (και το τηλέφωνο ορθός το θυμάσε). Μετά από ψάξιμο στο άθλιο (απλά εν μέρη μεταφρασμένο) Ελληνικο site, πήρα την lg η οποία μου έδωσε το τηλέφωνο για το service οι οποίοι μου είπαν ότι θα πρέπει να στείλω την οθόνη στην Αθήνα, με δικά μου έξοδα, να μου πουν τι έχει και πόσο στοιχίζει η επισκευή και αν θέλω να προχωρίσω. Για όλα αυτά υπάρχει και η ελάχιστη χρέωση (είτε ο επισκευάσουν είτε όχι) των 25 ευρώ. Δεν λέω ότι είναι παρόλογο εφόσον έχει λήξει η εγγύηση, αλλά εγώ δεν κατέβηκα στην Αθήνα για να την αγοράσω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.