Jump to content

δαγκωμα απο αραχνη

def

Recommended Posts

ελεος. ειλικρινα δε το ηξερα οτι μπορεις να παθεις κατι τετοιο.

Αυτη ειναι η αραχνη που τα προκαλεσε αυτα

http://www.uky.edu/Agriculture/Entomology/entfacts/struct/ef631.htm

" Although bites are rare, the venom can cause serious wounds and infestations should be taken seriously."

Επικυνδινες οι ατιμες να υπηρχαν και στη χωρα μας ακομα περισσοτερο.

Παντος μας εφτιαξες τη μερα βρε Def, οτι ακριβος ηθελα να δω μετα το μεσιμεριανο φαγητο:sick:

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 14:28]

O σπιντερμαν ήταν καλός αμερικάνος.

Όχι μόνον αυτό αλλά και οτι αρκετά μυστικά πειράματα που γίνονται στις αμερικές μπορεί να είναι και εποφελή για τους ανυποψίαστους;)

Πάντως ρε παιδιά τι σόι δαγκόματα είναι αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή στο λάκο με τα φίδια να έπεφτες ή στο λάκο με τα λιοντάρια λιγότερα θα πάθενες. Έλεος δηλαδή, σε ποιό σημείο κατάλαβαν οτι τους "τσίμπισαν" λέμε τώρα, στο Doom3 λιγότερα θα σου κάνουν τα τέρατα από τον ’ρη. ’σε που μου θυμίζει και ένα αστείο, "είχα τόση αγονία που σταμάτησα να τρώω τα νύχια μου όταν δάγκοσα κάτι σκληρό, είχα φτάσει στον αγκόνα!"

Ε λόόόλ λέμε.

Είχαμε κανονίσει να βάλουμε συναγερμό στο σπίτι... Τη μέρα εκείνη ο τεχνικός δεν ήρθε! Τον είχε δαγκώσει, λέει, αράχνη την προηγούμενη μέρα!

Τι είχε κάνει η αράχνη: τον δάγκωσε και κάτι έριξε μέσα, όχι δηλητήριο, αυγά μάλλον! Το χέρι του πρήστηκε, δεν μπορούσε να το κουνήσει και έκανε εγχείριση! Όλα αυτά μην νομίσετε ότι έγιναν κάπου στο εξωτερικό! Έχουμε κι εδώ τέτοιες αράχνες!

Η φιλη της μητερας μου επαθε παρομοιο.Πηγε διακοπες καραιβικη και την τσιμπησε αραχνη οταν κοιμοταν.Τεσπα πριστηκε τις πρωτες μερες μετα εφυγε.Μια βδομαδα αργοτερα αρχισε σιγα σιγα να πριζεται και πιο πολυ το χερι της,σε σημειο που ειχε κανει γρουμπουλι.Της βαλανε αλοιφες τπτ.Οταν μετα απο καποιες μερες αρχισε να την ποναει ειπαν να το ανοιξουνε.Το ανοιγει ο γιατρος(αυτα μας τα ελεγε ο ιδιος) και βρηκε μεσα ζωντανη αραχνη.

Ειχα φρικαρει :<

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 10:27]

.Το ανοιγει ο γιατρος(αυτα μας τα ελεγε ο ιδιος) και βρηκε μεσα ζωντανη αραχνη.

Ειχα φρικαρει :<

:blink:

symptoms

Seizures

Coma

Kidney Failure

Hemolysis

Bad Bad spiders!

το απογευμα θα φερω τη μανα μου να δει το thread γιατι μου ελεγες οταν ειμαι μικρος

"καλα γιατι καις τις κακομοιρες τις αραχνες ... δεν εχουν ψυχουλα αυτες?"

τωρα θα μου αγορασει φλογοβολο

οταν ημουν Σουηδια πηγαινα σε ενα ΖΟΟ το οπιο ειχε διαφορα τμηματα σε ενα απο τα τμηματα του ειχε και αραχνες και τις πιο δηλητιριοδες που υπαρχουν,απο εξω στην περιγραφη ειχε το ειδος της αραχνης απο ποιο μερος ηταν και ποσο δηλητηριοδες ηταν με σημα μια νεκροκεφαλη για να δειξει την τοξικοτητα της αραχνης,ειχε και μια που το δηλητηριο της ηταν αντοιστοιχο με της κομπρας και την ειχαν κλεισμενη σε διπλο γυαλι

το δηλητηριο της εγραφε οτι πρωτα παραλουσε ολο το σωμα και μετα απο καποια λεπτα προκαλουσε τον θανατο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.