def Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2005 τι μπορει να παθει καποιος απο δαγκωμα αραχνηςhttp://www.brown-recluse.com/bitephotos.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Some of the photos may be disturbing ** Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούλιος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Πολύ δύσκολη περίπτωση "debugging" ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιούλιος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 ελεος. ειλικρινα δε το ηξερα οτι μπορεις να παθεις κατι τετοιο.Αυτη ειναι η αραχνη που τα προκαλεσε αυταhttp://www.uky.edu/Agriculture/Entomology/entfacts/struct/ef631.htm" Although bites are rare, the venom can cause serious wounds and infestations should be taken seriously." Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 f u c k !!!! :OT: Και ο spiderman πως την γλιτωσε ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούλιος 28, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 O σπιντερμαν ήταν καλός αμερικάνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούλιος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 ποποοοοοοοοο!επικινδυνη αραχνη.............πολυ επικινδυνη!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Ιούλιος 28, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Επικυνδινες οι ατιμες να υπηρχαν και στη χωρα μας ακομα περισσοτερο.Παντος μας εφτιαξες τη μερα βρε Def, οτι ακριβος ηθελα να δω μετα το μεσιμεριανο φαγητο:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιούλιος 28, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 14:28] O σπιντερμαν ήταν καλός αμερικάνος. Όχι μόνον αυτό αλλά και οτι αρκετά μυστικά πειράματα που γίνονται στις αμερικές μπορεί να είναι και εποφελή για τους ανυποψίαστους Πάντως ρε παιδιά τι σόι δαγκόματα είναι αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή στο λάκο με τα φίδια να έπεφτες ή στο λάκο με τα λιοντάρια λιγότερα θα πάθενες. Έλεος δηλαδή, σε ποιό σημείο κατάλαβαν οτι τους "τσίμπισαν" λέμε τώρα, στο Doom3 λιγότερα θα σου κάνουν τα τέρατα από τον ’ρη. ’σε που μου θυμίζει και ένα αστείο, "είχα τόση αγονία που σταμάτησα να τρώω τα νύχια μου όταν δάγκοσα κάτι σκληρό, είχα φτάσει στον αγκόνα!" Ε λόόόλ λέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιούλιος 28, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 μπλιαξαυτος εκει με τον κρατηρα στο ποδια δεν πηγε σε κανα γιατρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούλιος 28, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Σκέτο σύχαμα:sick: :sick: :sick: :sick: :woot: Το βρήκα θα βάλω μία τέτοια να με τσιμπίσει ;) Γιατί όμως....????? :innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 1, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 πωπω παναγια μου... σαν να τον πυροβολησαν με μπαζουκα εγινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 1, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από def τι μπορει να παθει καποιος απο δαγκωμα αραχνηςhttp://www.brown-recluse.com/bitephotos.html Bannnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!Μας μαμησες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Αύγουστος 1, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Πω ρε φιλε.......αουτς...οχι αστεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Αύγουστος 1, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 Καλά δεν πιστεύω με τίποτα ότι αυτές τις τρύπες τις έκανε αράχνη. Προφανώς η τρύπα ήταν μικρούλα και μεγάλωσε από το δηλητήριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Είχαμε κανονίσει να βάλουμε συναγερμό στο σπίτι... Τη μέρα εκείνη ο τεχνικός δεν ήρθε! Τον είχε δαγκώσει, λέει, αράχνη την προηγούμενη μέρα!Τι είχε κάνει η αράχνη: τον δάγκωσε και κάτι έριξε μέσα, όχι δηλητήριο, αυγά μάλλον! Το χέρι του πρήστηκε, δεν μπορούσε να το κουνήσει και έκανε εγχείριση! Όλα αυτά μην νομίσετε ότι έγιναν κάπου στο εξωτερικό! Έχουμε κι εδώ τέτοιες αράχνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Η φιλη της μητερας μου επαθε παρομοιο.Πηγε διακοπες καραιβικη και την τσιμπησε αραχνη οταν κοιμοταν.Τεσπα πριστηκε τις πρωτες μερες μετα εφυγε.Μια βδομαδα αργοτερα αρχισε σιγα σιγα να πριζεται και πιο πολυ το χερι της,σε σημειο που ειχε κανει γρουμπουλι.Της βαλανε αλοιφες τπτ.Οταν μετα απο καποιες μερες αρχισε να την ποναει ειπαν να το ανοιξουνε.Το ανοιγει ο γιατρος(αυτα μας τα ελεγε ο ιδιος) και βρηκε μεσα ζωντανη αραχνη.Ειχα φρικαρει :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Αύγουστος 2, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [Σήμερα, στις 10:27] .Το ανοιγει ο γιατρος(αυτα μας τα ελεγε ο ιδιος) και βρηκε μεσα ζωντανη αραχνη. Ειχα φρικαρει :< symptoms Seizures Coma Kidney Failure Hemolysis Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Αύγουστος 2, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Bad Bad spiders!το απογευμα θα φερω τη μανα μου να δει το thread γιατι μου ελεγες οταν ειμαι μικρος "καλα γιατι καις τις κακομοιρες τις αραχνες ... δεν εχουν ψυχουλα αυτες?"τωρα θα μου αγορασει φλογοβολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 2, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 οταν ημουν Σουηδια πηγαινα σε ενα ΖΟΟ το οπιο ειχε διαφορα τμηματα σε ενα απο τα τμηματα του ειχε και αραχνες και τις πιο δηλητιριοδες που υπαρχουν,απο εξω στην περιγραφη ειχε το ειδος της αραχνης απο ποιο μερος ηταν και ποσο δηλητηριοδες ηταν με σημα μια νεκροκεφαλη για να δειξει την τοξικοτητα της αραχνης,ειχε και μια που το δηλητηριο της ηταν αντοιστοιχο με της κομπρας και την ειχαν κλεισμενη σε διπλο γυαλιτο δηλητηριο της εγραφε οτι πρωτα παραλουσε ολο το σωμα και μετα απο καποια λεπτα προκαλουσε τον θανατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.