JohnnyX Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2005 Οπως ειχα πει και σε ενα αλλο thread εχω παρει ενα φτηνο 5.1 συστηματακιΔυστυχως ομως αν και το Ηalf life 2 υποστηριζει την επιλογη οταν τι βαζω ακουω ηχο μονο απο το κεντρικο ηχειο (νομιζω το subwoofer δεν ακουγεται...αλλα εστω οτι παιζει και αυτο)Τι στο καλο φταιει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart1980 Ιούλιος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Τι να σε πω?Εγω εχω audigy και 5.1 ηχεια και το συστημα δουλευει τζιτζι με το ΚΟΡΥΦΑΙΟ hl2 !Δοκιμασε οσο το δυνατον πιο καινουριους drivers για την καρτα ηχου σου , ισως και reisntall directx 9.0c Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Τσεκαρε αν μεσα απο τα windows εχεις επιλεξει 5.1 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούλιος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Αν έχεις καμμία on-board κάρτα ήχου με Realtek chipset, δοκίμασε να βάλεις... παλιότερους drivers. Ειδικά στο ALC650 υπάρχει πρόβλημα με τους καινούργιους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Ιούλιος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 έχεις συνδέσει σωστα τα 5.1 ηχεία?Συνήθως είναι πράσινο βύσμα μπροστά ηχείακίτρινο βύσμα κεντρικό και subμπλέ βύσμα πίσω ηχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 28, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 επειδη ενας m8 μου πηρε και αυτος 5.1 και ειχε καποιες αποριες ιδου oi Pics που του εστειλα ελπιζω να βοηθησα :innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιούλιος 28, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 thanx guysη λυση ηταν απροσμενη...και την εδωσε ο gruntgr ...στα windows ειχα βαλει 7.1 speakers και ηθελε stereo...δε καταλαβαινω γιατι βεβαια αλλα ετσι δουλευει !!...παρεπιπτωντος το audio test της alc850 επαναφερει σε 5.1 τα speakers οποτε πρεπει απο το control panel και παλι να τα βαλει κανεις σε stereo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούλιος 29, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Χμμ, μήπως όμως τώρα με το stereo τα πίσω ηχεία ουσιαστικά παίζουν το ίδιο με τα μπροστά και δεν είναι πραγματικό 5.1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιούλιος 29, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 οχι ειναι...το δοκιμασα με καποιον που μιλουσε στο hl2 απο αριστερα μου...αλλαξα τη κατευθυνση του σωματος και ακουγοταν απο αλλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούλιος 29, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Ελπίζω όχι από δεξιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 29, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 εμ, δλδ αμα βαλεις απο control panel 5.1 και στο HL2 audio tab 5.1 τι θα γινει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιούνιος 3, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Ενω στο half life 2 το ελυσα το προβλημαμε το τροπο που εξηγησα φαινετε πως επανηλθε στο episode I. Δε ξερω το γινεται αλλα δεν εχω ηχο 5.1Αν βαλω στερεο περνω στερεο..αν βαλω 5.1 ακουγεται το κεντρικο (και μαλλον το woofer) Η ρυθμιση απο τα windows δεν επηρεαζει τιποταΤονιζω και παλι αφορα το episode I Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιούνιος 3, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 σε ενα forum ειδα αυτοGot the official answer from VALVe. It's a problem with both Realtek and with Soundstorm (the two different audio chips used on nForce motherboards, though Realtek is used on many others, as well). The Source sound engine was recoded to allow for a whole whack of new features in that engine update. Turns out, the drivers for those onboard sound companies weren't up to snuff. nVidia has released a new driver for Soundstorm that should fix the problem, but I believe Realtek is still working on drivers for their AC sound. If you do have an AC solution, just hang tight and check for updated audio drivers on their site/ your motherboard's site, or wait for news on the Steampowered support board. Eγω εχω realtek αρα ισως αυτο φταιει Αλλος με το συγκεκριμενο chip με το ιδιο προβλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Ιούνιος 3, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Εγώ δεν έχω onboard, έχω την audigy, αλλά γενικά στα παιχνίδια έχω το ίδιο πρόβλημα με εσένα.Παρόλο που είναι ρυθμισμένα και από τα ρυθμιστικά της κάρτας και από το παιχνίδι σαν 5.1, ακούω ήχο μόνο από το κεντρικό και το γούφερ.Τι φταίει δεν ξέρω ρε γαμώτο. Σα να έστρωσε λιγάκι με κάτι νέους οδηγούς, αλλά γενικά τα παιχνίδια μου ακούγονται φιμωμένα.Ειδικά το ssam2 και το toca race driver ήταν σκέτο σπάσιμο.Δεν ακούγονταν πάντα οι ήχοι.Δηλαδή στο ssam2 για παράδειγμα πυροβολούσα και δεν άκουγα ήχο πάντα.Όταν έκανα και κοίταγα κάτω ακούγονταν πυροβολισμοί!Αν ξανασηκωνόμουνα τζίφος.Στο trd πάλι, ο κινητήρας ακουγόταν όποτε ήθελε.Αν έκανα και έτριβα καμιά φορά χανόταν ο ήχος. Το τι φταίει δεν ξέρω.Πάντως γενικά στα παιχνίδια που παίζω δεν ακούω ποτέ ήχους από τους δορυφόρους..Μόνο από τα δύο ηχεία.Κρίμα και όταν είχα πάρει τα ηχεία έλεγα κι εγώ θα ευχαριστηθώ παιχνίδι. Το έχω συνηθίσει πάντως πλεόν και δεν καταλαβαίνω ότι δεν ακούω γρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιούνιος 3, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 Το προβλημα λυθηκεΧρειαζονται οι τελευταιοι drivers της realtek που οπως φαινεται δουλευουν οκ με το half life 2. Παντως μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα με αλλο παιχνιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιούνιος 3, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2006 5.1 :διαλογοι μονο απο το κεντρικο! ετσι πρεπει να παιζει αν ειναι σωστα ρυθμισμενο.Ολοι οι αλλοι ηχοι απο μπροστα,ενω τα πισω και πλαγια ειναι "συμπληρωματικα".Ας το εξηγησει καποιος που γνωριζει καλα αυτα τα θεματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Ιούνιος 4, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Εμ αυτό λέμε steve_m.Όπως τα λες πρέπει να είναι.Έλα μου όμως που εγώ δεν ακούω τίποτα μα τίποτα από τους δορυφόρους στα παιχνίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.