Jump to content

Απορια για Shroud

Guest Insane

Recommended Posts

Koιτα αυτος προφανως θελει να μην ξοδεψει πολλα. Το αλουμινιο απλα μαμαει αλλα ξεφευγει. Μια 20αρα αν παει σε καποιον να του το φτιαξει σιγουρα θα την φαει.

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις τους.Θα ηθελα ομως να ρωτησω και κατι ακομα.Ξερει κανεις να μου πει αν υπαρχουν fans 12αρια που να δουλευουν πανω απο τις 2000rpm και να εχουν δυνατοτητα ρυθμησης των στροφων τους?Οσο και να εχω ψαξει βρησκω μονο fans που να δουλευουν 1200-1700rpm το πολυ.

Να συνπληρωσω κατι που ξεχασα.Με ενδιαφερει να ειναι λογικη η τιμη τους.Οχι 18 ευρω ας πουμε οπως ενας της Panaflo που βρηκα.

• 3 weeks later...

Οσον αφορά το shroud γιατί δεν πάς σε κάποιον λαμαρινά να σου κόψει ενα κομμάτι και να το κάνείς μόνος σου? Για το πώς θα πάρεις τα μέτρα μπορείς να κοιτάξεις στό πρώτο post που αναφέρει αναλυτικότατα την κατασκευή αυτη. Σαν κόστος παραπάνω απο 5-6 ευρώ δεν πρέπει να παίζεις. (το δικό μου μου κόστησε 6)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.