Jump to content

radio streaming

crazyantonis

Recommended Posts

ναι ρε παιδια γιατι στους πιο πολλους ραδιοφωνικους σταθμους που εχω μπει ειναι ετσι ενταζει εγω θελω να το κανω οσο καλυτερο και ευκολο γινεται :happy: :happy: :happy: :happy: γιατι ειμαι μπροστα απο τον υπολογιστη 7 ωρες να ψαχνω στο google και στο yahoo και με πονανε τα ματια :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Από το Windows Media Encoder μπορείς να το κάνεις, αλλά θα συνδέεται κάποιος με την IP σου ή αν έχεις account σε κάτι σαν το no-ip τότε με το port μπορεί να γίνει επίσης.

Π.χ. http://crazyantonis.server.net:6666

Το windows media encoder θα σου ζητήσει να του πεις από πιο port θα "εκπέμπει".

Εσύ μπορείς να φτιάξεις ένα account όπως είπα στο no-ip ή σε κάποιο άλλο παρεμφερές site. Με αυτό απλά δηλώνεις μια διεύθυνση η οποία θα κοιτάει συνέχεια στο ip σου όποτε αυτό αλλάζει, ώστε να μην χρειάζεται να δηλώνει κάθε φορά διαφορετικό ip κάποιος που θέλει να συνδεθεί στον σταθμό σου. (Μπορεί να σου πει περισσότερα γι' αυτό κάποιος άλλος καθώς δεν το γνωρίζω καλά).

Εσύ λοιπόν όταν βάλεις το url που έχεις φτιάξει μαζί με το port που έχεις δηλώσει στον encoder τότε θα συνδεθεί στο streaming.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.