Jump to content

Καλοκαιρινές θερμοκρασίες CPU

Myralis

Recommended Posts

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, είναι φυσιολογικό οι "καλοκαιρινές" θερμοκρασίες να είναι 9 βαθμούς πάνω από τις "χειμονιάτικες-ανοιξιάτικες"????? Είχα 45-47 βαθμούς και τώρα σιγά σιγά 'εφτασε 54-56.... Με prescott πάντα στα 3 Ghz και την polo735 πάνω στισ χαμηλές στροφές και idle και στις 2 περιπτώσεις. Μήπως να βάλω το PC κάτω απο το αρκουδίσιον????:tomato: :tomato:

η αληθεια ειναι οτι οι θερμοκρασιες σου ειναι φυσιολογικες για την εποχη!

δεν ειπαρχει παντως κανενα προβλημα αν το βαλεις κοντα στο air condition!

και εμενα ανεβηκαν οι temps σε σχεση με το χειμωνα!ειχα 37-38 idle και τωρα 40(με ΧΡ-120)

Ρε μια χαρά είσαι...

ακού 54 βαθμούς...

Εγώ τόσο δεν έχω το καταχείμωνο.

Τώρα έχω συνδέσει το aircontition με το pc και μόλις ανοίγω το ένα ανοίγει και το άλλο. Καλοκαίρι είναι... θα περάσει

Ok ρωτάω γιατί τώρα έχω δικό μου PC, τώρα βλέπω θερμοκρασίες και συνεπώς τώρα βλέπω τι παίζει συνέχεια....

Αρχική απάντηση από totally_wired

Τώρα έχω συνδέσει το aircontition με το pc και μόλις ανοίγω το ένα ανοίγει και το άλλο.

lol :p πολύ θα ήθελα να το δω αυτό.....

Μια χαρα είναι οι θερμοκρασίες σου... ειδικά αν εχεις τον ανεμηστηρα της polo735 τερμα χαμηλά... δωσε λιγες στροφες .. μη τις τσιγκουνευεσαι... με 2500rpm θα βελτιώσεις τις temp σου με μικρό κόστος θορύβου..

Box ψήκτρα και ρεύματα default 59-60 κελσίου με ανοιχτό κουτί και μετά από αρκετές ώρες FarCry-Doom3. Η κάρτα όπως την αγόρασα σε ίδιες συνθήκες 55-56 κελσίου GPU και 60-61 κελσίου μνήμες, με χρονισμούς 513/702ddr από 500/600ddr.

’ και ο ανεμιστήρας του cpu απότι βλέπω στα κλεφτά από το bios 2400-2700 rpm.

Και κάτι άλλο, δωμάτιο με μπαλκονόπορτα πάντα ανοιχτή (το pc είναι δίπλα) χωρίς aircondition και το χειμώνα με καπάκι κλειστό, οι παραπάνω θερμοκρασίες να πέφτουν γύρω στους 5-6 κελσίου στα ίδια παιχνίδια ή στα benches που τα πέρασα όλα το χειμώνα με 211mhz fsb.

Αρχική απάντηση από Myralis

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, είναι φυσιολογικό οι "καλοκαιρινές" θερμοκρασίες να είναι 9 βαθμούς πάνω από τις "χειμονιάτικες-ανοιξιάτικες"????? Είχα 45-47 βαθμούς και τώρα σιγά σιγά 'εφτασε 54-56.... Με prescott πάντα στα 3 Ghz και την polo735 πάνω στισ χαμηλές στροφές και idle και στις 2 περιπτώσεις. Μήπως να βάλω το PC κάτω απο το αρκουδίσιον????:tomato: :tomato:

αν εχεις αντιστοιχη αυξηση θερμοκρασιας περιβαλοντος (π.χ χειμωνας 20 βαθμοι δωματιο καλοκαιρι 29 βαθμοι) τοτε ειναι φυσιολογικες, εαν οχι ψαξτο παραπανω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.