JiMk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2005 Ξέρει κανείς πως γίνετε να κάνεις εγκατάσταση το memtest πχ σε ένα usb stick και να μπουτάρει το pc απο κει? ή αντί για δισκέτα εκκίνησης να έχεις ένα στικάκι σαν boot disk? Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε απάντηση.
RootX Ιούλιος 27, 2005 #2 Ιούλιος 27, 2005 Ρίξε μία ματιά εδώ για το πως να κάνεις ένα στικάκι bootable. Είναι λίγο μανούρα, αλλά θα αξίζει τον κόπο(αν δουλέψει) ’λλος τρόπος που διάβασα, είναι σε παλαιότερο λειτουργικό(Win95, Win98, WinME, DOS) να δώσεις format Χ: /s, όπου X το usb στικ.
JiMk Ιούλιος 27, 2005 Author #3 Ιούλιος 27, 2005 Είχα την εντύπωση πως πολλοί δουλεύουν το memtest με στικάκια, οκ πάντως θα κοιτάξω το Link.
JiMk Ιούλιος 28, 2005 Author #5 Ιούλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 23:41] click0rz Έλα ρε Chosen αυτό είναι, και έλεγα κάτι είχε πάρει το μάτι μου... πάω να το δοκιμάσω thx...
Chosen Ιούλιος 28, 2005 #6 Ιούλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 01:45] Έλα ρε Chosen αυτό είναι, και έλεγα κάτι είχε πάρει το μάτι μου... πάω να το δοκιμάσω thx... Τπτ βρε, και μόλις το κάνεις bootable, πέτα του μέσα αυτό.
overvolt Ιούλιος 30, 2005 #7 Ιούλιος 30, 2005 Εκανα και εγω Bootable, το στικακι μου ,με το HP software , ρυθμισα και το BIOS της μητρικης αναλογα , αλλα εχω προβλημα το διαβαζει μεν , αλλα σταματαει και φoρτωνει το λειτουργικο κανονικα .. Κατι σαν να μην ειναι απολυτα Bootable . Το θεμα ειναι οτι το HP software , απλα αντιγραφει το command.com και 2 *.sys αρχεια .Θεωριτικα επρεπε να ειναι Bootable !! Τα Bootable αρχεια τα βρηκε το HP software , απο το ROOT , της εγκαταστασης win98 , εχω dual boot με WIN2K PRO .. Εχει κανεις καμια ιδεα ?Τι αλλο μενει απο το να βαλω χειροκινητα το bootsector , εεεε αμα ειναι ετσι τι να το κανω το HP software ?? Αντιγραφεις μια Bootable δισκετα στο στικακι , βαζεις και το bootsector και καθαρισες !! http://www.nu2.nu/mkbt/#download
ea6gka Αύγουστος 4, 2005 #8 Αύγουστος 4, 2005 να ρωτησω και εγω κατι , θελω να βαλω τα αρχεια τοθ RAID αλλα δε μπορω. να κανω το φορματ και να κανω μια αντιγραφη ή πως αλλιως?
overvolt Αύγουστος 6, 2005 #9 Αύγουστος 6, 2005 Κατα πρωτο , πρεπεις να βρεις Dos Raid Drivers , δευτερων , να τους φορτωσεις , με το config.sys ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ για USB Bootable διαβαστε και αυτο . Εκανα το σεμιναριο μου , και βρηκα τις απαντησεις . http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=17742
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.