Jump to content

3DMARK 2003.αποτελεσμα =853..μονο??

ΗΠΣΤΓ

Recommended Posts

αγωρασα μτχ προσφατα τον amilo a1630 με athlon 64 3700+, 512ram, ATI 9700 128MB,και του εκανα τεστ με το 3DMARK 2003 και μου εβγαλε αποτελεσμα "853".....δεν ειναι μικρο το αποτελεσμα αφτο???? τι μπορει να φτεει??? τι να προσεξω?? please help brothers:worship:

Αρχική απάντηση από ΗΠΣΤΓ

ετσι το εχω....σε ενα τεστ που ειδα στο ΝΕΤ εβγαλε 3262marks.....τα laptop εχουν τους ιδιους drivers στιν καρτα γραφικων με τα pc????

Με τίποτα. Η 9700 στο desktop δεν είναι ίδια με την 9700 στα laptops. Η 9700mobile είναι μια ελαφρως διαφοροποιημένη 9600. Και η 9600 αοδίδει ΠΟΛΥ λιγότερο από μια 9700.

Μην περιμένεις πάνω ~2000Μarks.

Αρχική απάντηση από JimmyFox

Με τίποτα. Η 9700 στο desktop δεν είναι ίδια με την 9700 στα laptops. Η 9700mobile είναι μια ελαφρως διαφοροποιημένη 9600. Και η 9600 αοδίδει ΠΟΛΥ λιγότερο από μια 9700.

Μην περιμένεις πάνω ~2000Μarks.

Φυσικα! Λιγοτερα Pipelines και χαμηλοτερες συχνοτητες ρολογιων...

μπορει μια ram απο τις 2 να μην δουλεβει?? αλλα μεσα στα windows να τιν βλεπει κανονικα ???? οκ!! 2000 μαρκσ αλλα οχι και 853....thanks παντως αρχιζω να περνω γραμμι τι παιζει με το laptop μου ..κατα τα αλλα παντως ειναι σφερα (αφτο του ελειπε)..και κατι αλλο ρε παιδια o\c μπορω να του κανω στιν καρτα γραφικων η θα ανεβαζει θερμοκρασιες...και με πιο προγραμμα ?? το ριβα τιουνερ??

έχεις βάλει κάποιο πρόγραμμα να βλέπεις συχνότητες?

(cpuz + radlinker).

δοκίμασε να βάλεις, να δεις αν όντως οι συχνότητες κρατιούνται ψηλά και δεν μπαίνει κάποιο power management utility;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.