Jump to content

TURION vs PENTIUM M and GEFORCE GO6800 vs X800 ;

pavlaras1

CPU AND VGA.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ?  

36 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δεν σκοπεύεις να παραγγείλεις από εξωτερικό οπότε δεν έχει νόημα.

Για όσα χρειαζόταν επιχειρήματα τα έδωσα και εγώ και οι άλλοι αν και θα μπορούσα απλά να τα πω από προσωπική πείρα καθώς μπορώ και αλλάζω φορητά πολύ συχνά και να δοκιμάζω άλλα τόσα απλά από περιέργεια (όχι πάντως Acer

:p )

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Εγω παντως εχω προσωπικη εμπειρια απο φορητους υπολογιστες, που εχουν περασει απο τα χερια μου, τα τελευταια 3 χρονια και εχουν δουλευτει για χρονικο διαστημα, ενος χρονου ο καθενας και ειναι οι εξης:

1. IBM (2002)

2. DELL (2002)

3. COMPAQ (2003)

4. FUJITSU-SIEMENS (2003)

5. TOSHIBA (2004)

6. HP (2004)

Δεν ειχα καποιο συγκεκριμενο προβλημα μεχρι τωρα απο τους παρα πανω.

Η σειρα που αναγραφονται ειναι και η σειρα που ειχαν αγοραστει.

Προς το παρον εχω ακομη τους 3 τελευταιους.

Σκοπευω να τους πουλησω με την σειρα που τους αγορασα μιας και εχουν και αναλογες δυνατοτητες.

Αυτα προς το παρον.

:clap:

:p

:hi:

Αρχική απάντηση από pavlaras1 [Χθες, στις 16:15]

1. Φιλε "Rayden", φαινετε οτι δεν εψαξες ποτε και πουθενα ετσι για πλακα, για να δεις τι μπορει να υπαρχει, γιαυτο σου επισυναπτω και δυο διευθυνσεις που θα σε βοηθησουν να λυσεις την απορια σου.

Φίλε μου όντως φαίνεται ότι δεν το έχω ψάξει, αφού ηξερα ότι δε θα βρεις Turion με 6800 ή Χ800, ενώ τα Acer που εσύ βρήκες "τυχαία" εμείς (και ο jogi) τα συζητάγαμε σε threads εδώ και αρκετό καιρό...

Επίσης εσύ που το έχει ψάξει τόσο πολύ, φαίνεται ότι δεν είδες ότι ακόμα και στη λίστα που έδωσες δεν υπάρχει κανένα με Centrino ή Turion και X800, για να συμφωνεί δηλαδή και με το poll που έφτιαξες...

Όσο για τα μη-Centrino φορητά με Χ800, όντως δεν τα είχα δει γιατί αφενός δε μ' ενδιαφέρουν και αφετέρου γιατί συνήθως κοιτάζω σε πιο mainstream μάρκες και όχι σε εξεζητημένες που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα (για να μην πω στην Ευρώπη).

Παρ' όλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω το επιθετικό ύφος σου απ' τη στιγμή που κι εγώ ουσιαστικά μια απορία εξέφρασα και σε καμμία περίπτωση δεν προσπάθησα να σε ειρωνευτώ...

ΥΓ. Για να βγάλεις και κάποια άκρη όπως θες πάντως, μετρήσεις με Χ700 σε Turion και Centrino ίδιας συχνότητας έδιναν ξεκάθαρο προβάδισμα στον Centrino, της τάξης του 20-30%. Επειδή δεν έχω κρατήσει bookmark ψάξε στο google και αν δεν βρεις τίποτα πες μου να το ξαναψάξω.

Αρχική απάντηση από Rayden [Σήμερα, στις 06:54]

Παρ' όλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω το επιθετικό ύφος σου απ' τη στιγμή που κι εγώ ουσιαστικά μια απορία εξέφρασα και σε καμμία περίπτωση δεν προσπάθησα να σε ειρωνευτώ...

ΥΓ. Για να βγάλεις και κάποια άκρη όπως θες πάντως, μετρήσεις με Χ700 σε Turion και Centrino ίδιας συχνότητας έδιναν ξεκάθαρο προβάδισμα στον Centrino, της τάξης του 20-30%. Επειδή δεν έχω κρατήσει bookmark ψάξε στο google και αν δεν βρεις τίποτα πες μου να το ξαναψάξω.

Οκ.

Φιλαρακο δικο μου λαθος γιατι θεωρησα οτι με ειρωνευώσουν γιαυτο τον λογο ειχα και το επιθετικο υφος.

Να πω την αληθεια με ενδιαφερει να βρω συγκριτικα τεστ και μετρησεις για αυτους τους δυο επεξεργαστες "CENTRINO" & "TURION"και αντιστοιχα με αυτες της καρτες γραφικων "Χ700" & "6800".

Προς στιγμην μου αρεσει παραπολυ ο "DELL Inspiron XPS Gen 2" & "FUJITSU-SIEMENS COMPUTER AMILO M 3438/ALVISO 2.13/2048/160GB/GeForce Go6800 256MB/17 T"

Τι απο τα δυο παρα πανω θα προτιμουσατε και αν κανενα απο αυτα τα παραπανω τοτε ποια αλλη επιλογη θα μου προτεινατε?

:bye:

....ΜΑΛΛΟΝ θα πρέπει να είσαι λίγο "κολλημένος" με την AMD, γιατί ΑΝ θες τον φορητό σου να κάνει αυτά που είπες, τότε ΔΕ διάβασες ότι έλεγε το λίνκ που έδωσε ο tristeno με τα συγκριτικά των δύο επεξεργαστών και όχι μόνο.......ΜΟΝΟ και μόνο ότι οι Turion έχουν 30% παραπάνω κατανάλωση από τους αντίστοιχους(ίδιας συχνότητας) Pentium M, θα έπρεπε να σε προβληματίσει.... ;)ΧΩΡΙΣ να μιλάμε για τα παιχνίδια που θες να παίζεις, με ποιόν από τους δύο θα τα παίζεις καλύτερα γιατί είναι προφανές ότι ο Pentium M υπερτερεί αρκετά ;)

pavlaras, οι φορητοί που αναφέρεις είναι φοβερές επιλογές. Το καλό με τον Fujitsu είναι ότι τον βρίσκεις Ευρώπη και μάλιστα μπορείς να τον παραγγείλεις από Γερμανικά sites όπου θα είναι σαφώς φθηνότερος απ' ότι στην Ελλάδα. Δες πχ το www.notebook.de, όπου μπορείς να βάλεις και Ελληνικό πληκτρολόγιο!!!

Οι Dell απ' την άλλη είναι απ' ότι έχω καταλάβει από διάφορα reviews (του 9300 κυρίως) πολύ καλή επιλογή και έχουν βελτιωθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια σε τομείς που παλιότερα έχαναν (θόρυβος, οθόνη).

Δυστυχώς δεν έχω βρει συγκριτικό μεταξύ Fujitsu-Dell.

Ωστόσο θα έλεγα να κοιτάξεις τον Inspiron 9300 αν έχεις άκρες στην Αμερική, καθώς είναι εξίσου καλός με τον XPS (εντάξει, δεν έχει την Ultra!) και φθηνότερος (τον "ζαχαρώνω" κι εγώ εδώ και καιρό, περιμένω το "θύμα" που θα μου τον φέρει!!!)

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 09:46]

....ΜΑΛΛΟΝ θα πρέπει να είσαι λίγο "κολλημένος" με την AMD, γιατί ΑΝ θες τον φορητό σου να κάνει αυτά που είπες, τότε ΔΕ διάβασες ότι έλεγε το λίνκ που έδωσε ο tristeno με τα συγκριτικά των δύο επεξεργαστών και όχι μόνο.......ΜΟΝΟ και μόνο ότι οι Turion έχουν 30% παραπάνω κατανάλωση από τους αντίστοιχους(ίδιας συχνότητας) Pentium M, θα έπρεπε να σε προβληματίσει.... ;)ΧΩΡΙΣ να μιλάμε για τα παιχνίδια που θες να παίζεις, με ποιόν από τους δύο θα τα παίζεις καλύτερα γιατί είναι προφανές ότι ο Pentium M υπερτερεί αρκετά ;)

Φιλαρακο μου σε ευχαριστω για το μηνυμα σου.

Να πω την αληθεια οτι το διαβασα αυτο που εγραφε αλλα δεν συμφωνω γιατι ολο το συγκριτικο "ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ" προσεξε κανεις σας πως κανουν την συγκριση στα 2Ghz τον "TURION" με overclocking τον 1.8Ghz.

Δεν κανουνε αντικειμενικες μετρησεις παρα εικονικες.

Μου εχουν τον PENTIUM M 770 (2,13Ghz) και επειδη δεν εχουν τον TURION ML-40 (2,13Ghz) πανε και βαζουν τον TURION MT-34(1,8Ghz) overclocking σε 2Ghz και μου τον συγκρινουν.

Πανε καλα τα ατομα ειναι σοβαρη αν το παμε ετσι τοτε γιατι δεν πηραν και εναν PENTIUM M 730(1,6Ghz) να τον κανουν και αυτον overclocking στα 2Ghz.

Να δουμε τι αποτελεσματα θα βγαζανε.

Παντε και δειτε της εξης σελιδες γιατι τις θεωρω ποιο αντικειμενικες απο αυτε που κανανε οι αλλοι.

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_12651_13310,00.html

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_12651_13310^13343,00.html

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_12651_13310^13344,00.html

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_12651_13310^13345,00.html

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_12651_13310^13346,00.html

Και μετα ελατε να μου πειτε την γνωμη σας.

:TD:

:flex:

Αρχική απάντηση από Rayden [Σήμερα, στις 19:30]

pavlaras, οι φορητοί που αναφέρεις είναι φοβερές επιλογές. Το καλό με τον Fujitsu είναι ότι τον βρίσκεις Ευρώπη και μάλιστα μπορείς να τον παραγγείλεις από Γερμανικά sites όπου θα είναι σαφώς φθηνότερος απ' ότι στην Ελλάδα. Δες πχ το www.notebook.de, όπου μπορείς να βάλεις και Ελληνικό πληκτρολόγιο!!!

Οι Dell απ' την άλλη είναι απ' ότι έχω καταλάβει από διάφορα reviews (του 9300 κυρίως) πολύ καλή επιλογή και έχουν βελτιωθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια σε τομείς που παλιότερα έχαναν (θόρυβος, οθόνη).

Δυστυχώς δεν έχω βρει συγκριτικό μεταξύ Fujitsu-Dell.

Ωστόσο θα έλεγα να κοιτάξεις τον Inspiron 9300 αν έχεις άκρες στην Αμερική, καθώς είναι εξίσου καλός με τον XPS (εντάξει, δεν έχει την Ultra!) και φθηνότερος (τον "ζαχαρώνω" κι εγώ εδώ και καιρό, περιμένω το "θύμα" που θα μου τον φέρει!!!)

Αγαπητε φιλε δεν συμβιβαζομαι ευκολα και για αυτον τον λογο μαλλον δεν με βλεπω να αγοραζω κατι αλλο εκτος απο τον "DELL XPS" ειμαι υπερ του κατα 60%.

Να πω την αληθεια οτι το διαβασα αυτο που εγραφε αλλα δεν συμφωνω γιατι ολο το συγκριτικο "ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ" προσεξε κανεις σας πως κανουν την συγκριση στα 2Ghz τον "TURION" με overclocking τον 1.8Ghz.

Δεν κανουνε αντικειμενικες μετρησεις παρα εικονικες.

Μου εχουν τον PENTIUM M 770 (2,13Ghz) και επειδη δεν εχουν τον TURION ML-40 (2,13Ghz) πανε και βαζουν τον TURION MT-34(1,8Ghz) overclocking σε 2Ghz και μου τον συγκρινουν.

Πανε καλα τα ατομα ειναι σοβαρη αν το παμε ετσι τοτε γιατι δεν πηραν και εναν PENTIUM M 730(1,6Ghz) να τον κανουν και αυτον overclocking στα 2Ghz.

Τα αποτελέσματα με έναν μη "υπερχρονισμένο" Turion στα 2 θα ήταν ακόμα χειρότερα. Όπως επίσης οι διαφορές θα ήταν πολύ μεγαλύτερες αν κάνανε σύγκριση με έναν υπερχρονισμένο M 1.6-->1.8 που θα κέρδιζε ακόμα 10% από bandwidth.

Ακόμα και με αυτό το "ευνοϊκό"¨για τον Turion setting οι διαφορές είναι υπέρ του M.

Εξάλλου τι σε πειράζει το υπερχρονισμένο αφού έχει και τις άλλες εκδόσεις σε άμεση σύγκριση χωρίς oc. Είδες να αλλάζει κάτι?

Αρχική απάντηση από pavlaras1 [Σήμερα, στις 01:06]

Παντε και δειτε της εξης σελιδες γιατι τις θεωρω ποιο αντικειμενικες απο αυτε που κανανε οι αλλοι.

http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_12651_13310,00.html

...

...

...

Και μετα ελατε να μου πειτε την γνωμη σας.

:flex:

:rofl: :rofl: :rofl:

Καλά βρε αδερφέ, θα μας τρελάνεις; Αυτές οι μετρήσεις σου φαίνονται πιο αντικειμενικές;

Κι επειδή θα μου πεις ότι δε σε βοηθάω, πάρε μια λεπτομέρια που μπορεί να μην πρόσεξες (ή να πρόσεξες, αλλά κατόπιν αγνόησες...):

http://www.AMD.com/us-en/Processors/...

Αρχική απάντηση από Chosen

Καλά βρε αδερφέ, θα μας τρελάνεις; Αυτές οι μετρήσεις σου φαίνονται πιο αντικειμενικές;

Κι επειδή θα μου πεις ότι δε σε βοηθάω, πάρε μια λεπτομέρια που μπορεί να μην πρόσεξες (ή να πρόσεξες, αλλά κατόπιν αγνόησες...):

:worship: :worship: :worship:

το πρασινάκι όλα τα λεφτά

:hehe: :hehe: :hehe:

πάντως εγώ θα το ξαναπώ, turion μόνο λόγω 64 bit, αυτό είναι που κάνει τη διαφορά;)

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 17:36]

Αδερφε μου και φυσικα θεωρω ποιο αντικειμενικες οι μετρησεις απο την στιγμη που συκρινουν οι ανθρωποι ομοια πραγματα και οχι ανομοια.

Ειναι παραλογο για εμενα επειδη δεν εχω επεξεργαστη για να τον συγκρινω να περνω ενα αλλο μοντελο και να το κανω προσομοιωση και να λεω να καταναλωνει περισσοτερο ρευμα απο οτι εχει σχεδιαστει και Α! δειτε δεν παει βημα απο την υπερθερμανση, Α! μην ξεχναμε να πουμε γιατι ζεστενετε τοσο πολυ αραγε ο επεξεργαστης?

Δηλαδη μου λετε οτι το ιδιο ειναι ενας επεξεργαστης κανονικος και το ιδιο και ενας υπερχρονισμενος.

Τοτε γιατι να κατασκευαζονται καινουργοι επεξεργαστες και να μην αγοραζουμε πανακριβα ψυγεια και να του υπερχρονιζουμε συνεχεια σε ολη μας την ζωη.

Μου αρεσει οτι το βρισκετε φυσιολογικο και προσπαθειτε να μου αποδειξετε οτι εχετε και δικιο.

Μηπως πρεπει να καθησετε και να σκεφτειτε αυτα που μου λετε?

Μηπως να το ξεχασουμε καλυτερα αυτο το θεμα?

Να σας ρωτησω και το αλλο ποσες φορες μεχρι τωρα εχετε δει αυτο το πραγμα να συμβαινει?

Δηλαδη να εχω εγω εναν κανονικο επεξεργαστη και επειδη δεν εχω τον αντιπαλο επεξεργαστη να περνω εναν παραπλησιο και να τον κανω μετατροπες ενω δεν εχει σχεδιαστει για αυτο και να λεω μετα ειδες ειναι χαλια ο "Χ" επεξεργαστης.

Εγω σας παρουσιασα συγκριτικο τεστ χωρις υπερχρονισμο και δεν το δεχεστε.

Τοτε η μονη αντικειμενικη λυση ειναι να βρουμε ενα αλλο Τεστ το οποιο να παιρνει εναν επεξεργαστη ML-40 και εναν 770 ή εστω εναν ML-37 και εναν 760.

Να δουμε τι αποτελεσματα θα παρουμε.

Τοτε εγω θα το δεκτω.

Αυτα προς στιγμην οποιος βρει πρωτος οτιδηποτε τετοιο ή παραπλησιο γραφει το Link για να το ελγξουμε.

Καλη συνεχεια.

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 09:51]

Τα αποτελέσματα με έναν μη "υπερχρονισμένο" Turion στα 2 θα ήταν ακόμα χειρότερα. Όπως επίσης οι διαφορές θα ήταν πολύ μεγαλύτερες αν κάνανε σύγκριση με έναν υπερχρονισμένο M 1.6-->1.8 που θα κέρδιζε ακόμα 10% από bandwidth.

Ακόμα και με αυτό το "ευνοϊκό"¨για τον Turion setting οι διαφορές είναι υπέρ του M.

Εξάλλου τι σε πειράζει το υπερχρονισμένο αφού έχει και τις άλλες εκδόσεις σε άμεση σύγκριση χωρίς oc. Είδες να αλλάζει κάτι?

Μιλας παντα θεωρητικα και αν το παμε ετσι σου λεω και εγω οτι θα ηταν καλυτερος και οχι χειροτερος οπως λες εσυ.

Να σου πω και το αλλο γιατι προτιμησαν να κανουν υπερχρονισμο τον AMD και δεν κανανε υποχρονισμο τον INTEL για να τα φερουν σε ισοροποια?

Α! Θα μπορουσαν να κανουν και το αλλο να παρουν εναν ποιο αργο INTEL και να τον κανουν υπερχρονισμο στην ταχυτητα του AMD γιατι δεν το κανανε?

Γιατι δεν ειστε υπερ της αντικειμενικης αξιολογησεις?

Οι επεξεργαστες των φορητων υπολογιστων δεν σχεδιαστηκαν για υπερχρονισμο και ο υπερχρονισμος δεν ειναι κατι φυσιολογικο και εγκεκριμενο γιατι αν ηταν ενα απο τα δυο αν οχι και τα δυο τοτε θα το ειχε κανει ηδη η κατασκευαστρια εταιρεια απο την αρχη.

Παρακαλω ξεκοληστε με αυτην την ιδεα και την σκεψη που εχετε και με το να νομιζετε οτι ολα ειναι τα ιδια.

Βρειτε μου αντικειμενικο τεστ και θα το δεκτω.

Βρειτε μου ενα αλλο τεστ.

Μιας και το δικο μου δεν το δεχεστε.

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 19:42]

Καλά τα υπόλοιπα που ΔΕΝ είνα υπερχρονισμένα δεν τα βλέπεις?

Τα υπολοιπα που δεν ειναι πραγματι υπερχρονισμενα τα ειδα αλλα δεν σκοπευα και ουτε σκοπευω να αγορασω κανενα απο αυτα και θελω αυτο που θα αγορασω να ξερω τι πραγματικα ειναι.

Εγω εχω την κρυφη ελπιδα οτι το ML-40 ειναι καλυτερο απο το 770 τωρα αν κανω λαθος και ειναι μουφα αυτο ειναι αλλη υποθεση.

Πολυ απλα δεν θα το αγορασω.

Αλλα θελω οπωσδηποτε να το δω για να ειμαι σιγουρος.

:p

:clap:

να το ξαναπάρουμε άλλη μία;)

λοιπόν:

ο multiplier ή πολλαπλασιαστής, είναι συνήθως ξεκλείδωτος προς τα κάτω.

οπότε για να αυξήσεις τη συχνότητα του cpu πάνω απ' το μέγιστο normal όριο, αυξάνεις το fsb. αυξάνοντας το fsb, εκτός απ'την βελτίωση που παίρνεις λόγω υψηλότερα χρονισμένου επεξεργαστή, βλέπεις και βελτίωση λόγω του μεγαλύτερου bandwidth μεταξύ μνήμης και επεξεργαστή. οπότε ένας "κλοκαρισμένος" επεξεργαστής χαμηλότερης default συχνότητας (π.χ. 1.8@2.0), είναι πιο γρήγορος από τον default στην ίδια συχνότητα(2.0@2.0).

μιλάμε πάντα για τσιπάκια ίδιας σχεδίασης, με ίδιες προδιαγραφές.

η εκλυόμενη θερμότητα του επεξεργαστή δε διαφέρει από αυτή του υψηλότερα χρονισμένου by default chip. μπορείς μόνο να πεις ότι αυξάνει η θερμότητα που εκλύει το chipset, αλλά για τη διάρκεια μερικών bench αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό, άλλο να το χεις 24/7.

η άποψη ότι όλα είναι τα ίδια άλλοτε ισχύει άλλοτε όχι.

π.χ. όταν οι επεξεργαστές βγαίνουν απ'τα ίδια wafer και περνούν με επιτυχία τα ίδια τεστ, και αλλάζουν όνομα μοντέλου μόνο για τις ανάγκες της αγοράς (κοινώς marketing), ναι όλα είναι ίδια.

απ'την άλλη, συνήθως ο υψηλότερα χρονισμένος επεξεργαστής (απ' τη μάνα του) είναι καλύτερο μοντέλο (καλύτερη "παρτίδα"), οπότε έχει και πιθανότητα να ανέβει πιο ψηλά;)

τέλος, να σου ξαναπώ, ότι στα 32bit οι dothan υπερτερούν, και δυστυχώς για τον amd λαό μόνο στα 64bit αναδεικνύεται η εταιριάρα μας:p

ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ........Να'σαι καλά βρε φίλε.....Μ'εκανες και γέλασα πρωί-πρωί παρά τα προβλήματα μου......Σ'ευχαριστώ........Αντικειμενικότατα τα τεστ που δίνεις για τον επεξεργαστή της AMD από το .......ΙΔΙΟ της το site...... :D

Θα στο πώ αλλιώς μπας και το καταλάβεις........ΠΑΡΕ με το καλό έναν TURION και έλα πάλι από δώ να μας πείς τι κάνει και μετά θα πάμε κόντρα στα τέστς που θές......Εσύ με τον Turion κι εγώ με έναν Dothan .......ΑΝ θες θα τον Overclock-άρω κίολας ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ στο fsb του και ΟΧΙ στη συχνότητά του για να είμαστε ΚΑΙ στην ίδια συχνότητα, αφού όπως ΛΕΣ, πάει χειρότερα overclocked......OK?......και όλα αυτά περισσότερο για να βγεί ένα συμπέρασμα που θα το βλέπουν οι υπόλοιποι χρήστες και θα το έχουν σα σημείο αναφοράς κατά κάποιο τρόπο, για να μην ψάχνωντε κι αυτοί.......Πότε με το καλό τον παίρνεις?..... :)

Αρχική απάντηση από pavlaras1 [Χθες, στις 21:21]

Μιλας παντα θεωρητικα και αν το παμε ετσι σου λεω και εγω οτι θα ηταν καλυτερος και οχι χειροτερος οπως λες εσυ.

Να σου πω και το αλλο γιατι προτιμησαν να κανουν υπερχρονισμο τον AMD και δεν κανανε υποχρονισμο τον INTEL για να τα φερουν σε ισοροποια?

Α! Θα μπορουσαν να κανουν και το αλλο να παρουν εναν ποιο αργο INTEL και να τον κανουν υπερχρονισμο στην ταχυτητα του AMD γιατι δεν το κανανε?

Γιατί ΑΝ το κάνανε αυτό, τότε την είχε "βάψει" ΠΟΛΥ άσχημα ο Turion........ ;)

Αρχική απάντηση από hipro5

Θα στο πώ αλλιώς μπας και το καταλάβεις........ΠΑΡΕ με το καλό έναν TURION και έλα πάλι από δώ να μας πείς τι κάνει και μετά θα πάμε κόντρα στα τέστς που θές......Εσύ με τον Turion κι εγώ με έναν Dothan .......ΑΝ θες θα τον Overclock-άρω κίολας ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ στο fsb του και ΟΧΙ στη συχνότητά του για να είμαστε ΚΑΙ στην ίδια συχνότητα, αφού όπως ΛΕΣ, πάει χειρότερα overclocked......OK?......και όλα αυτά περισσότερο για να βγεί ένα συμπέρασμα που θα το βλέπουν οι υπόλοιποι χρήστες και θα το έχουν σα σημείο αναφοράς κατά κάποιο τρόπο, για να μην ψάχνωντε κι αυτοί.......Πότε με το καλό τον παίρνεις?..... :)

Kαλη φαση!Θα σου προτεινα να παρεις dothan αλλα υστερα απο αυτα που ειπε ο hipro παρε με τα 1000 turion!Και κανε κοντρα υστερα!Θα χασεις οικτρα βεβαια αλλα θα εχει πλακα!

Σοβαρα παντως και πληρως υποκειμενικοτατα πλεον εχοντας δουλεψει τον δικο μου δοτηαν sta 1,5 και εναν turion 1,6 (το 5022) υπερτερει ο dothan! Τωρα για καρτα χωρις να ξερω και πολλα μαλλον 6800!!Aν και οποιο απο τα κορυφαια να παρεις δεν νομιζω να καταλαβεις και τιποτα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.