Jump to content

TURION vs PENTIUM M and GEFORCE GO6800 vs X800 ;

pavlaras1

CPU AND VGA.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ?  

36 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Εγω εχω την κρυφη ελπιδα οτι το ML-40 ειναι καλυτερο απο το 770 τωρα αν κανω λαθος και ειναι μουφα αυτο ειναι αλλη υποθεση.

Νόμιζα ότι μιλούσαμε σοβαρά. Εξήγησέ μου πως μπορεί ένας επεξεργαστής (Turion) να είναι πιο αργός από έναν άλλο (Μ) σε όλες τις αντίστοιχες συχνότητες εκτός από μια, όπου ως δια μαγείας θα είναι γρηγορότερος!!!!!!

’ντε να δούμε πότε θα το πάρεις επιτέλους αυτό το laptop. Μην ανησυχείς όμως, εδώ θα είμαστε να στο θυμίζουμε

:whistling

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Α! Μην με κανετε να αλλαξω γνωμη και να παρω Pentium M τοσο καιρο ηλπιζα και πιστευα στον Turion τωρα ξεκινησα να αμφιβαλω για αυτον και μου φαινεται οτι θα σας ακουσω.

Αρα με βλεπω να αγοραζω Fujitsu-Siemens με επεξεργαστη Pentium M 770 (Centrino 2,13Ghz).

Εχετε να μου προτεινετε αλλη εταιρεια που να εχει Ελληνικη και Ευρωπαικη υποστηριξη και 2 χρονια εγγυηση?

Αν ναι ποια και ποια μοντελα ?

Παρακαλω δωστε μου καποια URL.

Υποσημειωση να φορανε σιγουρα, οπωσδηποτε 770 και ας μην εχουν και τοσο καλη καρτα γραφικων στην εσχατη περιπτωση.

Αχ Κουφαλες με πεισατε, γιαυτο σας αγαπω βρε κουτα.

χι χι χι.

:p

:clap:

:hi:

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 19:08]

Γεια σου ρε Παυλαρα blow me up!!!!

Μουν*κι :p

Μπραβο που το θυμασαι !!!

Τα χαλασα σημερα με αυτην την τρελη !!!

Πανε και τα (BlowJob).

Τωρα το λεω σωστα?

χι χι χι

:clap: :flex::p

Αρχική απάντηση από pavlaras1 [Σήμερα, στις 22:59]

Επισης εχει κανει, κανεις σας υπερχρονισμο τον φορητο του υπολογιστη και πως με ποιο προγραμμα?

:)

ναι, αρκετοί, για τα δικά μου δες εδώ

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 21:06]

ναι, αρκετοί, για τα δικά μου δες εδώ

Χρησιμοποιω τα δυο προγραμματα CLOCKGEN για τους CENTRINO και στο ενα CG-ICS952618 δεν κανει τιποτα δειχνει τα ρολογια μονο χωρις της ενδειξεις.

Στο αλλο CG-ICS950813 μετα απο πολυ ωρα μου εμφανιζει ενα μηνυμα λαθους οτι PLL INTERFACE NOT FOUND.

Τι λαθος κανω?

Τι πρεπει να κανω και δεν το κανω?

Περιμενω μηνυματα σας.

Οι υπολογιστες που παω να το κανω τον υπερχρονισμο ειναι ενας FUJITSU-SIEMENS 1,4 CENTRINO και ο αλλος ειναι TOSHIBA SATELLITE 1,5 CENTRINO.

:(

Δηλαδη μου λετε οτι το ιδιο ειναι ενας επεξεργαστης κανονικος και το ιδιο και ενας υπερχρονισμενος.

Ενας CPU υπερχρονισμενος ειναι καλυτερος απο τον ιδιο σε default.....Kai ολο το συστημα γινεται καλυτερο λογω μεγαλυτερου FSB..

Αρχική απάντηση από pavlaras1

Χρησιμοποιω τα δυο προγραμματα CLOCKGEN για τους CENTRINO και στο ενα CG-ICS952618 δεν κανει τιποτα δειχνει τα ρολογια μονο χωρις της ενδειξεις.

Στο αλλο CG-ICS950813 μετα απο πολυ ωρα μου εμφανιζει ενα μηνυμα λαθους οτι PLL INTERFACE NOT FOUND.

Τι λαθος κανω?

Τι πρεπει να κανω και δεν το κανω?

Περιμενω μηνυματα σας.

Οι υπολογιστες που παω να το κανω τον υπερχρονισμο ειναι ενας FUJITSU-SIEMENS 1,4 CENTRINO και ο αλλος ειναι TOSHIBA SATELLITE 1,5 CENTRINO.

:(

ψάξε oveclocking guide για το συγκεκριμένο laptop, γιατί κάθε μητρική έχει μικροδιαφορές (π.χ. αλλιώς η acer, αλλιώς η fujitsu κλπ). π.χ. το δικό μου setfsb δούλευε σε dothan acer 1694 (169x μάλλον, γιατί έπιασε και σε μένα) και σε κάποιο asus.

αν δεν μπορείς να βρεις εσύ, πόσταρε αναλυτικά το μοντέλο να του ρίξουμε μια ματιά;)

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 12:29]

ψάξε oveclocking guide για το συγκεκριμένο laptop, γιατί κάθε μητρική έχει μικροδιαφορές (π.χ. αλλιώς η acer, αλλιώς η fujitsu κλπ). π.χ. το δικό μου setfsb δούλευε σε dothan acer 1694 (169x μάλλον, γιατί έπιασε και σε μένα) και σε κάποιο asus.

αν δεν μπορείς να βρεις εσύ, πόσταρε αναλυτικά το μοντέλο να του ρίξουμε μια ματιά;)

Που πιστευεις οτι ειναι καλυτερα να το ποσταρω?

Στην κατηγορια επεξεργαστων CPU?

Στην κατηγορια ChipSet?

Στην κατηγορια Mobile?

Θα το βαλω στην τριτη κατηγορια και αν πιστευετε οτι ειναι λαθος κατηγορια το ξανα φτιαχνω και παλι εκει που θα μου πειτε.

:T:

:banging:

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 14:38]

ok στο mobile;)

ps δεν είναι ανάγκη κάθε thread σου να έχει και poll :hehe:

Μα τα Poll ειναι τα αγαπημενα μου δεν μπορω να κανω χωρις αυτα.

Αν γινοτανε θα εκανα και μονο Poll :)

:p

:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.