spike83 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2005 Καλημερα παιδια ελπιζω να εχετε πιει καφε.. Λοιπον.. εδω και δυο μερες προσπαθω να περασω απο ενα dvd το οποιο εχει τραγουδια σε μορφη mp3, φτανοντας στον τελευταιο φακελο που εχει μεσα μου βγαζει το εξης παραθυρακι.. τι φταιει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 την ακουσε το δισκακι...δοκιμασε το και σε κανα αλλο device...και αν οχι...μαλλον ψοφησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιούλιος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras την ακουσε το δισκακι...δοκιμασε το και σε κανα αλλο device...και αν οχι...μαλλον ψοφησε το αστειο ειναι οτι το εχω δοκιμασει σε 3 διαφορετικα pioneer drive και σε 1 nec και δεν.. εvω σε ενα sony ενος φιλου δεν εχει κανενα προβλημα...το δισκακι εχει πανω 958 αρχεια ..μονο στα 20 συσκεκριμενα βγαζει το προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 πρόβλημα στο δισκάκι. μπορείς να το ελέγξεις με κάποιο πρόγραμμα pi/po tester για να δεις ακριβώς τι γίνεται.(π.χ. το:nero toolkit -> cd/dvd speed -> disk quality check ή το kprobe για liteon drives). μπορεί σε άλλο drive να διαβάζεται πάντως, εξαρτάται και από το reader το αν θα σου βγάλει τέτοιο error. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από pro το αστειο ειναι οτι το εχω δοκιμασει σε 3 διαφορετικα pioneer drive και σε 1 nec και δεν.. εvω σε ενα sony ενος φιλου δεν εχει κανενα προβλημα...το δισκακι εχει πανω 958 αρχεια ..μονο στα 20 συσκεκριμενα βγαζει το προβλημα.. αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: το reader, την κατάστασή του, πώς τα πάει με το συγκεκριμένο τύπο media κ.ο.κ. η μόνη σαφής ένδειξη πάντως είναι τα pi/po, που στο συγκεκριμένο σημείο θα περιμένεις να είναι αυξημένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιούλιος 27, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris πρόβλημα στο δισκάκι. μπορείς να το ελέγξεις με κάποιο πρόγραμμα pi/po tester για να δεις ακριβώς τι γίνεται.(π.χ. το:nero toolkit -> cd/dvd speed -> disk quality check ή το kprobe για liteon drives). αυτο θα κανω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιούλιος 27, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: το reader, την κατάστασή του, πώς τα πάει με το συγκεκριμένο τύπο media κ.ο.κ. η μόνη σαφής ένδειξη πάντως είναι τα pi/po, που στο συγκεκριμένο σημείο θα περιμένεις να είναι αυξημένα τι ειναι τα pi/po ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιούλιος 27, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Σφαλμα..... με το nero speed test.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 δοκίμασε να κάνεις αυτό που λέει "δοκιμή ποιότητας δίσκου" (είναι στο προτελευταίο μενού νομίζω)pi/po -> parity in, parity out. είναι σχετικά περίπλοκο να σου εξηγήσω, αναφέρονται στο error correction του dvd+r. πάντως πρέπει να έχεις πάντα κάτω από 280 pi errors και 32 pi failures, και να έχεις 0 po.κάτι σαν τα c1 - c2 στα cd:D (έχω την εντύπωση ότι pi/po παίζουν μόνο στα +r, ενώ στα -r c1-c2, αλλά δεν είμαι σίγουρος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιούλιος 27, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 πως ακριβος το κανει το τεστ αυτο>? δεν μου δεχετε να εκινησσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 27, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 δεν υποστηρίζει το drive σου το check τότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιούλιος 27, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris δεν υποστηρίζει το drive σου το check τότε damn.. και ειναι το καλυτερο αλμπουμ αυτο το οποιο δεν μπορωνα περασω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 27, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 πάντως το liteon 1693 που πήρα πριν κάνα μήνα, μου φαίνεται ότι διαβάζει πάρα πολύ καλά α, και ως liteon τρέχει kprobe:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούλιος 31, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2005 To ΙΔΙΟ πρόβλημα με ένα φίλο μου... Κυκλικός Έλεγχος Πλεονασμού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.