Jump to content

cyclic redundancy check ????

spike83

Recommended Posts

Καλημερα παιδια ελπιζω να εχετε πιει καφε..

Λοιπον.. εδω και δυο μερες προσπαθω να περασω απο ενα dvd το οποιο εχει τραγουδια σε μορφη mp3, φτανοντας στον τελευταιο φακελο που εχει μεσα μου βγαζει το εξης παραθυρακι..

τι φταιει?????

post-890-1416072093,7225_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Zarras

την ακουσε το δισκακι...

δοκιμασε το και σε κανα αλλο device...και αν οχι...μαλλον ψοφησε

το αστειο ειναι οτι το εχω δοκιμασει σε 3 διαφορετικα pioneer drive και σε 1 nec και δεν..

εvω σε ενα sony ενος φιλου δεν εχει κανενα προβλημα...το δισκακι εχει πανω 958 αρχεια ..μονο στα 20 συσκεκριμενα βγαζει το προβλημα..

πρόβλημα στο δισκάκι.

μπορείς να το ελέγξεις με κάποιο πρόγραμμα pi/po tester για να δεις ακριβώς τι γίνεται.

(π.χ. το:nero toolkit -> cd/dvd speed -> disk quality check ή το kprobe για liteon drives).

μπορεί σε άλλο drive να διαβάζεται πάντως, εξαρτάται και από το reader το αν θα σου βγάλει τέτοιο error.

Αρχική απάντηση από pro

το αστειο ειναι οτι το εχω δοκιμασει σε 3 διαφορετικα pioneer drive και σε 1 nec και δεν..

εvω σε ενα sony ενος φιλου δεν εχει κανενα προβλημα...το δισκακι εχει πανω 958 αρχεια ..μονο στα 20 συσκεκριμενα βγαζει το προβλημα..

αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες:

το reader, την κατάστασή του, πώς τα πάει με το συγκεκριμένο τύπο media κ.ο.κ.

η μόνη σαφής ένδειξη πάντως είναι τα pi/po, που στο συγκεκριμένο σημείο θα περιμένεις να είναι αυξημένα;)

Αρχική απάντηση από sotiris

πρόβλημα στο δισκάκι.

μπορείς να το ελέγξεις με κάποιο πρόγραμμα pi/po tester για να δεις ακριβώς τι γίνεται.

(π.χ. το:nero toolkit -> cd/dvd speed -> disk quality check ή το kprobe για liteon drives).

αυτο θα κανω..

Αρχική απάντηση από sotiris

αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες:

το reader, την κατάστασή του, πώς τα πάει με το συγκεκριμένο τύπο media κ.ο.κ.

η μόνη σαφής ένδειξη πάντως είναι τα pi/po, που στο συγκεκριμένο σημείο θα περιμένεις να είναι αυξημένα;)

τι ειναι τα pi/po ?

δοκίμασε να κάνεις αυτό που λέει "δοκιμή ποιότητας δίσκου" (είναι στο προτελευταίο μενού νομίζω)

pi/po -> parity in, parity out. είναι σχετικά περίπλοκο να σου εξηγήσω, αναφέρονται στο error correction του dvd+r. πάντως πρέπει να έχεις πάντα κάτω από 280 pi errors και 32 pi failures, και να έχεις 0 po.

κάτι σαν τα c1 - c2 στα cd:D (έχω την εντύπωση ότι pi/po παίζουν μόνο στα +r, ενώ στα -r c1-c2, αλλά δεν είμαι σίγουρος).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.