gbdanis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2005 Έχω γράψει ένα αρχείο από το TV-tuner σε mpeg-2 και είναι 11GB. Θέλω να βγάλω τουλάχιστον τα 2/4. με ποιο πρόγραμμα να το κάνω ?? ( μπέρδεψα την ώρα τερματισμού εγγραφής και όταν το κατάλαβα ήταν αργά) Ευχαριστώ προκαταβολικά :flower: :flower: :flower: :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούλιος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από gbdanis Έχω γράψει ένα αρχείο από το TV-tuner σε mpeg-2 και είναι 11GB. Θέλω να βγάλω τουλάχιστον τα 2/4. με ποιο πρόγραμμα να το κάνω ?? ( μπέρδεψα την ώρα τερματισμού εγγραφής και όταν το κατάλαβα ήταν αργά) Ευχαριστώ προκαταβολικά :flower: :flower: :flower: :daisy: avi_mpg_splitter.exe Εάν θές pm με το mail σου να στο στείλω. Είναι 1.2MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιούλιος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Καλημερα εναλλακτικά δές και το Pinnacle studio ή το Ulead movie factory και τα 2 έχουν δυνατότητα μέσω ανάλυσης σκηνών να αφαιρέις και κομμάτια απο το μέσο τμήμα της ταινίας (π.χ. διαφημίσεις). Για δωρεάν εφαρμογή αναλόγων δυνατοτήτων δές και το TMPG αλλά μην του ζητήσεις και πολλά πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
FatMan Ιούλιος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 υπαρχει και το mpeg2cut που ειναι μονο 300κβ, δωρεαν και το βρισκεις απο το doom9.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Ιούλιος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 και με το windows movie maker γινεται που το εχεις ετσι και αλλιως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούλιος 28, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Δοκιμασε και τα virtualdub ,nandub που ειναι και δωρεαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Ιούλιος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 δοκίμασε από το nero το nerovision Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Ιούλιος 28, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 avi_mpg_splitter.exe The best of αν βρω και το cr@ck Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούλιος 28, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 VirtualDubMod που δεν χρειάζεται cr@ck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.