SirGeorge Αύγουστος 1, 2005 #21 Αύγουστος 1, 2005 Stacker και από μένα, για μένα η ποιότητα κατασκευής της Coolermaster (πάχος αλουμινίου, στιβαρότητα κτλ) είναι ανώτερη ακόμα και από Lian Li
totally_wired Αύγουστος 1, 2005 #22 Αύγουστος 1, 2005 Από εχθές υπάρχει ένα stackeraki για να στεγάσει τα bytes μου. Είναι φανταστικό κουτί πράγματι. Μου πήρε λίγο παραπάνω βέβαια να κάνω την μεταμόσχευση αλλά είναι γεγονός ότι πλέον δεν μου φαίνεται μεγάλο το stacker αλλά τα άλλα κουτία μικρά....
sotiris Αύγουστος 1, 2005 #23 Αύγουστος 1, 2005 πάντως είναι κουτί για πάτωμα, στο γραφείο δε νομίζω να βολεύει με τίποτα.η πρώτη φορά που βάζω το pc μου στο πάτωμα είναι με το stacker;)
FrOsT Αύγουστος 1, 2005 #24 Αύγουστος 1, 2005 Eγώ το έχω σε δικό του τραπεζάκι δίπλα στο γραφείο μαζί με το ups και τώρα ετοιμάζωμε να του βάλω και άλλη παρέα:devil:
totally_wired Αύγουστος 1, 2005 #25 Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris πάντως είναι κουτί για πάτωμα, στο γραφείο δε νομίζω να βολεύει με τίποτα.η πρώτη φορά που βάζω το pc μου στο πάτωμα είναι με το stacker;) Εννοείτε αυτό... Το πρώτο πράγμα που έκανα στο stacker ήταν η εγκατάσταση των τροχών...
Qlim4X Αύγουστος 1, 2005 #26 Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Εννοείτε αυτό... Το πρώτο πράγμα που έκανα στο stacker ήταν η εγκατάσταση των τροχών... βαλε και λουρακι να το πας ατα(βολτα)....λολολμεγιες!!!
totally_wired Αύγουστος 1, 2005 #27 Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr βαλε και λουρακι να το πας ατα(βολτα).... λολολ μεγιες!!! Φχαριστώ... Αλλά μην με προκαλείς!!!
nikolakis13 Αύγουστος 1, 2005 #28 Αύγουστος 1, 2005 Με γεια το case totally_wired:) @Insane Εγω θα σου προτεινα να περιμενεις για το καινουριο στακερ
Qlim4X Αύγουστος 1, 2005 #29 Αύγουστος 1, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Φχαριστώ... Αλλά μην με προκαλείς!!! lolololololololololololνα το προσεχεις που κατουραει.............
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.