Guest Insane Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2005 Χαιρετω ξανα ολα τα παιδια,και οχι μονο:devil: ,του the Lab.Το διλημα μου ειναι το εξης: Thermaltake Armor Va8000 ή Coolermaster Stacker?Και τα δυο cases ειναι πολυ ευριχωρα και ποιοτικα και μου αρεσουν εξισου και τα δυο.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω με τιποτα να επιλεξω πιο να παρω τελικα.Γι`αυτο και θα ηθελα τις γνωμες σας για ποιο απο τα δυο και γιατι.
FrOsT Ιούλιος 27, 2005 #2 Ιούλιος 27, 2005 Δεν έιναι το ίδιο ευρίχωρα, not by a long shot... Για εμένα καθαρά Stacker... To θέμα έχει συζητηθεί και παλιότερα κάνε μια αναζήτηση
spc Ιούλιος 27, 2005 #3 Ιούλιος 27, 2005 Από την στιγμή που σου αρέσουν και τα δύο (παράγοντας καθαρά υποκειμενικός) και καλύπτουν τις πρακτικές ανάγκες σου (χώρος κλπ), σαφώς Stacker καθώς η διαφορά στην ποιότητα κατασκευής είναι σημαντική.
Guest Insane Ιούλιος 27, 2005 #4 Ιούλιος 27, 2005 Τι ταχυτητα ειναι αυτη φιλε μου Frost.Δεν προλαβα καλα καλα να γραψω το thread.
FrOsT Ιούλιος 27, 2005 #5 Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Insane Τι ταχυτητα ειναι αυτη φιλε μου Frost.Δεν προλαβα καλα καλα να γραψω το thread. Είναι του θέλω να σπάσω ένα Kandalf, για αυτό... Ρήξε μια ματιά και στα LianLi PC7X;)
totally_wired Ιούλιος 27, 2005 #6 Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από spc Από την στιγμή που σου αρέσουν και τα δύο (παράγοντας καθαρά υποκειμενικός) και καλύπτουν τις πρακτικές ανάγκες σου (χώρος κλπ), σαφώς Stacker καθώς η διαφορά στην ποιότητα κατασκευής είναι σημαντική. Έχω ακούσει ότι το Stacker είναι μούφα... :tomato:
Solid Snake Ιούλιος 27, 2005 #7 Ιούλιος 27, 2005 Stacker φιλε μου. Δεν ξερω για Armor αλλα το δικο μου το Xaser εχει πολυυυυυ καλοδιο....
spc Ιούλιος 27, 2005 #8 Ιούλιος 27, 2005 :OT: Αρχική απάντηση από totally_wired Έχω ακούσει ότι το Stacker είναι μούφα... :tomato: Πολύ σωστά άκουσες! Ειδικά το ασημένιο είναι για γέλια! Καλύτερα να το αποφύγεις! :P :OT:
sotiris Ιούλιος 27, 2005 #9 Ιούλιος 27, 2005 stacker και από μένα πάντως. πολύς χώρος ειδικά σε σύγκριση με το προηγούμενο no name κουτάκι μου (ένα απλό midi) φαντάζει κτηνώδες. τρομερά είναι τα ροδάκια του επίσης, πρέπει να ζυγίζει κάνα 20άκιλο το pc και το μεταφέρεις με το δάκτυλο επίσης η τοποθέτηση υδρόψυξης σε αυτό το κουτί είναι αστεία υπόθεση, λόγω της τρύπας στον πάτο. ίσως πρέπει να σκεφτείς βέβαια και ότι θα αλλάξει το μοντέλο όπου να ναι με τα 810 - 830 (αν θυμάμαι καλά...). κοίταξέ τα κι αυτά, πάντως το τωρινό έχει πολλές δυνατότητες όπως τα 2 τροφοδοτικά που νομίζω στο 810 θα καταργηθεί. ps ναι τελικά σαν καλός thelabίτης πήρα κι εγώ stacker:P
spc Ιούλιος 27, 2005 #10 Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από sotirisτρομερά είναι τα ροδάκια του επίσης Πολύ σωστά! Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό το οποίο ξεχνάω να αναφέρω συχνά αλλά κάνει την ζωή μας πολύ πιο εύκολη (ειδικά αν πασπατεύειςτο μηχάνημα συχνά σου λύνει τα χέρια). Αναφορικά με τα νέα μοντέλα πάντως, αν θυμάμαι καλά, δεν θα καταργήσουν το υφιστάμενο.
sotiris Ιούλιος 27, 2005 #11 Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από spcΑναφορικά με τα νέα μοντέλα πάντως, αν θυμάμαι καλά, δεν θα καταργήσουν το υφιστάμενο. δεν ξέρω, πάντως αν θες να βάλεις το ψυγείο κάτω, το τροφοδοτικό αναγκαστικά πρέπει να μπαίνει πάνω
totally_wired Ιούλιος 27, 2005 #12 Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από sotirisps ναι τελικά σαν καλός thelabίτης πήρα κι εγώ stacker:P Εγώ δεν πρόκειτε να πάρω Stacker(Μέσα στην επόμενη μισή ώρα)
YDinopoulos Ιούλιος 27, 2005 #13 Ιούλιος 27, 2005 Nαι μεν ευρυχωρο το Stacker αλλα και κακασχημο επισης. Εχοντας το Κandalf της Thermaltake (ιδιο με Αrmor αλλα αλλη φατσα), απλα σου λεω οτι θελει μια ωριτσα παραπανω για να κρυψεις τα καλωδια.Αρχική απάντηση από Solid Snake Stacker φιλε μου. Δεν ξερω για Armor αλλα το δικο μου το Xaser εχει πολυυυυυ καλοδιο.... Kαμια σχεση οι δυο σειρες σε διαστασεις. Ασε που το Xaser αν θυμαμαι ειναι κ τιγκα στους ανεμηστιρες...
spc Ιούλιος 27, 2005 #14 Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Nαι μεν ευρυχωρο το Stacker αλλα και κακασχημο επισης. Φίλε John, επέτρεψέ μου να θεωρήσω το σχόλιο τουλάχιστον ατυχές, δεδομένου ότι αναφέρεσαι σε κάτι 100% υποκειμενικό.
sotiris Ιούλιος 27, 2005 #15 Ιούλιος 27, 2005 εμένα πάντως μου φαίνεται πανέμορφο, και ταιριάζει με το γραφείο μου επίσης θεωρώ τα πορτάκια στα κουτιά ηλίθια υποκειμενικές απόψεις και οι 2;)
Makis Hourdakis Ιούλιος 27, 2005 #16 Ιούλιος 27, 2005 Stacker επειδή:1. Το Armor είναι πολύ μικρότερο 2. το Stacker κατ'εμέ είναι πολύ πιο ωραίο3. Το Stacker παίρνει 2ο PSU4. Δε μ'αρέσει το Armor (ειδικά τα πορτάκια του είναι πολύ ηλίθεια όντως αφού δεν κρύβουν τπτ)Επίσης ούτε το Kandalf θα έλεγα...
Solid Snake Ιούλιος 27, 2005 #17 Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulosKαμια σχεση οι δυο σειρες σε διαστασεις. Ασε που το Xaser αν θυμαμαι ειναι κ τιγκα στους ανεμηστιρες... Ναι, το ξερω οτι το Stacker ειναι πολυ μεγαλυτερο απλα λεω με παραδειγμα το δικο μου που εχει πολυ καλωδιο και 5 ανεμηστιρες....Πολυ θορυβο κανει ρε γμτ....
sotiris Ιούλιος 27, 2005 #18 Ιούλιος 27, 2005 α, οι ανεμιστήρες που έχει το stacker είναι by default αθόρυβοι
magicman Ιούλιος 31, 2005 #19 Ιούλιος 31, 2005 και εγω το στακερ λεω να παρω αλλα θα περιμενω να βγει το καινουριο ελπιζοντας να πεσει η τιμη του τωρινου.... αλλα να δουμε και το καινουριο. αυγουστο αρχες δεν ειπαν θα βγει το καινουριο?
Qlim4X Αύγουστος 1, 2005 #20 Αύγουστος 1, 2005 stacker και παλη stacker..........μπορει να μην το εψω παρει ακομα αλλα το θεορω κορυφη απ ολες τις πλευρες.εχει οσο χωρο θες για να κανεις οτι θες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.