DuKe Αύγουστος 3, 2005 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 με 2 ανεμηστήρια(σπρωξε-τραβα) στο 12αρη ψυγειο(asetek xtreme αν χωραει) μια χαρα θα ειναι... ποσο ενεργοβορο μπορει να ειναι ρε παλουκαρια? κ τα δυο εχουν για στοκ ψυξη μια απλη ψυχτρα... μην υπερβαλουμε! και βέβαια το ψυγειάκι όξω απο το κουτί...στο πίσω μέρος ουτε φένεται ούτε εμποδάει κανέναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 3, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2005 Το σύστημα στήθηκε με 1 black ice extream μονό 12αρι (πίσω) + ένα 8αρι ψυγείο στο επάνω μέρος. Σύντομα και μερικές φωτό (έχω ξεχάσει Θεσ/νίκη και το cardreader και το καλώδιο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 4, 2005 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 και μονο με το extreme-μονο αντεχε παντως....μην τρελενεστε υδροψυξη ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 4, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Μόλις μου ήρθε η φωτό με mail:p Ο φωτισμός δεν είναι και ο καλύτερος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 4, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio και μονο με το extreme-μονο αντεχε παντως....μην τρελενεστε υδροψυξη ειναι... Τα κρατάει αλλά βράζει...Αρχικά για 3πλό λέγαμε αλλά μου ξεφούρνισε τα περί Tt Kandalf και... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 4, 2005 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Μόλις μου ήρθε η φωτό με mail:p Ο φωτισμός δεν είναι και ο καλύτερος... Ποιο tank ειναι αυτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 4, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Ποιο tank ειναι αυτο?? link Πολύ καλό και εύκολο (πολύ εύκολο) στην χρήση και στην εξαέρωση... Κάνει και ωραίο εφέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Αύγουστος 4, 2005 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 σορυ για το οφτοπικρε παιδια τετοια παπαριτσα που έχει η φαταλιτη στις μνήμες, πωλείται πουθενα ξεχωριστά? κάνει δουλειά? επειδη ειναι πολυ μικρα τα ανεμηστηράκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 4, 2005 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 08:36] Τα κρατάει αλλά βράζει... Αρχικά για 3πλό λέγαμε αλλά μου ξεφούρνισε τα περί Tt Kandalf και... Αν δεν σε ενδιαφερει το οβερκλοκ ειναι μια χαρα... Αυτο που βλεπω στην φωτο μου φαινεται για pro παντως..και δεν ειναι black ice Black ICE extreme 120.1 is THIS για να καταλαβαινομαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 4, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από DuKe σορυ για το οφτοπικ ρε παιδια τετοια παπαριτσα που έχει η φαταλιτη στις μνήμες, πωλείται πουθενα ξεχωριστά? κάνει δουλειά? επειδη ειναι πολυ μικρα τα ανεμηστηράκια... Δεν μου άρεσε αυτή η "παπαριτσα", στερέωσε καλήτερα 8αρι-9αρι ανεμηστηρι... Αρχική απάντηση από Nos-Dio Αν δεν σε ενδιαφερει το οβερκλοκ ειναι μια χαρα... Αυτο που βλεπω στην φωτο μου φαινεται για pro παντως..και δεν ειναι black ice Black ICE extreme 120.1 is THIS για να καταλαβαινομαστε οκ μπερδέυτηκα με το xtreame... το ψυγείο είναι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 4, 2005 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Δεν μου άρεσε αυτή η "παπαριτσα", στερέωσε καλήτερα 8αρι-9αρι ανεμηστηρι...οκ μπερδέυτηκα με το xtreame...το ψυγείο είναι αυτό οποτε ειναι οκ το ψυγειακι.Στην φωτογραφια δεν φαινεται οσο ειναι στην πραγματικοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.