FrOsT Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2005 Πώς να βάλω εσωτερηκό W/c για cpu(4400+) + vga(X800xl) μέσα στο kandalf-armor???Υποθέτω ότι 1 12αρι ψυγείο δεν φτάνει αρά 2πλο ψυγειο αλλά που? δεν χοράει πουθενά.*στην πρόσοψη δεν μπορώ να το βάλω γιατί ο τύπος έχει πολλές συσκευές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 ρωτα το Ydinopoulos ή ανεμενε στην οθονη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 "το" ? Τι ειμαι ρε? Ρομποτ ??? :P:D @Frost, δοκιμασε να βγαλεις το 90αρι fan στην οροφη, και να το στερεωσεις εκει. 2πλο ναι, αλλα οχι με 120αριδες. Με 2 80αριδες ισως να χωρεσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 27, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Το 9 αρι ξυλωμένο το έχω γιατί με το tagan 530 U22 δεν χωράει...2πλό στο ταβάνι δεν χωράει, έχεις τις usb και τα ξυλώνω τα usb δεν έχει τρύπα για να περνάει ο αέρας από το ψυγείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούλιος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Βάλε το ψυγείο από πάνω από το κουτί. Εγώ έτσι θα το κάνω, πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 27, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Ο λόγος αγοράς του kandalf είναι η εξωτερηκή του εμφάνιση, άρα ένα ψυγείο από πάνω δεν είναι και ότι καλήτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιούλιος 27, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Μην το λες... τέσπα... δεν ξέρω. Κάτσε να φτιάξω το δικό μου πρώτα και μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 27, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Spanaks Μην το λες... τέσπα... δεν ξέρω. Κάτσε να φτιάξω το δικό μου πρώτα και μετά. Δεν το λέω εγώ ο ιδιοκτήτης του το είπε!!!Παίδες ρήξτε καμια ιδέα δεν μπορώ να βρω τίποτα...:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
phovos Ιούλιος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 μπορεις να το βάλεις κάθετα στο μπροστινό μερος του κουτιού αλλά μετα πρέπει οι δίσκοι να πανε πάνω και χάνεις και 6 θεσεις για 5.25''Επίσης θα μπορουσες να το βάλεις ξαπλα και να βγάλεις το συρταράκι για να κερδίσεις λίγο βάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 27, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από micron μπορεις να το βάλεις κάθετα στο μπροστινό μερος του κουτιού αλλά μετα πρέπει οι δίσκοι να πανε πάνω και χάνεις και 6 θεσεις για 5.25''Επίσης θα μπορουσες να το βάλεις ξαπλα και να βγάλεις το συρταράκι για να κερδίσεις λίγο βάθος... είπε ότι δεν μπορεί να το βάλει στην πρόσοψη!μήπως να το έβαζες χαμηλά και οριζόντια στο κουτί, αφήνοντας 3-4 εκατοστά ώστε να υπάρχει ροή αέρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 27, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από sotirisμήπως να το έβαζες χαμηλά και οριζόντια στο κουτί, αφήνοντας 3-4 εκατοστά ώστε να υπάρχει ροή αέρα? Έχει 2-3 κάρτες pci και ψυγείο στο πάτωμα δεν χωράρει ούτε για αστείο...Με μονο 12αρι ψυγεια για νορμαλ καταστασεις κρατάει τον 4400+ και την x800xl?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 27, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 εξαρτάται από τη ροή αέρα. ίσως αν βάλεις μεγάλη ροή με 2 ανεμιστήρες push-pull στις 3000 rpm περίπου, να σε κρατήσει. αλλά αυτό είναι πρόβλεψη, προσωπικά 2-πλό θα έβαζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 27, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris εξαρτάται από τη ροή αέρα. ίσως αν βάλεις μεγάλη ροή με 2 ανεμιστήρες push-pull στις 3000 rpm περίπου, να σε κρατήσει. αλλά αυτό είναι πρόβλεψη, προσωπικά 2-πλό θα έβαζα Εγώ 3πλό ήθελα να του βάλω αλλά η καλή Tt.... δεν... Και του τα έλεγα ΠΑΡΕ STACKER... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 27, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Εγώ 3πλό ήθελα να του βάλω αλλά η καλή Tt.... δεν... Και του τα έλεγα ΠΑΡΕ STACKER... stacker rulez:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούλιος 27, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 με το εξτριμ πιθανοτατα να τα σηκωσει μια χαρα...(δεν ξερω ποσα βατ ειναι ο επεξ ομως)...παντως...σε περιπτωση που δεν μπει...το αρμορ δεν παιρνει 12αρηδες μπρος και πισω? παρε δυνατη αντλια...και προσθεσε δευτερο 12αρι ψυγειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Ιούλιος 27, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Ρε frost για μια στιγμη νομιζα οτι αλλαξοπιστησες...και οτι το armor ειναι δικο σου...φιου!:D:D Tρυπα τον πατο και "σφηνωσε" τo ας πουμε. Ετσι θα κερδισεις και κανα ποντο για την τελευταια pci και απο κατω εχει και τον χωρο με τα ποδαρακια για ενα καλο airflow... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 27, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Μπροστά 12αρι ψυγείο δεν χωράει... τρύπα δεν παίζει... Μάλλον σε ένα 12αρι πίσω και ένα 8άρι επάνω καταλήγω... Αρχική απάντηση από Elu Thingol Ρε frost για μια στιγμη νομιζα οτι αλλαξοπιστησες...και οτι το armor ειναι δικο σου...φιου!:D:D Μπααα... κάτι ψιλοαλλαγές στο stacker κάνω μόνο:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούλιος 28, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 δεν το αφηνεις καλυτερα το 8αρι?για αρχη τουλαχιστον....και αν το παλικαρι δεν το θελει τοσο για oc οσο για ησυχια τοτε θα ειναι κυριλε με ενα ψυγειο...πιστευω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Ιούλιος 28, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Για 4400+ και Χ800XL ειναι το wc...οποτε με ενα ψυγειο μαλλον μονο κυριλε δεν θαναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούλιος 28, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 για την χ800χλ που την εχω μπορω θα σου πω οτι δεν ειναι πολυ ενεργοβορα καρτα...για τον 4400 δεν ξερω...αλλα πιστευω πως ακλοκαριστο θα το κρατησει μια χαρα το συστημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.