Jump to content

Ο πιο ασχημος σκυλος του κοσμου

ea6gka

Recommended Posts

Φαντάζεστε να κάθομαι στον καναπέ και να μου έρθει επάνω μου να παίξει... :unsure:

το πρώτο πράγμα που θα σκεφτώ εκείνη την στιγμή... ειλικρινά :wassat: δεν θα είναι ότι θέλει να παίξει μαζί μου... αλλά ότι θέλει να με φάει. :crazy::o

Μπλιαααχχ... πως είναι έτσι!!! :drool: :drool: :drool:

Αρχική απάντηση από pro

το γλυκουλί μου δεν το βλεπεις πιναει..

δωστε του κανα admin να φαει.

να το βαλω σαν avatar ?? η θα φαω ban? μπα .. θα σιχαθει να αγγιξει το ζωακι αυτοο..

,...

θες τη φατσα μου ? ειναι χειροτερη

Εγώ πάλι το βρίσκω φρικτό να κερδίζουν μερικοί χρήματα εις βάρος των καημένων των ζωντανών. Ποιός μου λέει εμένα ότι αυτός δεν είναι κανένας ψυχάκιας που έριξε στο σκυλί οξύ για να γίνει έτσι. Έχει καταράκτη και κύλη και ο ******* δεν του κάνει εγχείριση, αν δεν παίρνει κάντου ευθανασία να μην βασανίζεται

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:40]

αυτος ο σκυλος ειναι η τελεια μου**παγιδα :hehe:

Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 13:55]

Ειναι πολυ ΑΘΛΙο πλασμα:alien: . Και να με πληρωναν δεν θα το επαιρνα. Να σηκωθω το βραδυ να παω τουαλετα και να το δω μπροστα μου. Θα παθενα καρδιακη προσβολη επιτοπου.!!!

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:59]

καλυτερος φυλακας δεν υπαρχει , μπαινει ο κλεφτης και βλεπει αυτο το σκυλο. ΑΝ δεν ελλαξει επαγγελμα μετα να μη με λενε ea6gka

Αρχική απάντηση από Malkav [Σήμερα, στις 20:14]

ένα από τα φρικτά κατασκευάσματα του Morgoth στα σκοτεινά μπουντρούμια της Angband :hehe: :devil: :-O

lol ρε παιδια

:rofl: :rofl:

Εμενα παλι μου θυμιζει τα σκυλια απ'το RE2 μπρρρρρρ, ειμαι φιλοζωος παντως (εξου και η συμμετοχη μου στο φορουμ :p ) και χαλαστικα λιγο, οντως αμα δεις ενα τετοιο σκυλι την νυχτα το λιγοτερο που μπορεις να παθεις ειναι να λερωσες τα παντελονια σου, αν και δεν ξερω πως φαινονται τα ματια με καταρακτη την νυχτα, φοσφωριζουν ? μπρρρρρρρρρρ

και τα αυτια νυχτεριδας καλη αηδια, πραγματικα αμα ημουνα στην θεση του θα βουταγα σε καμια εθνικη οδο εκτος εαν δεν ειχα δει ποτε καθρεφτη μπροστα μου, μπορει η αφεντικινα μου να με λατρευε αλλα εγω καθολου :(

υποτιθεται οτι ψοφαει οπου ναναι κοντευει 15 και λει στο site οτι σκυλια απο τετοια ρατσα ζουνε 10-12 χρονια, οποτε τζαμπα λεφτα η ευθανασια, πραγματικα ηλιθιος ο διαγωνισμος και το ρεκορ

Χμμμμ...dawn of the dead μηπως...:D:D

Μalkav τι βλεπω? Σιλμαριλιον lover?? Ετσι! Ετσι! Ρε πως λεγανε το πλασμα που πολεμησε ο καλος ο σκυλος μπροστα στην ανγκμπαντ...κολλησα τωρα...αυτον μου θυμιζει!

Α και δεν ριξανε στον σκυλο ραδιενεργεια ρε! Διαβασε το καλυτερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.