Jump to content

Ο πιο ασχημος σκυλος του κοσμου

ea6gka

Recommended Posts

είναι ο πιό άσχημος σκύλος του κόσμου ή γενικά το πιό άσχημο πλάσμα του κόσμου?

Σαν να το υοθέτησε κανένας σατανιστής είναι το κακόμοιρο

Αρχική απάντηση από pontium [Σήμερα, στις 02:22]

Σαν να το υοθέτησε κανένας σατανιστής είναι το κακόμοιρο

XAXAXAXXAXAXAX

ποποοοοοοοοοοο!τι ασχημο πλασμα!?

αν μου το χαριζανε δεν προκειτε να το επερνα!:p :p :p

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads

ποποοοοοοοοοοο!τι ασχημο πλασμα!?

αν μου το χαριζανε δεν προκειτε να το επερνα!:p :p :p

Σίγουρα τότε δεν είσαι φιλόζωος .....:p

Εμενα αν μου το εδινα, το επερνα με τα 1000.Διαβασε το λινκ να καταλανεις γιατι.Αυτος που το εχει, εχει κερδισει 3 φορες στο διαγωνισμο ασχημοτερου σκυλου, και σιγουρα εχει θεση στα ρεκορ Γκινες.Με τα $ που φερνει σπιτι ακομα τον θεωρεις ασχημο?:flag:

Αρχική απάντηση από ea6gka

αυτος ο σκυλος ειναι η τελεια μου**παγιδα :hehe:

...αν θες να τα φτιαξεις με δρακουλα....

πειδη το λινκ δεν μου το βγαζει , τι εχει παθει ο σκυλος και ειναι ετσι?νευρικη ανορεξια?:p

Ειναι πολυ ΑΘΛΙο πλασμα:alien: . Και να με πληρωναν δεν θα το επαιρνα. Να σηκωθω το βραδυ να παω τουαλετα και να το δω μπροστα μου. Θα παθενα καρδιακη προσβολη επιτοπου.!!!

καλυτερος φυλακας δεν υπαρχει , μπαινει ο κλεφτης και βλεπει αυτο το σκυλο. ΑΝ δεν ελλαξει επαγγελμα μετα να μη με λενε ea6gka

Αρχική απάντηση από ea6gka

καλυτερος φυλακας δεν υπαρχει , μπαινει ο κλεφτης και βλεπει αυτο το σκυλο. ΑΝ δεν ελλαξει επαγγελμα μετα να μη με λενε ea6gka

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο.

Κριμα και εχω ενα θυληκο για ζευγαρωμα. Αλλα αν ειναι να γεννησει τετοια δεν την πεταω απ τον κεαδα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.