pontium Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2005 Είπα με κάτι φιλαράκια να παίξουμε κανα τριπλό C&C red alert 2 αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι γιατί δεν "βλέπονται" τα πισια μεταξύ τους και έχω μπερδευτεί λίγο με τις ρυθμίσεις του ριμαγμένου παιχνιδιού.Επείσης το δίκτυο λειτουργεί ΟΚ με hub και τα πισια παίζουν όλα τα άλλα παιχνίδια εντάξει.Το μόνο που μπορώ να πω είναι HELP!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούλιος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Αν πρόκειται να το παίξετε μέσω ΙΡΧ, πρέπει να έχεις εγκαταστήσει και το αντίστοιχο πρωτόκολλο στο δίκτυο (γίνεται απ' το network connections, κάπου στα properties της σύνδεσης θα βρεις τη δυνατότητα να το προσθέσεις). Ίσως χρειαστεί να δώσεις ένα network address για όλα τα ΙΡΧ (μπορεί να παίζει και το default=0, αλλιώς βάλε πχ 80)Επειδή όμως η υποστήριξη ΙΡΧ στα ΧΡ δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, θα έλεγα να δοκιμάσεις με TCP. Δεν το υποστηρίζει το παιχνίδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιούλιος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Δυστηχώς όχι.Θα κάνω μια δοκιμή και επανέρχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιούλιος 27, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Αυτο ήταν.Σε ευχαριστώ πάρα πολυ:flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούλιος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Χαίρομαι που βοήθησα!(Βλέπεις την έχω πάθει κι εγώ με παλιά παιχνίδια στα ΧΡ. Ακόμα όμως δεν έχω καταφέρει να παίξει το ΝΒΑ LIVE 99 μεταξύ δύο ΧΡ μέσω IPX - ενώ ανάμεσα σε 98 και ΧΡ παίζει!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.