Jump to content

Πρόβλημα με παιχνίδι δικτύου

pontium

Recommended Posts

Είπα με κάτι φιλαράκια να παίξουμε κανα τριπλό C&C red alert 2 αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι γιατί δεν "βλέπονται" τα πισια μεταξύ τους και έχω μπερδευτεί λίγο με τις ρυθμίσεις του ριμαγμένου παιχνιδιού.Επείσης το δίκτυο λειτουργεί ΟΚ με hub και τα πισια παίζουν όλα τα άλλα παιχνίδια εντάξει.Το μόνο που μπορώ να πω είναι HELP!!

post-1793-1416072093,6281_thumb.jpg

Αν πρόκειται να το παίξετε μέσω ΙΡΧ, πρέπει να έχεις εγκαταστήσει και το αντίστοιχο πρωτόκολλο στο δίκτυο (γίνεται απ' το network connections, κάπου στα properties της σύνδεσης θα βρεις τη δυνατότητα να το προσθέσεις). Ίσως χρειαστεί να δώσεις ένα network address για όλα τα ΙΡΧ (μπορεί να παίζει και το default=0, αλλιώς βάλε πχ 80)

Επειδή όμως η υποστήριξη ΙΡΧ στα ΧΡ δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, θα έλεγα να δοκιμάσεις με TCP. Δεν το υποστηρίζει το παιχνίδι?

Χαίρομαι που βοήθησα!

(Βλέπεις την έχω πάθει κι εγώ με παλιά παιχνίδια στα ΧΡ. Ακόμα όμως δεν έχω καταφέρει να παίξει το ΝΒΑ LIVE 99 μεταξύ δύο ΧΡ μέσω IPX - ενώ ανάμεσα σε 98 και ΧΡ παίζει!!!!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.