planetman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2005 Έχω μια απορία: Μπορείς να απομονώσεις τον ήχο από μία εφαρμογή μέσα στα Windows;Δηλαδή, θέλω να παίξω ένα παιχνιδάκι χωρίς τον ήχο του αλλά να μπορώ να ακούω τραγουδάκια στο winamp συγχρόνως. Γίνεται αυτό και πώς;????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούλιος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 αν εχεις 2 καρτες ηχου παντως πολυ ευκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιούλιος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 κανε κατι απλό , κλείσε τα ηχεία και βαλε το στέρεο , απλα :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 άσε το winamp να παίζει και χαμήλωσε τα effe ου παιχνιδιούσε κάποια πιάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιούλιος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 εγω σε ολα το κανω αυτο που λεει ο darksaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Εγώ πάλι που θέλω γενικώς να απομονώνω ξεχωριστά στις εφαρμογές; Το πρόβλημα είναι οτι θέλω να ακούω δυνατά μουσική χωρίς να ακούγονται συνέχια τα "κλικ" ή να τρέμει το σπίτι με το που πετάει ένα μνμ λάθους ή βαράει το MSN. Επίσης θα ήθελα αν γινόταν ένα ξεχωριστό equalizer για όλα αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιούλιος 27, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Μα κι εγώ θέλω μόνο να απομονώνω μόνο αυτό που θέλω. Τίποτα από αυτά που είπατε δεν με εξυπηρετεί. Παίζει π.χ. το αδερφάκι μου κάτι παιχνίδια (flashάκια) και συγχρόνως είμαι κοντά και θέλω να ακούω μουσική, αλλά δεν θέλω να ακούγονται οι ήχοι από τα flashάκια. Αυτό πώς μπορεί να γίνει; Ή αυτό που είπε ο Μάκης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.