Jump to content

Μπορώ να απομονώσω τον ήχο από κάποιες μόνο εφαρμογές;

planetman

Recommended Posts

Έχω μια απορία: Μπορείς να απομονώσεις τον ήχο από μία εφαρμογή μέσα στα Windows;

Δηλαδή, θέλω να παίξω ένα παιχνιδάκι χωρίς τον ήχο του αλλά να μπορώ να ακούω τραγουδάκια στο winamp συγχρόνως. Γίνεται αυτό και πώς;?????

Εγώ πάλι που θέλω γενικώς να απομονώνω ξεχωριστά στις εφαρμογές; Το πρόβλημα είναι οτι θέλω να ακούω δυνατά μουσική χωρίς να ακούγονται συνέχια τα "κλικ" ή να τρέμει το σπίτι με το που πετάει ένα μνμ λάθους ή βαράει το MSN. Επίσης θα ήθελα αν γινόταν ένα ξεχωριστό equalizer για όλα αυτά.

Μα κι εγώ θέλω μόνο να απομονώνω μόνο αυτό που θέλω. Τίποτα από αυτά που είπατε δεν με εξυπηρετεί. Παίζει π.χ. το αδερφάκι μου κάτι παιχνίδια (flashάκια) και συγχρόνως είμαι κοντά και θέλω να ακούω μουσική, αλλά δεν θέλω να ακούγονται οι ήχοι από τα flashάκια. Αυτό πώς μπορεί να γίνει; Ή αυτό που είπε ο Μάκης...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.