ea6gka Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2005 απο αυτη τη καρτα γραφικων , υπαρχει περιπτωση να καψει και τιποτα αλλο ? εδω ειναι οι ζημια. Την εχω στο κατεβαστηρη για αυτο ρωταω μηπως θα επρεπε να τη πεταξω , παντως παιζει μια χαρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 ρε παρε (μ)ΑΤi :D Περα απο την πλακα, εγω θα την αλλαζα με καμια 9200-9500. Φτηνες κ πολυ προσιτες λυσεις για το κατεβαστηρι. Μιλαω εκ πειρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιούλιος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 ’λλαξέ την αμέσως. Ειδικά σε PC που είναι συνέχεια ανοιχτό δεν παίζουμε με τέτοια πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αφου δουλευει κρατα την μεχρι να τα φτυσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 26, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos ρε παρε (μ)ΑΤi :D Περα απο την πλακα, εγω θα την αλλαζα με καμια 9200-9500. Φτηνες κ πολυ προσιτες λυσεις για το κατεβαστηρι. Μιλαω εκ πειρας δε θαλω να τη πεταξω ειμαι συναισθηματικα δεμενος μαζι της αν ειναι να μας καψει ομως , θα τη κανω ποστερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Καθάρισε την περιοχή με μια μπατονέτα και καθαρό ασετον. Αφαίρεσε ότι υπολείματα έχουν μείνει απο το καμένο πυκνωτάκι και είσαι οκ....Αν θές ξανακόλλα ένα ίδιο εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 26, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl Καθάρισε την περιοχή με μια μπατονέτα και καθαρό ασετον. Αφαίρεσε ότι υπολείματα έχουν μείνει απο το καμένο πυκνωτάκι και είσαι οκ....Αν θές ξανακόλλα ένα ίδιο εκεί... ή απλώς πάρε μία 7800! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 26, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από spc ή απλώς πάρε μία 7800! :P εχει και σε PCI σκετο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 26, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 ΛΟΛ απλά την χώνεις και περισσέυει και λίγο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 26, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka εχει και σε PCI σκετο? κοίτα φιλαράκο, για να καταλάβεις, pci EXPRESS είναι οπότε αν την βάλεις σε απλό pci θα χάσει λίγο σε ταχύτητα απλώς.... πάντως την δουλειά σου θα την κάνεις φίλε μου, στο εγγυούμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 26, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από spc κοίτα φιλαράκο, για να καταλάβεις, pci EXPRESS είναι οπότε αν την βάλεις σε απλό pci θα χάσει λίγο σε ταχύτητα απλώς.... πάντως την δουλειά σου θα την κάνεις φίλε μου, στο εγγυούμαι προς κυριους admin καποιος να banari τον κυριο γιατι ειναι ασχετος περι τεχνολογιας ειναι οι 1000 φορα που σας το λεο λολολολολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 26, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 θα παιζει αλλα δεν θα ειναι Εξπρες , θα ειναι PCI-G απο το ΓκατζοληςΤΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΩ ρα να τη βγαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 26, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka θα παιζει αλλα δεν θα ειναι Εξπρες , θα ειναι PCI-G απο το ΓκατζοληςΤΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΩ ρα να τη βγαλω? αμα παιζει ρε συ οχι αλλα καλο θα ηταν να πας στον γιωργο να σου βαλει το πικνοτακι που λιπει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 26, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 ποιος γιωργο λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 26, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ποιος γιωργο λες? hipro ρε γιωργο ποιον αλλο θα ελεγα για να σου κολισει το πικνοτακι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 26, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 στη χειρότερη θα πάρει μαζί και την pci θύρα. ε, pci έχεις πολλές η λογική λέει να την αλλάξεις όμως, είναι ετοιμοθάνατη θα σου προτείνω κι εγώ μια 7800, πιστεύω θα κάνεις τη δουλειά σου (ίσως όμως να περιμένεις λίγο για το g80, σκέψου το, μην κάνεις βιαστικές αγορές :P) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Ιούλιος 26, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Η αποθηκη του Sam πηρε φωτια και κινδυνευει η lola...!!!!!! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 26, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 χου ρε , αυτο ειναι Universal slot οχι λαμογιες , PCI ρε. εχεις δικιο σωτηρη , λες ε? μμμ σιγα μη πρηξω το hipro να κολλαει μλκιες σε καρτα κειμηλιο αρχαιολογικο. αστο να δουμε τι θα γινει, οσο παει ΥΓ αν τη βαλω να τρεχει λουπες 3dmark ισως να δουμε ποσα απιδια παιρνει ο σακος της ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 26, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 εεε δε νομιζω να παρει κ τπτ αλλο μαζι της,το πολυ πολυ να βγαζει artifacts καθαρισμα κ κολημα ενα ιδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 26, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αν δεν βγάζει φλόγες είναι μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.