x@nD3R Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2005 Hi! Σήμερα πήρα την εν λόγω κάρτα και δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα... Με το που τελείωσα το install των drivers kai των programs κατάλαβα ότι δεν λειτουργέι η soundblaster live 24bit 7.1. Ξαναέκανα εγκατάσταση τους drivers της κάρτας ήχου αλλά τπτ. Δέν ξέρω τι να κάνω. Μήπως πρέπει να βάλω σε κάποιο άλλο pci slot την κάρτα τηλεόρασης? Help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από x@nD3R Hi! Σήμερα πήρα την εν λόγω κάρτα και δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα... Με το που τελείωσα το install των drivers kai των programs κατάλαβα ότι δεν λειτουργέι η soundblaster live 24bit 7.1. Ξαναέκανα εγκατάσταση τους drivers της κάρτας ήχου αλλά τπτ. Δέν ξέρω τι να κάνω. Μήπως πρέπει να βάλω σε κάποιο άλλο pci slot την κάρτα τηλεόρασης? Help! σε πια σλοτακια εχεις την καθε καρτα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Δουλευει.....τα ειπαμε στο MSN ! Προβλημα του καλωδιου ηχου ηταν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Δουλευει.....τα ειπαμε στο MSN ! Προβλημα του καλωδιου ηχου ηταν... παντος πεστου να βαλει καλητερα την καρτα ηχου η στο 3ο η 5ο ντιμακει εκει παιζει καλητερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 26, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Το πρόβλημα που αναφέρθηκε πιο πριν λύθηκε με την βοήθεια του YDinopoulos. Από τότε που έχω βάλει την κάρτα το pc έχει αρχίσει και κολλάει. Κολλάει στα windows σε άσχετεσ φάσεις. Όσο για τα σλοτς έχουμε και λέμε1) Κάρτα TV2)Τίποτα3)Μοdem4)Κάρτα ήχου5)Τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.