Jump to content

A64 3000+ΒΕΤΤΕR TO FX55

def

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX

Tι να χαλάσει ωρέ shido, άμα δεν χώσεις τάση και κρατάς τις θερμοκρασίες σε λογικό επίπεδο, δεν χαλάνε.

Δεν έχω διαβάσει περίπτωση του στυλ τρέχω τον 3.2 μου στα 4 με μαμά ρεύμα και νερό και ξαφνικά πέθανε(εκτός άμα είχε διαρροή :hehe: ).

]

Η να μην εχεις μονωση σωστα και να καει ενας επεξεργαστης 1000 +

Αλλα αμα ειναι χομπυ συνεχιζεις...

Αυτοσαρκαζομαι μην παρεξηγηθει κανεις.

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Εσύ είσαι και λίγο noobakos, εγώ που είμαι αστέρι στις 6 abit σταμάτησα, πήρα msi :hehe:

sorry για το :OT:

Και συνεχιζω το off topic

εμεις οι δυο ποσες καρτες Ατι καψαμε????

αχχααχχαχααχχαχα

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

Και συνεχιζω το off topic

εμεις οι δυο ποσες καρτες Ατι καψαμε????

αχχααχχαχααχχαχα

Δεν θυμάμαι, σταμάτησα να μετράω όταν μου είπε η crucial σε mail να προτιμήσω κάποιας άλλης εταιρίας την κάρτα και να μου κάνει refund :p

Δεν θυμάμαι, σταμάτησα να μετράω όταν μου είπε η crucial σε mail να προτιμήσω κάποιας άλλης εταιρίας την κάρτα και να μου κάνει refund :p

αυτο λεγετε αθεμητος ανταγωνισμος.

σε πληρωσε η crusial να καις αλλης εταιριας καρτες!

Δεν είναι λίγοι αυτοι που τρέχουν αέρα και vcore πλουσιοπάροχο .

Κάποιος είχε αναφέρει μάλιστα πώς έδινε 1.7 σε 0.90 939 με την BOXed...

Εκεί χαλάνε , δεν χαλάνε ? θέλουν μοντ ?

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 07:52]

Δεν είναι λίγοι αυτοι που τρέχουν αέρα και vcore πλουσιοπάροχο .

Κάποιος είχε αναφέρει μάλιστα πώς έδινε 1.7 σε 0.90 939 με την BOXed...

Εκεί χαλάνε , δεν χαλάνε ? θέλουν μοντ ?

χαλανε δεν χαλανε... αμα δεν εχεις ψυξη μεχρι ποσο να το πας και για ποσο καιρο...

Λοιπόν είστε άκαρδοι, να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους ;)

α) οταν έχεις εναν FX είναι σαν να έχεις μια ferrari

β) οταν έχεις εναν 3000+ είναι σαν να έχεις ενα fiat

Tώρα αμα βάλεις στο fiat κινητήρα ferrari μπορεί να τρέχει πιο γρήγορα........

αλλά όπως και να το κάνουμε με το fiatακι δεν βγάζεις γκόμενα, με την ferrari όμως ? :clap: :clap:

Αρχική απάντηση από ταραμας [Χθες, στις 21:27]

α) οταν έχεις εναν FX είναι σαν να έχεις μια ferrari

β) οταν έχεις εναν 3000+ είναι σαν να έχεις ενα fiat

Κάποιοι νομίζω κάνετε λάθος συσχετισμούς. Μία Ferrari θα είναι πάντα καλύτερη από ένα Fiat, όσο πειραγμένο κι αν είναι. Δεν μπορεί να συγκριθεί η ποιότητα των δύο αυτοκινήτων, ούτε η πολυτέλεια που προσφέρει το καθένα.

Η σύγκριση 3000+ vs FX δεν έχει καμμία σχέση. Οι διαφορές αυτών των 2 επεξεργαστών νομίζω είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ μικρότερες από ότι Ferrari vs Fiat. Μπορείς να αγοράσεις τον 3000+ με το 1/6 των χρημάτων και ανεβάζοντάς τον τον φτάνεις στο 85% των επιδόσεων ενός αντίστοιχα ανεβασμένου FX με παρόμοιο εξοπλισμό. Αυτό είναι σίγουρα μία έξυπνη αγορά. Τί παραπάνω μπορεί να σου προσφέρει ο FX; Έτσι κι αλλιώς επεξεργαστή αλλάζεις σαν τα πουκάμισα. Τουλάχιστον εγώ 2-3 πουκάμισα έχω αγοράσει, ενώ επεξεργαστές σίγουρα παραπάνω.

Τέλοσπάντων, εγώ ήθελα να θίξω το γεγονός ότι η σύγκριση που κάνετε δεν έχει καμμία σχέση με σύγκριση του τύπου Ferrari vs Fiat. Και ούτε γκόμενα ρίχνεις με τον FX όπως προείπε ο ταραμάς, ενώ με τη Ferrari κάτι μπορεί να γίνει.:tomato:

• 4 weeks later...

Kai για λεγεται βρε παιδες και για μας που εχουμε 4000+ ...πως θα τον κανω unlock? Οχι τιποτα αλλο αλλα ετσι λιγο να "νιτραρω λιγακι και εγω την PONTIAC" που εχω .

Ωραια τα ειπαμε και τα ταξινομησαμε εεεεεε

3000+ (Venice) = Fiat

FX55 = Ferrari

4000+ (Clawhammer) = Pontiac Bluebird

Ουπςςςς παει το "νιτραρισμα" γ@μ@τ@ .

Εντελει θα καταλειξω και εγω σε X2 να τελειωνει η παρασταση.

Μαλλον εναν 3800+ Χ2 πιστευω να ειναι αρκετα καλος ( καλυτερος απο τον 4000+ τουλαχιστον )

Αρχική απάντηση από stratos1978 [Σήμερα, στις 02:29]

Ουπςςςς παει το "νιτραρισμα" γ@μ@τ@ .

Εντελει θα καταλειξω και εγω σε X2 να τελειωνει η παρασταση.

Μαλλον εναν 3800+ Χ2 πιστευω να ειναι αρκετα καλος ( καλυτερος απο τον 4000+ τουλαχιστον )

και ο 3800 ειναι ξεκλειδωτος μονο προς τα κατω........εχω την εντυπωση οτι πρεπει να διαβασεις τον οδηγο οβερκλοκιν του λαμπ..σου λειπουν βασικες γνωσεις αν θες να νιτραρεις οπως λες.............:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.