Jump to content

A64 3000+ΒΕΤΤΕR TO FX55

def

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από xylokastro

stock fx55= πεταμενα λεφτα+δεν εκμεταλευεσαι την δυναμη τουγια οικιακή χρήση στο επακρο(πω, τι λεω ο πο@στης)

LOL, μόνο αν τον κλοκάρεις την εκμεταλεύεσαι?

Ωραία, τι μας είπε το link δλδ, ότι μάγκες όσοι τρέχετε stock τον fx τον πίνετε από έναν κλοκαρισμένο, φθηνότερο επεξεργαστή.

Thank you, δεν το είχαμε φανταστεί.

Αν ο μαγκάκος που τον ήπιε λοιπόν στρωθεί και κλοκάρει τον FX, θα κεράσει τον φθηνότερο. Οπότε όλοι θα πούμε λογικό, o κλοκαρισμένος fx ρίχνει του κλοκαρισμένου venice.

Κεντρική ιδέα: μας έκατσε ένας venice που κλόκαρε καλά, τον συγκρίναμε με 4-5 επεξεργαστές stock και δώσαμε την ευκαιρία στους clockers να την πουν σε αυτούς που τρέχουν stock.

well done.

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Συγγνώμη βρε Athens, αλλά με το ζόρι πρέπει κάποιος να κλοκάρει?

’λλοι τον θέλουν stock, άλλοι λένε όσο πάει με μαμά ψύκτρα, άλλοι βάζουν νερό, κλπ κλπ.

Κανένας μας δεν πιστεύει ότι αγοράζοντας τον γρηγορότερο επεξεργαστή σε παραγωγή, αυτομάτως έχει και το γρηγορότερο σύστημα.

Αρχική απάντηση από Zarras

παιδια ειναι πολυ σοβαρα τα πραματα που αναφερετε στο θρεντ αυτο... διαβαζοντας τα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να πουλησω τον FX μου και να παρω κανα 3000 που παει και καλυτερα οπως λετε....

τι λετε? αξιζει? για πειτε παλι καμια γνωμη....

Αν τον fx τον έχεις στα 2600 και τον 3000+ θα τον έχεις στα 2800-3000 πάρε 3000+

Αν τον fx τον έχεις στα 3000-3200 τότε κράτα τον.:p

Ο fx είναι καλήτερος από τον 3000+ αλλά όταν συγκρήνουμε έναν fx νορμαλ με κάτι άλλο και αυτό το κάτι άλλο άλλο είναι γρηγορότερο... :nuke:

Ο καθείς ας κάνει ότι θέλει με αυτό που παίρνει, απλά είναι "αμαρτία" να έχεις τα κορυφαία για το overclocking και να τα έχεις στα στοκ...

(Είναι σαν να έχεις Ferrari και να έχει κόφτη στα 200...)

:OT:

Το σημαντικό είναι ότι εγώ πήρα FX-53 με 210 ευρώ, τον ανέβασα λίγο στα 210*12 (2-2-2-5) και έπαιζε τζάμι 24/7 αλλά τώρα είμαι σε άλλη πόλη, άλλο PC (ανυπέρβλητης ταχύτητας 600άρης Pentium - να παίζω και κανά Diablo 2 :devil: ) και θα έχω περισσότερα νέα για κλοκαρίσματα και benches και φωτό σε κανα μήνα που θα ξαναδώ τον FX μου :inlove: :inlove: :inlove:

Καλέ μου Βελζεβούλ, ας μη βγει banana...

(καλά με 210 ευρώ και στοκ που δουλεύει καλά είμαι χεχε)

:rolleyes:

:OT:

[edit: περί των 210 ευρώ, ελπίζω να καταλαβαίνετε από πού τον πήρα...]

Γνώμη μου είναι μια και δεν είμαστε απλοί καταναλωτές "πρόβατα που αγοράζουν έτοιμο study pc και δε συμαζεύεται" και όσο νά'ναι ξέρουμε τι συμβαίνει με τα προϊόντα που αγοράζουμε, να εκμεταλλευόμαστε όσο το δυνατόν την καλύτερη σχέση τιμής//απόδοσης//απόσβεσης, έτσι! Δηλαδή τα λιγότερα λεφτά για το μέγιστο των δυνατοτήτων. Ή τέλος πάντων εμένα έτσι μ'αρέσει να λειτουργώ και γι'αυτό και μαθαίνω νέα. Θέλω όταν πάω να αγοράσω κάτι, τουλάχιστον να μη με πιάνουν κότσο ή να τους το επιτρέπω μέχρι εγώ πιο σημείο.

Από εκεί και πέρα ο Α64 3000+ για μένα είναι η επόμενη αγορά μου. Όσο για τον FX ή αλλοιώς για τα κορυφαία προϊόντα, δε τρελένομαι κιόλας διότι για μένα τα λεφτά αυτά που θα περισέψουν από την αγορά του 3000+ θα τα δόσω αλλού καθότι οι προτεραιότητές μου δεν είναι 100% "το τέλειο pc". Όποιος γουστάρει να τα χώνει καλά κάνει και στοκ, ξεστόκ ας τα έχει όπως γουστάρει. Είναι όπως τη μηχανή, έχεις πάρει την BMW 1200GS έχεις πληρώσει 13500 ευρως και σου λέει πάει παντού........τολμάς να τα πάς μια βόλτα τα 13500ευρως (ή τα 1000ευρως του FX) στο χώμα για μπαντιλίκια (στα 3000+ GHZ για δοκιμή) για να αισθανθείς free (ή μέγας overclockάς)????????????? Εδώ είναι που λένε οι γενναίοι είναι αυτοί που φοβούνται και όχι αυτοί που πάνε γιουρούσι για μαγκιά ή βλακεία. Όποιος γουστάρει το κάνει, όποιος ξέρει το κάνει, αλλά οι συνέποιες είναι ίδιες για όλους. Αυτά.

Η μαγκια κατα την αποψη μου ειναι οτι με εναν a643000 εχεις ενα κερδοσ που φτανει και τα 650 ευρω,νομιζω ειναι ακρως ικανοποιητικο και αρκετο για να χαρακτηριστει το συγκεκριμενο μοντελακι best buy!τον πηρα πριν ενα μηνα μαζι με μια asus α8n sli και μεσα σε ενα τριημερο ηταν στρωμενος στα 2,66-2,7 χωρις να ξερω και πολλα πολλα απο overclocking και παντα με αερα!και μη φανταστειτε κανα 10 φαν!λετε να ειμουν πιο χαρουμρνος αν ειχα σκασει μια 800ρα και να επρεπε να κανω overclocking μετα για να πατησω εναν 3000 που εχει 150 ευρω?!και μονο που το σκεφτομαι....δεν θα ειχε καθολου πλακα!:tomato:

Και το συμπερασμα ειναι......

Οποιος ειναι κοτα περνει FX γιατι θελει μαμα δυναμη.

Οποιος ειναι μαγκας παιρνει τον 3000αρη του και κανει τον FX να μοιαζει με low end shit...:tomato:

Φυσικα δεν τα πιστευω αυτα και τα λεω για πλακα αλλα με τοσα που διαβασα εδω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.