def Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2005 www.overclock.net/showthread.php?t=35921η τελικη αποφαση δικη σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 φοβερα αντικειμενικο ... ετσι και αλλιως ειναι ιδη 200MHz πανω απο την ταχυτητα του FX.Δεν βρησκω λογο να μην ειναι πιο γρηγορος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούλιος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 isn't that what overclocking is all about?(καλά το έγραψα?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούλιος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox isn't that what overclocking is all about?(καλά το έγραψα?) Πενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 ’μα ο 55 είναι στα 2600 και ο βενετσιανος στα 2800 λογικό δεν είναι....Ο 3700+ στα 2600 έχει τις ίδιες επιδόσεις με τον 55 αλλα με και με τα μισα λεφτα ++++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Tα ευκολως ενοούμενα καλά είναι να μην τα συζητάμε To γυρνάω και σε φλάμε , και ρωτάω ? ΓΙατί def ? Τόσο περίεργο σου φάνηκε που άνοιξες θρέντ ? Μαν ο fx55 ένας cpu διαλεγμένος είναι και τπτ παραπάνω [με μικρές ευκολίες ακα ξεκλειδωτο μούλτι το οποιο ΜΟΝΟ οι OVERCLOCKERS θα εκμεταλευτουνε] . Αν τον δουλεύεις και σε stock όπως εσύ , οποιοσδήποτε cpu με το ίδιο core [939 , ] με mhz παραπάνω τον κερνάει τσάι . Aς είναι και 939 3.0+@2.7 των 130 ευρώ . Ακουγεται σκληρό ? Είναι αληθινό . Φιλικά αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 26, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 γι'αυτο πουλιέται ένας μέσα αυγούστου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 26, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Tα ευκολως ενοούμενα καλά είναι να μην τα συζητάμε To γυρνάω και σε φλάμε , και ρωτάω ? ΓΙατί def ? Τόσο περίεργο σου φάνηκε που άνοιξες θρέντ ? Μαν ο fx55 ένας cpu διαλεγμένος είναι και τπτ παραπάνω [με μικρές ευκολίες ακα ξεκλειδωτο μούλτι το οποιο ΜΟΝΟ οι OVERCLOCKERS θα εκμεταλευτουνε] . Αν τον δουλεύεις και σε stock όπως εσύ , οποιοσδήποτε cpu με το ίδιο core [939 , ] με mhz παραπάνω τον κερνάει τσάι . Aς είναι και 939 3.0+@2.7 των 130 ευρώ . Ακουγεται σκληρό ? Είναι αληθινό . Φιλικά αυτά. Έγραψες μαν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 26, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Stock FX55 (και κάθε FX...)=Πεταμένα χρήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Ιούλιος 26, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αυτό σημαίνει να κάνεις "έξυπνες αγορές". Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Ιούλιος 26, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 stock fx55= πεταμενα λεφτα+δεν εκμεταλευεσαι την δυναμη τουγια οικιακή χρήση στο επακρο(πω, τι λεω ο πο@στης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 26, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Εντάξει; Τελειώσαμε; Συμφωνούμε όλοι ότι ο FX είναι για πέταμα; Έχουμε όλοι την συνείδησή μας ήσυχη από τις δικές μας αγορές;... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 26, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 NAI Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 26, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 κωλοτουρκοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 26, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Εγω για να νιωσω λιγο καλυτερα με τον μπανανα-winnie μου εχω "αναγκη" λιγο θαψιμο στον FX.... Γινεται?? Μια-δυο σελιδουλες ακομα, οχι τιποτα τραγικο... Πλιιιιιιζζζζ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 27, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Εντάξει; Τελειώσαμε; Συμφωνούμε όλοι ότι ο FX είναι για πέταμα; Έχουμε όλοι την συνείδησή μας ήσυχη από τις δικές μας αγορές;... Δεν είναι θάψιμο του FX, είναι θάψιμο αυτών που τους έχουν νορμαλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούλιος 27, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 02:03] κωλοτουρκοι... Φωτιά λέμε σε dfi , ocz . tagan , και msi . ................................................................................................................. @Frost δεν είναι θάψιμο κανενός . Ούτε αυτών που τους έχουν στοκ Ότι θέλουν να κάνουν με το cpu τους . . ΑΠλα μαν . δεν γίνεται να ακουνε αυτά που θέλουν πάντα κάποιοι απο αφέλεια , η απλά επειδή δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα . Αλλά με λίγο καλή θέληση όλα γίνονται . Εντάξει λοιπόν . Θα τα πούμε αλλιώς τα πράγματα αν είναι να μας βγάλετε κομπλέξικούς και ρατσιστές και ζηλιάρηδες και δεν ξέρω εγώ τι . :O Τι λίνκ ήταν αυτό πώ πώ / . :O Τα τελικά συμπεράσματα τα δικά μου είναι πώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση αυτός ο cpu ο μικρός και φθηνός να περνάει όλους τους άλλους . Και ΕΙΔΙΚΑ τον fx55 . Mε τίποτα . με τίποτα . με τίποτα . Με τίποτα λέμε . 800 ευρώ τον πήρα . Και απο όλα τα πράγματα στην βιτρίνα Γυαλιζε πιο πολυ λέμε . Μέχρι και ο μαγαζάτορας που ήξερε μου είπε . ''Μαν , μέχρι και το καλυτερο ***νι θα χτυπήσεις με αυτό το cpu .'' Ε δεν μπορεί να έρχεται τώρα το κάθε τυχαιο φορά του εξωτερικου και να κάνει συγκριση τόσο άδικη . . . . Κάποιο λάκο έχει η φαβα όπως λένε και οι παλαιότεροι . εδιτ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 27, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 @Athens2004 Ξέχασες το πανέμορφο κουτί + το καταπληκτικό αυτοκόλλητο που γράφει AthlonFX... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούλιος 27, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 Και εγώ προχτές προσπέρασα μια Porshe με το FIAT μου :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 27, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2005 παιδια ειναι πολυ σοβαρα τα πραματα που αναφερετε στο θρεντ αυτο... διαβαζοντας τα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να πουλησω τον FX μου και να παρω κανα 3000 που παει και καλυτερα οπως λετε....τι λετε? αξιζει? για πειτε παλι καμια γνωμη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.