s33k3rgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2005 εγω λεω παιδια μιας και απο οτι βλεπω ειμαστε αρκετοι που ενδιαφερομαστε για PC και σιγουρα δεν εχουμε λεφτα για πεταμα να μαζευτουμε 5 6 ατομα για να τα παραγειλουμε ολοι μαζι απο ενα καταστημα με την προυποθεση να μας κανει μια πολυ γεναια εκπτωση.Τι λετε?Οποιος ενδιαφερεται που απο τα threads που βλεπω ειναι αρκετοι ας επικοινωνησουν ειτε στο φορουμ που βρισκομαστε ειτε στο yahoo messenger που το δικο μου ειναι s33k3rgr@yahoo.grΜε την κριση που υπαρχει στην αγορα πιστευω οτι θα εχουμε αρκετα μεγαλη εκπτωση ειδικα αν ειμαστε πολλα ατομα.Οσοι πιστοι προσελθετε.:worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 εντελει θα παρεις pc?γιατι ελεγες οτι θα το επαιρνες του χρονου.http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=17084 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Δε νομίζω να μαζευτούν συμμετοχές. Προσωπικά ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος με την ποικιλία ενός μόνο καταστήματος και προτιμώ να διαλέγω μόνος μου τα parts από διάφορα μαγαζιά (συνήθως) και να τα φτιάχνω μόνος μου. Επίσης δεν εμπιστεύομαι τις συναρμολογήσεις των τεχνικών των καταστημάτων καθώς για να κερδίσουν χρόνο (και χρήμα) οι δουλειές είναι συνήθως σχετικά πρόχειρες μπροστά σε αυτά που κάνει ο καθείς με το μεράκι και την υπομονή του. ’σε που σου μένουν σίγουρα manuals και συνοδευτικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούλιος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Κοίτα εγώ σκεφτόμαι για αλλάγη pc αλλα απο Σεπτέμβρη (γιατι αμα παρω τωρα καινουργιο pc δεν θα ξαναβγω απο το σπιτι για κανα μηνα) αλλα και όπως λέει και ο Μακης απο πανώ δεν προκειτε να το παρω απο ενα μαγαζι και σιγουρα δεν θα το παρω συναρμολογιμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 10:21] Δε νομίζω να μαζευτούν συμμετοχές. Προσωπικά ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος με την ποικιλία ενός μόνο καταστήματος και προτιμώ να διαλέγω μόνος μου τα parts από διάφορα μαγαζιά (συνήθως) και να τα φτιάχνω μόνος μου. Επίσης δεν εμπιστεύομαι τις συναρμολογήσεις των τεχνικών των καταστημάτων καθώς για να κερδίσουν χρόνο (και χρήμα) οι δουλειές είναι συνήθως σχετικά πρόχειρες μπροστά σε αυτά που κάνει ο καθείς με το μεράκι και την υπομονή του. ’σε που σου μένουν σίγουρα manuals και συνοδευτικά... Εγω θα συμφωνισω με τον Μακη.... Και το καταστημα μην νομιζεις οτι θα σου κανει σοβαρη εκπτωση γιατι θα εχει χασιμο..... Οποτε καλυτερα να ψαξεις και να παρεις τα parts τοy pc απο διαφορα μαγαζια...πιο φτηνα θα σου βγει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιούλιος 28, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Και εγω μαλλον απο Σεπτεμβριο και μετα μαλλον θα αλλαξω τον υπολογιστη μουμιας και περιμενω επισης το G71 και το R520 και τις μητρικες Crossfire πριν αποφασισω τι θα παρωεπισης προτιμω να τον φτιαχνω μονος μου δεν εμπιστευομαι τους μαγαζατορες και τους τεχνικους τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούλιος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Σιγά θα το πάρει πάνω του(ο Μάκης) :p Όντως έτοιμο ΠΟΤΕ,αλλά για τα κομμάτια,είναι μάταιο να παραγγέλνεις απο 8 μαγαζιά ξεχωριστα....!!!!! Αν όντως δεν τα έχουν οκ,αλλά αν είναι από θέμα χίλιες φορές να το πάρεις από το ίδιο όλα,γιατί αν βάλεις μεταφορικά κλπ κλπ θα έρθουν ίδια,μάλλον ακριβότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 28, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 Ενωείται ρε! Αλλά κοίτα, δεν χρειάζεται πάντα να παραγγέλνεις... Το Πλαίσιο και τα Multirama έχουν υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα + κάτι μικρομάγαζα της γειτονιάς που υπάρχουν παντού, βρίσκεις σχεδόν ό,τι θες χωρίς μεταφορικά. Απο κει και πέρα πάρα πολλές μάρκες τις φέρνει το e-shop.gr και συνήθως φτηνά οπότε καθαρίζεις εύκολα. Τώρα αν κάποιος θέλει και τπτ περίεργο που δεν υπάρχει Ελλάδα δε νομίζω να είναι πολλά αυτά. Ξαναλέω, δεν είναι για τα . Όταν στήνω ένα μηχάνημα (ειδικά για εμένα ή για φίλο) θέλω να έχω το καλύτερο που μπορώ μέσα στα χρηματικά όρια που έχω. Και αυτό συνήθως δεν το πετυχαίνεις ψωνίζοντας μόνο από ένα κατάστημα. Επίσης ξαναλέω δε γουστάρω να μου στήνει άλλος το μηχάνημα γιατί πιθανότατα δεν θα γίνει η δουλειά ακριβώς όπως τη θέλω (άλλο συμμάζεμα θα κάνω εγώ, αλλιώς θα τα ρυθμίσω εγώ κ.τ.λ.) και περιορισμένος από κάτι αυτοκολλητάκια εγγυήσεων μπορεί κάποια πράγματα που δεν φαίνονται μέσω προγράμματος (π.χ. τροφοδοτικό) να μην είναι αυτά που έχω ζητήσει πράγμα που έχει συμβεί. Να μην αναφέρω την εγκατάσταση λειτουργικού που συνήθως είναι αίσχος και πρέπει να στηθεί από την αρχή. Και ενωείται ΤΟ αίσχος είναι τα έτοιμα μηχανήματα. Το μόνο έτοιμο PC που θα έπαιρνα θα ήταν κάποιο compaq/HP/Dell/IBM και τέτοια που πραγματικά δεν συγκρίνονται με τα Ελληνικά. Είχα ένα compaq και ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.