Jump to content

Για Lan party υπάρχει κάτι ελαφρύ?

fonzi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω 2 πσ με 1000ρες κάρτες και crossover σύνδεση.

Το ένα έχει 6600GT EE και δεν μασάει...

Το άλλο όμως (που παίζει μόνο για βοηθητικές εργασίες) έχει onboard ati 9100 chipset και του έχω δώσει 128ΜΒ απο τη μνήμη.

Δοκίμασα να του περάσω NFS U2, COLIN MAC RAE κλπ αλλά δεν παίρνω καθόλου εικόνα. Ενώ φαίνεται (απο τον ήχο) ότι έχουν φορτωθεί κανονικά.

Είδα βέβαια στις οδηγίες τους ότι ενώ τα καλύπτω θεωρητικά απο προδιαγραφές (γράφουν ότι παίζουν με 9100) ΔΕΝ λειτουργούν όταν η κάρτα είναι onboard...

Aρα δεν γίνεται τίποτα; Θέλω κάρτα οπωσδήποτε;

Μήπως ξέρετε κάτι πολύ ελαφρύ που να μπορεί να παίξει ΟΚ με το configuartion που έχω;

Πολύ ελαφρύ + Lan = CounterStrike

Κάνε ένα update τους vga drivers και ξαναδοκήμασε τα NFS U2, COLIN MAC RAE

Το NFSU2 πάντως το έχω δει να το παίζει Centrino 1.4 με 9100IGP, οπότε σε desktop σύστημα θα είναι ακόμα πιο άνετο... Ίσως είναι θέμα drivers.

Το καλύτερο πάντως για αδύναμα PC είναι για μένα το Starcraft!

Λογικά όμως θα σηκώνει και κανα Serious Sam, Battlefield 1942 (playable σε 440MX) καθώς και πιο παλιά FPS (Medal of Honor κλπ).

Αρχική απάντηση από Rayden

Το NFSU2 πάντως το έχω δει να το παίζει Centrino 1.4 με 9100IGP

τι στο καλό; catalyst 5.5 έχω πάνω...

Μήπως φταίει ότι έχω την οθόνη σε dvi?

Γιατί παίρνω μόνο μαυρίλα;

Αρχική απάντηση από fonzi [Χθες, στις 19:20]

τι στο καλό; catalyst 5.5 έχω πάνω...

Μήπως φταίει ότι έχω την οθόνη σε dvi?

Γιατί παίρνω μόνο μαυρίλα;

Τα άλλα παιχνίδια σου παίζουν κανονικά δηλαδή?

Κατ' αρχάς δοκίμασε και 1-2 ακόμα για σιγουριά.

Έτσι όπως τα λές, θα έλεγα να δοκίμαζες κατ' αρχάς τους τελευταίους Catalyst αν και οι 5.5 δεν είναι και τόσο παλιοί.

Επίσης μπορείς να δεις μήπως θέλει τίποτα ρυθμίσεις όταν συνδέεις την οθόνη στο DVI όσον αφορά το twinview (έτσι το λέει η nVidia, κοίτα το αντίστοιχο στις ATI) μήπως και σε 3D περιβάλλον γίνεται καμμιά λαλακία με αυτό. Αν το βάλεις στην κανονική VGA έξοδο παίζει?

Δεν έχω δοκιμάσει σε vga κανονική.

Εβαλα και τους 5.7 drivers.

Μία απο τα ίδια...

Νομίζω πάντως κάτι λέει εκεί στις ρυθμίσεις για 3D.

Θα το ψάξω και θα ποστάρω μετά τις διακοπές.

Οταν κατέβασα τους 5.7 πήρα μόνο τα 10ΜΒ που λέει για drivers και δεν κατέβασα control center, gart, northbridge drivers κλπ.

Πειράζει?

Όχι, δεν πειράζει. Μπορείς και με το απλό control panel να κοιτάξεις αν έχει ενεργοποιηθεί τίποτα στο στυλ του twinview.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.