Jump to content

Δε θα πάρω τοστιέρα, θα πάρω Intel...

Wizard!

Recommended Posts

Ρε παιδιά, τις προάλλες μιλάγαμε για κατανάλωση κλπ.... Πάνε καλά στην Intel????!?!!?

H ελάχιστη κατανάλωση των Intel, είναι μεγαλύτερη από τη μέγιστη των AMD!

315 watt?!!?!?! Δηλαδή να κάνω αίτηση για τριφασικό στο σπίτι? Έλεος... :TD:

http://www.tomshardware.com/cpu/20050725/athlon_64_fx-08.html

Και φυσικά σαν επιδόσεις και αποδόσεις, οι διαφορές είναι μηδαμινές ή υπέρ της AMD...

post-173-1416072092,6607_thumb.gif

Μην παρεις ΙΝΤΕΛ δεν θα σου κανει δουλεια...δες φωτο και θα καταλαβεις..

Περα απο την πλακα μου φαινονται υπερβολικα τα εξτρα watt που δειχνει..ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λεω οτι δεν ισχυει η το αντιθετο απλα μου φαινεται υπερβολη.

post-243-1416072092,699_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από nikolakis13

Τι ειναι αυτο στη φωτο ?????

Η τοστιερα(σαντουιτσiερα) μου ειναι...650 watt ειναι...

για αυτο λεω στο παιδι να μην παρει Ιντελ δεν θα του κανει και θα απογοητευτει απο το προιον

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 14:33]

E καλά το πρόβλημα της κατανάλωσης είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Τώρα το διαπίστωσες?

Ας είναι καλά οι νέοι πυρήνες που ετοιμάζει η Intel.

Ναι..........Ας είναι καλά η Intel........Dual Dothan με ΜΑΧ 50 - 55 Watts κατανάλωση σε full load..........ΚΑΙ οι δύο μαζί.......... ;):p

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 15:25]

lol... να δω τι 8α το κανεις το zeus μετα :)

Έλα ντέ.......!........ :D

Ιστοριούλα..........Μου είχαν σπάσει 2 από τα τέσσερα "αυτάκια" της βάσης της μητρικής που κρατάει την ψύκτρα και που έχω βάλει το Prommie τώρα, και απλά κρατιώταν η κεφαλή του πάνω στον Dothan ελαφρά........Δούλευε κανονικά.........Ε μου σπάει και το τρίτο και δυστηχώς πλέον ΔΕΝ γινόταν να σφίξει η κεφαλή του Prommie πάνω στον επεξεργαστή.........ΑΠΛΑ ακούμπαγε πάνω..........Εάν σου πώ ότι δεν είδα καμμιά διαφορά στο Overclockabillity!!.........Βρε ούτε Μεγάκυκλο δεν έχασε........Τώρα που έφτιαξα μιά ωραία βάση στήριξης και σφίγκει καλά πάνω με πολύ πίεση, ΠΑΛΙ τα ίδια έχω.........Αφού η ένδειξη του Prommie από -55 σε idle, δείχνει -54 σε full load.......... :D

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 15:38]

Έλα ντέ.......!........ :D

Ιστοριούλα...........Εάν σου πώ ότι δεν είδα καμμιά διαφορά στο Overclockabillity!!.........Βρε ούτε Μεγάκυκλο δεν έχασε........Τώρα που έφτιαξα μιά ωραία βάση στήριξης και σφίγκει καλά πάνω με πολύ πίεση, ΠΑΛΙ τα ίδια έχω.........Αφού η ένδειξη του Prommie από -55 σε idle, δείχνει -54 σε full load.......... :D

lol...καταλαβα... cpu - παστα - κεφαλη ...ολα ενα σωμα ε?

αααυτα ειναι... ! :whistling τι στηριξη και βλακειες...

οταν λες "σφιγγει με πολυ πιεση" τι εννοεις? γιατι απο οτι θυμαμαι γενικως οταν σφιγγεις εσυ κατι ...δε του δινεις και πολλα περιθωρια να ...ξεσφιξει μετα. (το προμιε του ροοτ το πιασαμε 4 χερια για να το ξεσφιξουμε τοτες που τρυπισε)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.