Wizard! Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2005 Ρε παιδιά, τις προάλλες μιλάγαμε για κατανάλωση κλπ.... Πάνε καλά στην Intel????!?!!? H ελάχιστη κατανάλωση των Intel, είναι μεγαλύτερη από τη μέγιστη των AMD! 315 watt?!!?!?! Δηλαδή να κάνω αίτηση για τριφασικό στο σπίτι? Έλεος... http://www.tomshardware.com/cpu/20050725/athlon_64_fx-08.html Και φυσικά σαν επιδόσεις και αποδόσεις, οι διαφορές είναι μηδαμινές ή υπέρ της AMD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 ναι τα ξερουμε αυτα εδω και καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 έχει αναφερθεί και παλιότερα....μιλάει για όλο το σύστημααν και τα watt του cpu απο μόνα τους είναι πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιούλιος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 E καλά το πρόβλημα της κατανάλωσης είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Τώρα το διαπίστωσες?Ας είναι καλά οι νέοι πυρήνες που ετοιμάζει η Intel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15913&highlight=%E4%E9%F0%FD%F1%E7%ED%E1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Μην παρεις ΙΝΤΕΛ δεν θα σου κανει δουλεια...δες φωτο και θα καταλαβεις.. Περα απο την πλακα μου φαινονται υπερβολικα τα εξτρα watt που δειχνει..ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λεω οτι δεν ισχυει η το αντιθετο απλα μου φαινεται υπερβολη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Ιούλιος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Τι ειναι αυτο στη φωτο ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 εξαρταται και πιο μοντελο θα παρεις,και απο τις 2 εταιριες ισχυει αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Νικo13, ειναι η σειρα izzy της μουλινεξ (την εχω ολη!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras Νικo13, ειναι η σειρα izzy της μουλινεξ (την εχω ολη!) :worship: ποσο την πηρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 chiller-ακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 25, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από nikolakis13 Τι ειναι αυτο στη φωτο ????? Η τοστιερα(σαντουιτσiερα) μου ειναι...650 watt ειναι...για αυτο λεω στο παιδι να μην παρει Ιντελ δεν θα του κανει και θα απογοητευτει απο το προιον Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 25, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 14:33] E καλά το πρόβλημα της κατανάλωσης είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Τώρα το διαπίστωσες? Ας είναι καλά οι νέοι πυρήνες που ετοιμάζει η Intel. Ναι..........Ας είναι καλά η Intel........Dual Dothan με ΜΑΧ 50 - 55 Watts κατανάλωση σε full load..........ΚΑΙ οι δύο μαζί.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 25, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 lol... να δω τι 8α το κανεις το zeus μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos9 Ιούλιος 25, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Νικo13, ειναι η σειρα izzy της μουλινεξ (την εχω ολη!) To βραστηρα τον εχω και εγω. Φοβερος:alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 25, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 15:25] lol... να δω τι 8α το κανεις το zeus μετα Έλα ντέ.......!........ Ιστοριούλα..........Μου είχαν σπάσει 2 από τα τέσσερα "αυτάκια" της βάσης της μητρικής που κρατάει την ψύκτρα και που έχω βάλει το Prommie τώρα, και απλά κρατιώταν η κεφαλή του πάνω στον Dothan ελαφρά........Δούλευε κανονικά.........Ε μου σπάει και το τρίτο και δυστηχώς πλέον ΔΕΝ γινόταν να σφίξει η κεφαλή του Prommie πάνω στον επεξεργαστή.........ΑΠΛΑ ακούμπαγε πάνω..........Εάν σου πώ ότι δεν είδα καμμιά διαφορά στο Overclockabillity!!.........Βρε ούτε Μεγάκυκλο δεν έχασε........Τώρα που έφτιαξα μιά ωραία βάση στήριξης και σφίγκει καλά πάνω με πολύ πίεση, ΠΑΛΙ τα ίδια έχω.........Αφού η ένδειξη του Prommie από -55 σε idle, δείχνει -54 σε full load.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 25, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από stefanos9 To βραστηρα τον εχω και εγω. Φοβερος:alien: μπορεις να μας κανεις ενα review? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Ιούλιος 25, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:39] μπορεις να μας κανεις ενα review? εχω λιώσει :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos9 Ιούλιος 25, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Τσσσσ ρε ! Δεν εχει για ολους.. Κατσε να του κανω ενα ο/c πρωτα :woot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 25, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 15:38] Έλα ντέ.......!........ Ιστοριούλα...........Εάν σου πώ ότι δεν είδα καμμιά διαφορά στο Overclockabillity!!.........Βρε ούτε Μεγάκυκλο δεν έχασε........Τώρα που έφτιαξα μιά ωραία βάση στήριξης και σφίγκει καλά πάνω με πολύ πίεση, ΠΑΛΙ τα ίδια έχω.........Αφού η ένδειξη του Prommie από -55 σε idle, δείχνει -54 σε full load.......... lol...καταλαβα... cpu - παστα - κεφαλη ...ολα ενα σωμα ε? αααυτα ειναι... ! :whistling τι στηριξη και βλακειες... οταν λες "σφιγγει με πολυ πιεση" τι εννοεις? γιατι απο οτι θυμαμαι γενικως οταν σφιγγεις εσυ κατι ...δε του δινεις και πολλα περιθωρια να ...ξεσφιξει μετα. (το προμιε του ροοτ το πιασαμε 4 χερια για να το ξεσφιξουμε τοτες που τρυπισε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.