Jump to content

9550 και τα μυαλα στα καγκελα

g_0x

Recommended Posts

πορωση και δεν ειχα κολληματα κ αρτιφακτς για οση ωρα ημουν εξω...μια εικονα 1000 λεξεις

και αν δε φενεται καλα πυρηνας 410Μhz

Ram 273Mhz

και ωρα που ετρεχε το atitool για να βρει αρτιφακτς 73 λεπτα και κατι...

post-2832-1416072141,5851_thumb.jpg

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

νομιζω οτι ειναι υπεραρκετα γιαυτη τη καρτουλα.αλλα θα τα ριξω και κατω τα Μhz γιατι τη βλεπω να μη ζει πανω απο 2-3 βδομαδες....

post-2832-1416072141,6091_thumb.jpg

το πιο πανω ειναι 800Χ600 να μη παρεξηγουμαστε κιολας.:D

μια ερωτηση τωρα.πως θα φλασαρω τη καρτουλα και τι bios να της βαλω?χωρις floppy γινεται το φλασαρισμα?παιδια εψαξα αλαλ δεν ειδα να υπαρχει σχετικο θεμα.

Αρχική απάντηση από g_0x [24-08-2005 20:09]

μια ερωτηση τωρα.πως θα φλασαρω τη καρτουλα και τι bios να της βαλω?χωρις floppy γινεται το φλασαρισμα?παιδια εψαξα αλαλ δεν ειδα να υπαρχει σχετικο θεμα.

Εδω θα βρείς οποιο ΒΙΟS θες....νομίζω οτι θα πρέπει να βαλεις για 9600

http://www.techpowerup.com/bios/

Εδω δες για αυτο που λες για τo floppy

http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=4724

παιδια τη κλοκαρα τη καρτουλα και ενω οι μνημες πανω απο 270 δε πανε ο επεξεργαστης καταφερε να τρεχει για παρα μα παρα πολυ ωρα στα 470!!!αυτο με φοβισε γιατι λεω μη ο καψω...οποτε τον εχω στο κλασικο 420...τι λετε παει τοσο ή θα τον παρω σαν τοστακι σε λιγο καιρο?παντως πολυ παραξενο μου φανηκε που πηγε τοσο...

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από g_0x [24-08-2005 20:09]

Θα την φλασαρεις τελικά????

????? ????? ????? ????? ?????

• 4 months later...

Μετα απο πολυ καιρο απανταω.οχι δε τη φλασαρα ακομα.νομιζω πως χρειαζεται δισκετα και δεν εχω.nfsmw παιζει πολυ καλα αλλα στα 800Χ600 και PES5 στα 1024 σουπερ καλα.ας είναι καλα το ati tool.παντως σκεφτομαι για κατι καινουριο σε AGP αφου ακομα δε πεθανε κ ξανα προς τη δοξα τραβα. Με 120-130Ε το παρα παρα παρα πολυ τι παιρνω?αλλα δε θελω να ειναι κατι που απλα θα δινει 500 βαθμους στο μαρκ 03.θελω κατι που να δω πραγματικη διαφορα.

μπορω να φτασω κάποιο μοντέλο της 6600 σε 6600GT με O/c?αν ναι ποιο και που θα το βρώ?

Πώς λίμαρες την ψύκτρα σου ; Αν και πήρα την Rev.2 της arctic βρίσκει κι εμένα στον γκαντεμοπυκνωτή :mad:

Αρχική απάντηση από opaque

Πώς λίμαρες την ψύκτρα σου ; Αν και πήρα την Rev.2 της arctic βρίσκει κι εμένα στον γκαντεμοπυκνωτή :mad:

την εβαλα πανω χωρις να τη κουμπωσω.ειδα ποθ πεφτει περιπου το πινιο κ αρχισα το λιμαρισμα με λιμα μεγαλη για σιδερα.μου πηρε λιγη ωρα κ με πονεσε το χερι αλλα αξιζε το κοπο.αλλα προσεχε να τη λιμαρεις αρκετα για να μη σου ακουμπαει καθολου πανω στο πηνειο.εκει που ειναι γωνια να τη φας.ισως να στελω καμια φωτο αν δε βαρεθω να τη βγαλω.

Τελικά δεν είναι γραφτό να κα8ήσει αυτή η ψύκτρα στην κάρτα μου... Λυγίζω και κόβω με μαχαιράκι και νυχοκόπτη τα λαμάκια. Τή δοκιμάζω και βλέπω ότι τωρα βρίσκει σε ενα κοντινό pipeline. Κα8αρίζω κι εκείνο το σημείο και το χωράω τσίμα τσίμα. Βάζω και ένα πλαστικο αυτοκόλλητάκι στο κομμένο σημείο μήπως και κάνει επαφή. Πάλι όμως δεν κά8εται γιατι βρίσκει σ' ένα τζαμάκι στο περίβλημα. Πάει κι αυτό. Την ξανατοποθετώ και φαίνεται να ακουμπάει καλά. Πάω να τη βιδώσω από πίσω λοιπόν να τελειώνω. Μόνο που... διαπίστώνω πως έχω χάσει τις ειδικές βιδούλες στήριξης. :wall: Ένα ολόκληρο απόγευμα έχασα και αποτέλεσμα 0. :( Το μόνο που σκέφτομαι ότι ίσως μπόρει να την κρατήσει επάνω κολλημένη, είναι αυτα τα πιαστράκια γρεφείου σαν μανταλακία. Καμιά ιδέα :hmm: ;

δεν έχω δει rev2 για να ξέρω.πάντως πρέπει να προσέχεις αρκετα.εγω τη βάζω και σαν λαλακας δε λβέπω(μάλλον δεν ήθελα να δω απο τη χαρά μου) οτι ακουμπάει πάνω στο πυκνωτή.και με το που τη βάζω σε λειτουργλια έτρεχε σε 800Χ600 σαν Unknown κάρτα...τη γυρίζω πίσω και μετά απο ένα μήνα μου έφεραν καινούρια...η παλιά κάηκε....στη δική μου τη ψήκτρα πάντως λιμάροντας τη γωνία που ακουμπάει πάνω της ο πυκνωτής κάθισε καλά.αλλά πρόσεχε.φάτη όσο πιο πολύ μπορείς.και μη κάνεις πατέντες με τσιμπιδάκια.δεν έχει η ψήκτρα δικές της βίδες?΄

ρίξε καμια φώτο για να δω τι ακριβώς εννοείς.πάντως όταν σου πιάσει πάρε και καμιά ψυκτρούλα για μνήμες.γιατι δε θα πάνε πολύ πάνω και θα έχεις και λίγα κολλήματα.

• 4 weeks later...

Έχω και εγώ μια sapphire radeon9550 128bit 128mb.

Έχω μαμά ψύξη (ένα απλό ανεμιστηράκι πάνω σε μια μίνι ψυκτρούλα και μνήμες ακάλυπτες). Οι default χρονισμοί της κάρτας είναι core/mem 250/200.

Με το ati tool αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχω max. core περίπου 390-405mhz

αλλά στα παιχνίδια τρώει διάφορα κολλήματα οπότε στα 350mhz (ίσως και

παραπάνω) πρέπει να κάθεται σταθερά. Όσο για τις μνήμες, δεν πάνε βήμα

(απο 200mhz, νομίζω κάπου 240mhz )

Τι λέτε, αξίζει να δώσω 25e να πάρω ένα ati silencer και τπτ ramsink ?

Πιστεύω με αυτά, θα έχω μια 420άρα (ίσως και παραπάνω) mhz πυρήνα και μια 250άρα mhz μνήμη

σταθερά. Αξίζει όμως ?

Χωρίς silencer, μπορώ να φλασάρω την κάρτα σε 9600 ? θα έχει διαφορα στην

απόδωση ? Τί μου προτείνετε να κάνω με την 9550? Για άλλη κάρτα δεν το βλέπω...

πολλα λεφτα για την εποχη.τωρα δεν αξιζει ρε συ.25Ε και αλλα 60 που κανει η καρτα 85.και 5 τα ραμσινκς 90Ε συνολο.καλυτερα να παρεις καμια αλλη με 90Ε μεταχειρισμενη.αποτελεσματα θα δεις.π.χ. εγω στο προ 5 default τρωει κολληματα η οθονη ενω με o/c παει τελεια.πολυ ομαλη κινηση.παντως λεω να μην ασχοληθεις με τη καρτα αυτη πλεον.τωρα αν δε θεσ να τη πουλησεις και να δωσεις λεφτα για αλλου τοτε οκ δωσε.αλλα υποψιν οτι η silencer θελει λιγο τροποποιηση γιατι η πλακετα της καρτας εχει πανω ενα πυκνωτακι και ακουμπαει η ψυκτρα πανω του και πρεπει να φας την ψυκτρα εκει για να κατσει.και αν σου κατσει στραβα παιζει να σου βγαλει καμια ζημια.και αν δεν μπορεισ να την γυρισεις πισω τοτε.....90Ε τζαμπα...

Βασικά, υπήρξε μια σκέψη να πάω για άλλη αλλά δεν θέλω να μου μείνει η 9550

και να κάθεται. Τώρα να την πουλήσω λίγο χλωμό το κόβω, δεν νομίζω να ενδοιαφερθούν.

’σε, μου χάλασε και η οθόνη και ψάχνομαι κ εκεί, θέλω να βάλω και άλλη μια 512 ram,

όλο έξοδα γμτ. Πάντως το pro το λιώνω στο pc του συγκάτικού μου !! :p

κοιτα.για σιγουρια αγορασε ραμσινκς για να εχεισ λιγο παραπανω στις μνημες.ασε οπως είναι η ψυξη του επεξεργαστη και μετα με το atitool βρες που εισαι σταθερος σε o/c χωρις artifacts και μλκς.οποτε με 5-10Ε θα είσαι μια χαρα.δε χρειαζεται να πας σε λυσεις πλεον ακριβες για ψυξη σε μια τετοια παλια καρτα.θα παιζεις συμπαθητικα καποια παιχνιδια(μη περιμενεις και θαυματα).πχ nfsmw σε 800Χ600 με αρκετα ανεβασμενα καποια πραγματα για την ποιοτητα θα μπορεις.

Μμμ καλό και αυτό. Παίζει και κάτι άλλο όμως. Ένας φίλος μου ίσως μου δώσει

την μαμά ψύκτρα από μια 9800SE (έχει αλλάξει ψύκτρα - την έχει κάνει pro)

που (ενώ δεν την έχω δει) φαντάζομαι ότι είναι καλύτερη από την μαμά ψύκτρα της 9550.

θα το κοιτάξω...

Πέρα από αυτό, τα ramsinks πως ακριβώς θα κάτσουν πάνω στις μνήμες ?

Φαντάζομαι θα είναι κάτι απλό, αλλα για σιγουριά καλύτερα να μου πεις...

Παίζουν σιλικόνες κ τέτοια η κουμπώνει κάπως ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.