P_M Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2005 είναι το πλαστικό που υπάρχει σε αρκετα κουτιά μπροστά από τους σκληρούς και κρατάει τον ανεμιστήρα. που μπορώ να τα βρω γιατί μου έπσασε ένα και δεν κρατιέται ο ανεμιστήρας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M Ιούλιος 24, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 αλλη μία φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιούλιος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Δεν νομίζω ότι αυτό είναι κάτι στάνταρ, μια και κάθε κουτί έχει διαφορετικό τρόπο στήριξης του μπροστινού ανεμιστήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούλιος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Υποθετω οτι η βαση αυτη ειναι απο καποιο κουτακι της chieftec... Μπορεις να ρωτησεις σε καποιο σερβις του πλαισιου αν εχουν να σου δωσουν καποιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούλιος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Επίσης, στο 99% των περιπτώσεων μπορείς να βιδώσεις απ' ευθείας τον ανεμιστήρα στο κουτί και χωρίς τη βάση αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Δεν μπορείς να βιδώσεις στο chieftec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Δεν μπορείς να βιδώσεις στο chieftec... :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Ιούλιος 25, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Μου περισσεύουν 1-2 τέτοια από Chieftec, αν θες περνάς από Village Park Ρέντη και τα παίρνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 25, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Narayan [Σήμερα, στις 13:34] Μου περισσεύουν 1-2 τέτοια από Chieftec, αν θες περνάς από Village Park Ρέντη και τα παίρνεις that's the spirit:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 ή τρυπας το κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Ρε Χρήστο το έχεις δει το κουτάκι σ'εκείνο το σημείο; Έχει κάτι ορθογώνιες τρύπες εκεί που πέφτουν οι τρύπες του ανεμιστήρα και δεν μπορείς να τον στηρίξεις με βίδες. Τι να τρυπήσεις; Την τρύπα; Δυο λύσεις μόνο μπορώ να σκεφτώ. Είτε μπαλώνεις την τρύπα με κάποιο υλικό και αφήνεις μόνο πέρασμα για τη βίδα είτε βρίσκεις 4 μακρυές βίδες για ανεμιστήρα και βάζεις στην κάθε μια μια ροδέλα με μεγάλη εξωτερική διάμετρο και μικρή εσωτερική... Edit: Απ'ό,τι κατάλαβα σου 'χει σπάσει το κλιπάκι. Μια τρίτη και πιο απλή λύση είναι να τρυπήσεις τη βάση και να βιδώσεις εκει πέρα... Υ.Γ.: ’λλαξε καλύτερα και τον τίτλο σε κάτι πιο συγκεκριμένο, π.χ. "Chieftec HDD fan holder". Το "πού μπορώ να το βρώ" είναι πολύ γενικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 25, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 οκ. τοτε ας βαλει μακρια βιδα με μια μεγαλη ροδελα(μεγαλητερη απο την ορθογωνια τρυπα που λες) και να το πιασει με παξιμαδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M Ιούλιος 25, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 στα chieftec δεν γίνεται θα προτιμήσω τον narayan thanks φιλε unseen αυτό γίνεται αλλά θέλω να αποφύγω τους κραδασμούς τους οποίους θα αποραφάει λογικά το πλαστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M Ιούλιος 25, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από saxon_747 Υποθετω οτι η βαση αυτη ειναι απο καποιο κουτακι της chieftec... Μπορεις να ρωτησεις σε καποιο σερβις του πλαισιου αν εχουν να σου δωσουν καποιο. ρώτησα στο πλαίσιο και είπαν δεν έχουν και ο μόνος τρόπος είναι να αγοράσω άλλο κουτί !!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 25, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από unseen οκ. τοτε ας βαλει μακρια βιδα με μια μεγαλη ροδελα(μεγαλητερη απο την ορθογωνια τρυπα που λες) και να το πιασει με παξιμαδι. Ε τι είπα εγώ; Αρχική απάντηση από P_M ρώτησα στο πλαίσιο και είπαν δεν έχουν και ο μόνος τρόπος είναι να αγοράσω άλλο κουτί !!!!!!!!!!!! Καλά, τι περίμενες να σου πουν; Σιγά μην ξόδευαν λίγα ευρουλάκια παραπάνω να φέρνουν ανταλακτικά. Έτσι κι αλλιώς πολλοί ζητάνε κατα καιρούς τέτοια και νομίζω πως στο εξωτερικό βρίσκεις. ’μα είναι να παίρνεις καινούριο κουτί για ένα fan holder... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Ιούλιος 25, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2005 Μπορεις να τον κολλησεις με θερμοκολλα η ταινια διπλης οψης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Αύγουστος 4, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2005 Εγώ χρειάζομαι μία τέτοια βάση από armor ή kandalf παίζει τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.