Jump to content

sharing εκτυπωτη

Cyan_lio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδιά! Εδώ και μερικές μέρες έχω στήσει ένα δίκτυο με τρεις υπολογιστές και θέλω να συνδέσω έναν usb printer. Μήπως ξέρετε πως θα τον συνδέσω στο δίκτυο ωστε να είναι ανα πασα στιγμή διαθέσιμος σε οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς να είναι ανάγκη να μένει ανοικτός κάποιος??

ναι για 10 ευρώ θα προτιμούσα κι εγώ το dlink:D ( με μελλοντική επεκτασιμότητα;) )

• 2 weeks later...

χμ..... απ'οτι φαινεται τα 80 euro δεν τα γλυτωνω..... βεβαια το θεμα ειναι πως τοσα εδωσα και για τον εκτυπωτη, οποτε δεν παιρνω αλλον ενα???:...: anyway, thanks guys!!

Αρχική απάντηση από trendy

Τα μελάνια δεν τα σκέφτεσαι μετά που θα έχεις 2 εκτυπωτές;

εντάξει, θα μοιράζει το φορτίο μεταξύ των 2, οπότε τα ίδια θα πληρώνει...

πως να στο πω να το καταλάβεις... σαν το bgp :hehe:

Μπα θέλει πολύ ματσακωνιά το bgp για να παίξει σε equal paths και αν κρίνω από τα traceroutes στο awmn δεν πρέπει να τα καταφέρνει και τόσο καλά πάντα.

Πάντως ανάλογα τον εκτυπωτή το μελάνι μπορεί και να στοιχίζει τη μισή του αξία. Οπότε καλύτερα οι σύριγγες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.