morius Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2005 Γεια σε όλους, μόλις γύρισα από το PART I των διακοπών μου,και πήγα να συνδέσω το PSU στο PC για να ξεσκουριάσει. Το PSU το έιχα πάρει στο χωριό για sleeving. Επί της ευκαιρίας όμως έκοψα τον μαύρο ανεμιστήρα του και στην θέση του έβαλα έναν με led. Τον σύνδεσα με κλέμα και όλα καλά. Έρχομαι σήμερα να το συνδέσω αλλά τίποτα... ’ναβε μπροστά το φοτάκι του HDD και το άλλο αλλά αυτό μόνο για 2" μετά εγώ έβαλα μόνο το καλόδιο της MOBO και δούλευε κανονικά. Όταν έβαλα και τα υπόλοιπα έδωσε ρεύμα για 1" και μετά τέλος. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Τα καλόδια των HDD & Floppy έχουν συνδεθεί κανονικά Το μεγάλο της MOBO δεν το πείραξα καθόλου γιατί φοβόμουν λίγο :o Για πείτε τι μπορεί να φταίει γιατί δεν θα με αφήσει ο Father να ξαναμπω στο PC του
SirGeorge Ιούλιος 24, 2005 #2 Ιούλιος 24, 2005 Kάποιο βραχυκύκλωμα πρέπει να γίνεται με τα υπόλοιπα καλώδια. Δοκίμαζε τα ένα ένα μέχρι να βρεις πιο φταίει. Εφόσον το PC ανάβει με το καλώδιο της μητρικής τότε μάλλον το τροφοδοτικό είναι εντάξει.
morius Ιούλιος 24, 2005 Author #3 Ιούλιος 24, 2005 Nαι όμως τώρα δεν κάνει τίποτα. ΤΠΤ Απολύτως ούτε καν τα λαμπάκια δεν ανάβουν
spike83 Ιούλιος 24, 2005 #4 Ιούλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από morius Nαι όμως τώρα δεν κάνει τίποτα. ΤΠΤ Απολύτως ούτε καν τα λαμπάκια δεν ανάβουν και στο ειπα.. σημαδεψε τα πριν τα βγαλεις...
SirGeorge Ιούλιος 24, 2005 #6 Ιούλιος 24, 2005 Δοκίμασε αν δουλεύει το τροφοδοτικό, δηλαδή βγάλτο από το κουτί, βάλτο στην πρίζα και βραχυκύκλωσε το πράσινο και ένα οποιδήποτε μαύρο καλώδιο από το μεγάλο βύσμα (αυτό που μπαίνει στη μητρική) να δεις άμα θα ανάψει.
Vasot Ιούλιος 25, 2005 #7 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από morius [Χθες, στις 17:37] Γεια σε όλους, μόλις γύρισα από το PART I των διακοπών μου,και πήγα να συνδέσω το PSU στο PC για να ξεσκουριάσει. Το PSU το έιχα πάρει στο χωριό για sleeving. Επί της ευκαιρίας όμως έκοψα τον μαύρο ανεμιστήρα του και στην θέση του έβαλα έναν με led. Τον σύνδεσα με κλέμα και όλα καλά. Έρχομαι σήμερα να το συνδέσω αλλά τίποτα... ’ναβε μπροστά το φοτάκι του HDD και το άλλο αλλά αυτό μόνο για 2" μετά εγώ έβαλα μόνο το καλόδιο της MOBO και δούλευε κανονικά. Όταν έβαλα και τα υπόλοιπα έδωσε ρεύμα για 1" και μετά τέλος. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Τα καλόδια των HDD & Floppy έχουν συνδεθεί κανονικά Το μεγάλο της MOBO δεν το πείραξα καθόλου γιατί φοβόμουν λίγο :o Για πείτε τι μπορεί να φταίει γιατί δεν θα με αφήσει ο Father να ξαναμπω στο PC του Γιατι καθησες και το σκαλισες δεν καταλαβαινω?? Και απο την στιγμη που δεν εχεις και εμπειρια σε αυτα Ετσι σαλατα πως το εχει κανει τωρα μαλλον θα χρειαστεις καινουργια τροφοδοσια Παρε μια φτηνη τροφοδοσια και χωστη εκει πριν το καταλαβει ο πατερα σου
Seeker Ιούλιος 25, 2005 #8 Ιούλιος 25, 2005 Δοκίμασε να κάνεις αυτό που σου είπαν με το πράσινο και το μαύρο καλώδιο. Με μεγάλη προσοχή όμως γιατί το PSU ακόμα και όταν δεν είναι στην μπρίζα είναι επικίνδυνο...
Solid Snake Ιούλιος 25, 2005 #9 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Δοκίμασε να κάνεις αυτό που σου είπαν με το πράσινο και το μαύρο καλώδιο. Με μεγάλη προσοχή όμως γιατί το PSU ακόμα και όταν δεν είναι στην μπρίζα είναι επικίνδυνο... ....και να φορεσεις τα λαστηχενια γαντια της μαμας σου οταν θα το κανεις!!!
morius Ιούλιος 25, 2005 Author #11 Ιούλιος 25, 2005 Παίδες τελικά ο ένας σκληρός ΚΑΗΚΕ!!!!! Πάω σήμερα να το δοκιμάσω με τον πατέρα δούλευε το τροφοδοτικό εκτός από τον μεγάλο δίσκο. Τελικά το πρόβλμα από χθες ήταν στον μικρό δίσκο ο οποίος κάηκε.Νόμιζα τελικά ότι έφταιγε το PSU και έτσι πήγα και δανίστικα ένα περσευούμενο από φίλο. Το βάζω επάνω συνδέοντας τα πάντα εκτός του μικρού δίσκου. ’νοιξε κανονικά αλλά και πάλι δεν διάβαζε τον δίσκο.βάζω μετά τον μικρό και ακουγόταν σινεχώς σαν να κάνει το PC Restart από μόνο του ενώ δούλευε κανονικά. Σε 30" έκλεισε και μου ήρθε η κλασική μυροδιά....! Κάηκε ο HDD ο μικρός και μάλλον και το τροφοδοτικό του φίλου Αν και το τροφοδοτικό το άνοιξα δεν είδα τπτ που να έχω σκάσει.... :( :( Τώρα τον μεγάλο τον HDD τον έχω 1,5 χρόνο από το Multirama και το ερώτημά μου είναι αν έχω ακόμα εγγύηση. Ο σκληρός είναι WD
pontium Ιούλιος 26, 2005 #12 Ιούλιος 26, 2005 ’μα έχεις σημαντικά αρχεία μέσα,και δεν καλύπτει η εγγύηση, πήγαινε στο φίλο μου τον Γιώργο και θα στα βγάλει και μπορεί να σου βρει και καμιά άλλη πλακέτα να στον φτιάξει www.ocs.gr
overvolt Ιούλιος 26, 2005 #13 Ιούλιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [24-07-2005 23:25] Παντόφλα coming..... Ναι , ναι και εγω αυτο βλεπω :D
morius Ιούλιος 27, 2005 Author #14 Ιούλιος 27, 2005 Kαι εδώ φτάνει το Thread στο τέλος του Ο σκληρός δεν έπαθε τίποτα δεν χάθηκε τίποτα. Με πέρνουν σήμερα πρωί πρωί κατά τις 10:00 και μου λένε ότι ο δίσκος είναι μια χαρά Πάω από εκεί μου λέει έχω κάνει μλκίες με τα Jumper...καλά καλά του λέω....και έφυγα Έρχομαι σπίτι και μετά από πολύωρα πειράματα και συνδιασμούς με τα καλόδια δεδομένων κατάφερε να τον διαβάσει. Τώρα μία άλλη απορία, από που μπορώ να πάρω μπαταρία για τα BIOS μου τελίωσε.Γύρισα όλη την πολή αλλα....
spike83 Ιούλιος 27, 2005 #17 Ιούλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από morius Kαι εδώ φτάνει το Thread στο τέλος του Ο σκληρός δεν έπαθε τίποτα δεν χάθηκε τίποτα. Με πέρνουν σήμερα πρωί πρωί κατά τις 10:00 και μου λένε ότι ο δίσκος είναι μια χαρά Πάω από εκεί μου λέει έχω κάνει μλκίες με τα Jumper...καλά καλά του λέω....και έφυγα Έρχομαι σπίτι και μετά από πολύωρα πειράματα και συνδιασμούς με τα καλόδια δεδομένων κατάφερε να τον διαβάσει. Τώρα μία άλλη απορία, από που μπορώ να πάρω μπαταρία για τα BIOS μου τελίωσε.Γύρισα όλη την πολή αλλα.... μα καλα τοσο γκαντεμης βρε πανο?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.