deadlock7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2005 Γνωριζω οτι υπαρχουν πολλες πληροφοριες για τις 6600GT,αλλα για την συγκρκριμενη δεν βρηκα κατι στο site!Την εχει καποιος?Αξιζει?Κοιταξτε εδω
def Ιούλιος 24, 2005 #2 Ιούλιος 24, 2005 www.komplett.co.uk/k/ki.asp?sku=30671&cks=PRLδες γιακαρτες γραφικων στα αριστερα χει ολα τα μοντελα
deadlock7 Ιούλιος 24, 2005 Author #3 Ιούλιος 24, 2005 Δεν ειναι οτι ψαχνω να δω τι θα παρω..απλα η συγκεκριμενη εχει καλο ονομα(εξωτερικο τουλαχιστον γιατι εδω δεν εχουν και πολυ καιρο) και ειναι σε καλη τιμη αν δεν κανω λαθος!Διαβαζα ομως οτι καποιοι χρηστες ειχαν προβληματα γιατι η xfx εχει αντικαταστησει στις καινουριες της καρτες τις μνημες 1.6->2ns,αλλα κι οτι το συστημα ψυξης ειναι ελεεινο.Γι'αυτο ρωταω..την εχει καποιος να μου πει εντυπωσεις?
Vasot Ιούλιος 25, 2005 #4 Ιούλιος 25, 2005 Περιμενε λιγο ακομα για φθινοπωρο θα βγουν και καλυτερες καρτες σε παρομοια τιμη
GruntGR Ιούλιος 25, 2005 #5 Ιούλιος 25, 2005 οντως φθινοπωρο αναμενεται να βλεπουμε τις 6800GT στα 250 ευρω, αλλα εδω μιλαμε για 163 με το ΦΠΑ ! ειναι παρα πολυ καλη τιμη για οσους εχουν pci-e slot και πηρανε κανενα P.O.S με καμια 6200 μεσα :hehe: για ελεινο συστημα ψυξης εγω απλα εχω ακουσει για την εκδοση για AGP οτι ειναι καπως λιτο κανει θορυβο και χτυπαει πανω απο 60 βαθμους η gpu, αλλα αμα ο αλλος εχει να διαθεσει πχ 200 ευρω παιρνει και εκεινη την ζαλμαν απ'το HAC shop που ειχε γραψει review ο Spooky για 35~ ευρω ή εκεινη της Vantec στο overclockers.co.uk και ειναι κυριλε, αν οντως πηγανε οι μνημες απο 1.6 σε 2.0 απλα θα αντεξουνε λιγοτερο o/c αντε να ειναι απειροελαχιστα πεσμενες οι επιδοσεις σε συγκριση με τα 1.6
deadlock7 Ιούλιος 25, 2005 Author #6 Ιούλιος 25, 2005 Ειμαι με μια Cirrus Logic me 1MB(oυτε τηλεοραση δεν μπορω να δω!),οποτε δεν παιζει να περιμενω!GruntGR ευχαριστω για τις πληροφοριες..
DarkSaga Ιούλιος 25, 2005 #7 Ιούλιος 25, 2005 πάρε την φτηνότερη απο skroutz.grστην χειρότερη της βαράς και ένα silencer και μαμείεγώ με 6600 και νιώθω μια χαρα....απο την κάρτα που έχεις καταφέρει να διατηρήσεις...δε θες και πολλά!!!
def Ιούλιος 25, 2005 #8 Ιούλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 Δεν ειναι οτι ψαχνω να δω τι θα παρω..απλα η συγκεκριμενη εχει καλο ονομα(εξωτερικο τουλαχιστον γιατι εδω δεν εχουν και πολυ καιρο) και ειναι σε καλη τιμη αν δεν κανω λαθος!Διαβαζα ομως οτι καποιοι χρηστες ειχαν προβληματα γιατι η xfx εχει αντικαταστησει στις καινουριες της καρτες τις μνημες 1.6->2ns,αλλα κι οτι το συστημα ψυξης ειναι ελεεινο.Γι'αυτο ρωταω..την εχει καποιος να μου πει εντυπωσεις? η συγκεκριμενη εταιρια ειναι πολυ καλη, και την εισαγωγη της την ανελαβε επισημα η QWEST η οποια ειναι εγγυηση στις αντικαταστασεις
GruntGR Ιούλιος 25, 2005 #9 Ιούλιος 25, 2005 βασικα αμα ψαξεις στο skroutz.gr αυτη θα ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ η φθηνοτερη για PCI-E, για AGP μαλλον η prolink απο infoshop.gr, np για το info man γι αυτο ειναι το forum, μπορεις να μας πεις το υπολοιπο συστημα(μην ξεχασεις τροφοδοτικο και μητρικη) και τα μεχρι ποσα ευρω διαθετεις για vga/γενικο upgrade ?
Byron Ιούλιος 25, 2005 #10 Ιούλιος 25, 2005 εγω χρησιμοποιω αυτην την καρτα, ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ και κλοκαρει επισης πολυ καλα.Το μονο κακο ειναι η μαμα ψυκτρα που κανει θορυβο... αλλα με μια καλυτερη και πιο ησυχη ψυκτρα θα δουλεβει μια χαρα.Β
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.