Jump to content

HEC 480UB/PB ή ANTEC SmartPower 2.0 500W

vagalati

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες, είμαι στα πρόθυρα αναβάθμισης και επίσης χρειάζομαι νέο τροφοδοτικό. Θα σκάσω 70-90 ευρά για το PSU που θα τρέφει το νέο μου σύστημα. Εντοπισα αυτά τα δύο σε αυτό το range αλλά δεν βρίσκω πολλές πληροφορίες (reviews κλπ) γιαυτά πέρα απο τα specs. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι τα SmartPower είναι η value σειρά της Antec. Θέλω τη γνώμη σας για να αποφασίσω ποιό να προτιμήσω. Και τα δύο έχουν ~85.

Το σύστημα θα είναι το εξής:

Venice 3000+

DFI LP D SLI

OCZ 3500 EL GX 2x512 (2-2-2-5)

GF 6800GT

1 IDE & 1 SATA HDD

DVD Recorder & DVD Drive

TV Card (Winfast TV2000XP Deluxe)

Σε κανα χρόνο, χρημάτων επιτρέποντος θα του περάσω και μια δεύτερη 6800GT για SLI.

Ο επεξεργαστής μπορεί να φάει ένα μικρό υπερ-κλοκάρισμα :D στα ~2,2Ghz και οι μνήμες αναλόγως (1:1) (οι bh-5 θα θέλουν και τα volts τους, έτσι ;) ).

Φυσικά οποιεσδήποτε άλλες προτάσεις ή γνώμες δεκτές. :flower:

Παιδιά ευχαριστώ :)

Σαν όνομα η Antec είναι πιο ξακουστή από την HEC και γιαυτό ήμουν σε δίλλημα. @pcfreak: Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που απορρίπτεις το SP 2.0 σε σχέση με το HEC?

Το Noisetaker είναι πολύ δελεαστική σαν πρόταση και έχει καλές κριτικές..

Απο ψάξιμο στο forum είδα να προτείνεται και το Hiper Type-R 580W το οποίο έχει ~10 ευρώ παραπάνω από το Noisetaker 485W. Ξέρει κανείς αν αξίζει τα 20 ευρώ παραπάνω από το όριο των 90 ευρώ που έχω θέσει? Σε σχέση με τα ήδη προαναφερθέντα (αξιοπιστία+επίδοση /κόστος)? Το όνομα Hiper πάντως δεν μου λέει τίποτα...

Αρχική απάντηση από vagalati [Χθες, στις 21:24]

...@pcfreak: Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που απορρίπτεις το SP 2.0 σε σχέση με το HEC?...

εχω ακουσει καλα λογια απο παιδια στο φορουμ βασικα (δεν εχω προσωπικη πειρα). και τα antec καλα ειναι αλλα προσφατα εσκασε ενα τρου 480 στο ξαδελφακι μου και ειμαι προκατειλημμενος...

ενα παρομειο συστημα εχω φτιαξει και εγω τωρα.. οχι ακριβως τα ιδια. psu πητα το ενερμαχ 485 watt. δεν το δοκιμασα ακομη... παντως πρεπει να ειναι αρκετα καλο τροφοδοτικο και μου αρεσε πολυ και η συσκευασια του! μεχρι και λουρακι για το λαιμο ειχε για τα κλειδια. εγω λεω να παρεις ενερμαχ με 97 ευρο απο hacshop. ;):D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.