flyer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2005 Καλησπέρα σε όλους.Εχω 2 pc πάνω σε ένα zyxel 652.Θέλω να επεκτείνω το δίκτυο ασύρματα πλέον.Χρειάζομαι τη συμβουλή σας στα εξής:1)Προτάσεις αγοράς για AP (σταθερό και εύκολο στο σετάρισμα)2)Μπορώ να χρησιμοποιήσω το usr9106 μόνο σαν AP (ως bridge,γνωρίζοντας οτι ανα πάσα στιγμή μπορώ να το χρησιμοποιήσω αντί του zyxel)?Μου προτείνετε κάτι τετοιο καθότι το 9106 κοστίζει ίσως και λιγώτερο απο ένα απλό AP(αν βέβαια μπορεί να δουλέψει σαν απλό AP)?3)Τα παραπάνω θα συνεργαστούν ομαλά με τον ασύρματο media player της dlink DSM-320 (http://www.dlink.com/products/?pid=318) για μεταφορά ήχου και εικόνας σε TV(αποσταση περίπου 15 μέτρα χωρίς εμπόδια)?Aν κάποιος εχει χρησιμοποιήσει το DSM-320(ή κάποιο άλλο ασύρματο media player) ας μου πει εντυπώσεις.Sorry για τη φλυαρία.Ολες οι συμβουλές καλοδεχούμενες.
trendy Ιούλιος 24, 2005 #2 Ιούλιος 24, 2005 1) Για σταθερό θα σου έλεγα cisco, αλλά μετά δε θα έχεις γκαφρά ούτε για σουβλάκι. Οπότε τσίμπα ένα linksys.2) Δεν γνωρίζω αν μπορεί να δουλέψει ως σκέτο ap, πιθανώς ναι, αυτό που πρέπει να σε προβληματίσει είναι αν δουλεύει ως bridge ή μονο router.3) 15μ άνευ εμποδίων όσο μάπα και να είναι αυτό θα παίζει.
flyer Ιούλιος 24, 2005 Author #3 Ιούλιος 24, 2005 Η αλήθεια ειναι ότι θα παίζει και ενα pc πίσω από ένα τοίχο (στο διπλανό δωμάτιο)
sotiris Ιούλιος 24, 2005 #4 Ιούλιος 24, 2005 ο τοίχος είναι γύρω στα 10db απώλεια. για τι απόσταση μιλάμε? (η tv απ'το pc).τι bitrate χρειάζεται να περνάς? κατά τ'άλλα ό,τι είπε ο trendyς.
flyer Ιούλιος 24, 2005 Author #5 Ιούλιος 24, 2005 Η απόσταση ειναι γυρω στα 15 μέτρα απο τη tv με οπτικη επαφή.Όσο για το bitrate,όσο απαιτείται για dvd-movie.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.