ilpanos Ιούλιος 23, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Κανένας άλλος? Πάντως όποιο από όλα να κάνω μετά δεν ξεγίνεται. Η τρύπα για τον 12άρι θα είναι τεράστια και μάλιστα μπροστά στην πρόσοψη.Και επειδή γύρισε σε modιές αν μπορεί κάποιος moderator/admin καλύτερα να το μεταφέρει στο Cases, PSU and mods. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 23, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 εγω φιλε μου ειμαι της αποψης οτι θα ηταν καλυτερο να δωσεις 50και να παρεις ενα Heroichi απο το e-shopπου ειναι και μαυρο εργοστασιακακαι εχει και δυο αθορυβους 12ρηδες ανεμιστηρεςενας εκ των οποιων ψυχει ακριβως το 6θεσιο rack των σκληρωνκαι εαν θες να κανεις στη συνεχεια καποιες μετατροπες πανω σαυτο...(να βαψεις πχ. τα drives σου μαυρα...να ανοιξεις τρυπα στο πλαινο και να βαλεις τον blue led 120αρη σου ισως)με λιγα λογια αν ειναι να αφιερωσεις καποια χρηματα και προσωπικη εργασια σε ενα κουτι,καντο σε καποιο που αξιζει σαν βασηκαλη επιτυχια σε οτι και εαν επιλεξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Ιούλιος 23, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Δεν ξερω αν το εχεις δει αυτο το κουτι απο κοντα, εγω τετοιο ειχα παλια. Ειναι ενα πανεμορφο κουτι, που ετσι και βαφει μαυρο...θα δειξει ακομη παραπανω. Εμενα γνωμη μου ειναι να μην το αλλαξεις. Αν εχεις το μερακι και το χρονο(καλοκαιρι ειναι ρε γμτ), μπορεις να το μεταμορφωσεις δραματικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Ιούλιος 23, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Μπα δεν έχω σκοπό να το αλλάξω τώρα. Ίσως με το πέρασμα σε dual core. Απλώς τους σκληρούς θέλω να ψύξω και να φτιάξω τη ροή του αέρα στο εσωτερικό του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Ιούλιος 23, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Elu Thingol [Σήμερα, στις 19:52] Δεν ξερω αν το εχεις δει αυτο το κουτι απο κοντα, εγω τετοιο ειχα παλια. Ειναι ενα πανεμορφο κουτι, που ετσι και βαφει μαυρο...θα δειξει ακομη παραπανω. Για ποιό λες? Αυτό που έχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Ιούλιος 23, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Ναι ρε. Σουκανε εντυπωση ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Ιούλιος 23, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Πάντως σκέφτομαι ότι όλο μαύρο, εκείνα τα μπλε πλαστικά μπροστα ασημί και μια lcd με μπλε φωτισμό και το κουτάκι θα κωλολέει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούλιος 24, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από panosst Πάντως σκέφτομαι ότι όλο μαύρο, εκείνα τα μπλε πλαστικά μπροστα ασημί και μια lcd με μπλε φωτισμό και το κουτάκι θα κωλολέει! Δεν το σκεφτεικε μονο ο Elu Thingol αυτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Ιούλιος 24, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Lol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Ιούλιος 24, 2005 Author #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2005 Λοιπόν μετά από πολύωρη σκέψη (όταν δηλαδή έκανα τα μακροβούτια σήμερα το πρωί ) αποφάσισα να βάλω στη θέση του μικρού τον μεγάλο και φτιάχνοντας μια βάση οι σκληροί να την αράξουν πίσω του, για πρώτη φάση Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιούλιος 28, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2005 αδερφε ασε χωρο αναμεσα στους δισκους , πνιγονται δεν τους βλεπεις?η κατω επιφανεια που εχει τον κοντρολερ και δεχεται την τροφοδοσια ειναι που ζεσταινεται πολυ και της εχεις φατσα καρτα να πυρωνει το κεφαλι του αλλου δισκουοτι και αν κανεις ασε ΧΩ-ΡΟμισο δαχτυλο-ενα δαχτυλο , να εχεις και ροητι θα του πεις του αερα "πηγαινε στριμωξου αναμεσα σους δισκους"? , δεν θα παει...για μενα αυτο ειναι το πρωτο προβλημα αποτι βλεπω και ιδεες εχεις και ορεξη οποτε θα το λυσειςαμα ειναι ομως να τους αλλαξεις θεση και παλι να τους εχεις τον ενα πανω στον αλλο κολιτα τοτε δεν θα δεις διαφορα με τον ανεμηστηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Αύγουστος 11, 2005 Author #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2005 Ετοιμάζεται η βάση για τους σκληρούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Αύγουστος 13, 2005 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2005 Aπλά πριν τους ανεμιστήρες να βάλεις κανένα φίλτρο για τη σκόνη, αλλιώς σε λίγο καιρό θα έχεις πρόβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Αύγουστος 14, 2005 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2005 θα συμφωνησω με τον φιλο για το φιλτροπραγματι συγκρατει πολυ πραγμα ενα φιλτρακιμεσα σε ενα μηνα γεμιζει σκονη το δικο μου που προστατευει με ευλαβεια τα ραπτοριαειναι και πολυ φτηνο και με μια πατεντουλα θα το βαλεις απλα αναμεσα στον ανεμηστηρα συγκρατωντας το με τις βιδες του ανεμιστηρακοιτα στην chakemate για φιλτρακιακαλη τυχη αδερφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Αύγουστος 16, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2005 Λοιπόν η βάση είναι έτοιμη (όχι ότι ήταν δύσκολο και μου πήρε τόσο καιρό αλλά έμπλεξα με linux και που να περισσέψει χρόνος) και η τρύπα κοντεύει (θα postάρω photos αργότερα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Αύγουστος 30, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Επιτέλους έτοιμη και η τρύπα. (the photos are on the way) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.