Jump to content

ATI CrossFire Benchmarks Revealed

spc

Recommended Posts

Με το X850 πανω και με Beta drivers οπου εγιναν και οι δοκιμες πραγματι δεν λεει και τιποτα το διαφορετικο σε σχεση με οτι προσφερει η Nvidia τωρα

Mε R520 ομως και με τελικα drivers θα λεει ΠΟΛΛΑ περισσοτερα!! :banging:

Aντε να δουμε ποτε θα βγουν λυσεις στην αγορα

αχ αυτες οι καρτες γραφικων μολις παρεις μια καλη φυτρωνει μια καλυτερη,και μετα μια αλλα μια αλλη.........................................:(:whip:

1)fx55,corsair 3200xpert,dfi-sli d,6800gt

2)4800+gaingard 7800gtx vivo 470core

Με τετοια συστηματα που εχεις συμφωνα με το Signature σου βρε def δεν νομιζω να εχεις προβλημα χρηματικο για να αγορασεις και τριτο υπολογιστη βασισμενο στο Crossfire με R520

Γιατι γκρινιαζεις και ειδικα εσυ :p

Αρχική απάντηση από Vasot

1)fx55,corsair 3200xpert,dfi-sli d,6800gt

2)4800+gaingard 7800gtx vivo 470core

Με τετοια συστηματα που εχεις συμφωνα με το Signature σου βρε def δεν νομιζω να εχεις προβλημα χρηματικο για να αγορασεις και τριτο υπολογιστη βασισμενο στο Crossfire

Γιατι γκρινιαζεις και ειδικα εσυ :p

:flower: :flower: :flower: αλοιμονο αν γκρινιαζα θα ημουν αδικος,αλλα μην νομιζεις οτι εχω χρηματα,το δευτερο συστημα ειναι του αδελφου μου στην Σουηδια και ελπιζω να γινει δικο μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.