Jump to content

Testing ImageShack...

Solid Snake

Recommended Posts

Ρε παιδιά σας παρακαλώ μια βοήθεια, ενώ έχω διαβάσει τις οδηγείες του TheLab.gr για το upload φωτογραφιών δεν κατάλαβα τι συμβαίνει. Δηλαδή κάνω register όπως σε e-mail και μετά από το σκληρό μου τις στέλνω εκεί και τις αποθυκεύουν για όποτε τις ζητήσω? Και πως λειτουργούν αυτές οι ριμάδες οι %7Boption%7D.....%7Boption%7D?

Θα σκάσω μιλάμε, και πρέπει να είναι πολύ γελοίο αλλά δεν μπορώ να μπω στον τρόπο σκέψης της όλης διαδικασίας.

Και εκτώς από φωτό μπορώ να κάνω upload και αρχεία ή ότι άλλο θέλω?

Κοιτα, ουτε εγω ηξερα γι'αυτο εκανα εδω το τεστ

θα πας στο ImageShack.us και θα πατησεις εκει που λεει "αναζητηση..." και θα σου βγαλει να διαλεξεις την φωτογραφια που θες και μετα θα πατησεις το "host it!".

Οταν θα τελειωσει το upload θα ανανεοθει η σελιδα και θα πρεπει να διαλεξεις αν η εικονα θες να εμφανιζεται σαν thumbnail (σαν την πρωτη φωτο μου) ή σαν την δευτερη που ειναι μεγαλη και δεν χρειαζεται να κανεις κλικ απανω της για να την δεις ολη.

-Αν για παραδειγμα την θες thumbnail θα μαρκαρεις εκει που λεει "Thumbnails for Forums (1)" θα μαρκαρεις ολα μεσα στο κουτακι και θα κανεις αντιγραφη. Και απλουστατα για να ποσταρεις την φωτο εδω στο thelab θα κανεις "επικολληση".

Απλα!

Αρχική απάντηση από 2cpu

solid συγνωμη που ποσταρισα στο δικο σου τεστ:daisy:

Μην κολλατε ρε σεις, ΟΛΟΙ μπορουν να κανουν τεστ εδω!

Οοοχι ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!!! Πεθανα απο το γελιο λεμε :rofl: :banging: :banging: :rofl: :rofl: :worship: :worship:

Που τα βρησκεις αυτα?

Ο Αδερφος μου εχει δυο του Αρκα. Τον "Ισοβητη" και την "Ζωη μετα" Πολυ γελιο λεμε!!!

Αλλα ο λυκος με τον λαγο πρεπει να ειναι ΟΛΑ τα λεφτα!!!...

google it αν και τα περισσοτερα με τα εστειλαν φιλοι.το κακο ειναι οτι ειχα και αλλα

αλλα οταν με απελυσαν εμειναν στο server της εταιρειας .αν θες πες μαιλ να βρω οτι

εχω και να στα στειλω.(για να μην σπαμαρω εδω).ριξε btw και μια ματια

στα funny pics trhead εχω κατι και εκει.πιστευω θα σε αρεσει.

post-3128-1416072093,4664_thumb.jpg

• 3 weeks later...

Ρε παιδια εγω θελω να βαλω μια εικονα για υπογραφη και εχω το εξης προβλημα: την κανω host στο imageshak και μετε κανω copy paste το link που λεει Direct link to image στο κουτακι που βαζουμε την υπογραφη αλλα η εικονα δεν λεει να βγει.Γιατι?? Υπαρχει μηπως κανενας περιορισμος στο μεγεθος (αν και δεν νομιζω να φταει κατι τετοιο αφου δεν εινα και τοσο μεγαλη) :help:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.