Jump to content

Ασταθεια Αbit AV8 με o/c

MADKiller7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σε ολους

Εχω μια απορια,μπορει η ασταθεια που εχω σε μερικα παιχνιδια με αυτην την μητρικη,να οφειλεται στην εγκατασταση των Windows?Η εγκατασταση ειναι απο nf2 μητρικη και την εχω απο τον Νοεμβριο.δεν καταφερα ποτε να καθαρισω εντελως τους παλιους drivers,και τα servises δεν δουλευουν 100%,κατα τ'αλλα ειναι Prime95 stable,SnM,Memtest86.

Στα 3D,οχι παντα και ουτε μετα απο τον ιδιο χρονο μπορει απλα να παγωσει και να κανω ρεσετ.

παραδειγμα παιζω StarWars:Battlefront επι 3 ωρες χωρις προβλημα,βγαινω και μπαινω HL2 και μετα απο λιγο ισως κολλησει,ισως και οχι,τα ιδια και με τα 3DMarks,ισως τα τρεχει χωρις προβλημα,ισως κολλησει λιγο αφοτου ξεκινησει.

Ξερω οτι αναφερουν πολλοι οτι το VIA κανει διαφορα τρελα με το PCI/AGP,αν ειχα αυτο το προβλημα ομως δεν θα ειχα ασταθεια παντα στα παιχνιδια και οτιδηποτε 3D?

Παρεπιπτωντος το PCWizzard2005 αναφερει το PCI/AGP 33 και 66,κανονικα δηλαδη.το ιδιο και το uGuru.Ειδικα με 8:2:1 divider FSB/AGP/PCI το AGP κλειδωνει στα 67MHz @ 267FSB

Λεπτομερεις του συστηματος στην υπογραφη,το Bios ειναι v.19 και επισημα δεν υποστηριζει τον πυρηνα venice,ανεπισημα σε ολα τα φορουμ που ειδα δεν παιζει ρολο,μιας και τον δουλευει μια χαρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.